Tüm Yöneticilere, bilinmesi mutlak gerekenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Tüm Yöneticilere, bilinmesi mutlak gerekenler
Forumda her moderatör her bölümde görevli, bu sayede her online yönetici her bölüme anında müdahale edebilir ve bu sadeye çok daha etkin bir kontrol sağlamış oluruz.

Eğer bir konu kilitlenecekse altına kilitlenme nedenini yazın ama neden kişiye yönelik değil konuya yönelik olsun. (Örnek olarak; din konusu ise xxx isimli şahıs yüzünden değilde din konusu yasak diye). Eğer bir üye biraz azıttı ise önce uyaralım ve mümkünse uyarı özel mesaj aracılığı ile olsun. Bir çok üye alenen uyarılara aşırı tepki verebiliyor. Eğer üye azıtmaya devam ediyorsa admini(beni) haberdar ederseniz (özel mesaj, icq, msn, sms) gerekeni yapacaktır.

Yok eğer konuyu silecekseniz mümkün olduğunca tüm konuyu değil içindeki gereksiz ve yanlış cevapları silelim. Bu sayede konuyu açanı ve düzgün cevap verenleride cezalandırmamış, küstürmemiş oluruz. ( sildiğiniz kısımlar için bir açıklama yazmanız gerekmez. editlencek bişi olsa editlerdiniz çünkü. )


Üyelerle konuşurken ben moderatörüm/yöneticiyim gibi yaklaşımlarda bulunmayın. Unutmamanız gereken sizinde bir üye olduğunuz. ve yönetici olmadan önce size nasıl davranılmasını istiyorsanız ona göre davranın. Olaylara mümkün olduğunca objektif bakın. Kimsenin gazı ile hareket etmeyin. Size gelen şikayet, her zaman şikayet sahibinin haklı olmasını gerektirmez.

Yönetimde amaç üyelere ceza vermek değil forumun aksamamasını sağlamaktır. Kimsesi ceza ile tehdit etmeden yaptığının yanlış olduğun söyleyelim ve ısrarı halinde admin'lere bildirildiğinde gereği yapılır.

Eğer bir yöneticinin mesajını silmeniz veya değiştirmeniz gerekirse bu arkadaşa haber verelim. (Bende yöneticiyim sen benim mesajımı nasıl silersin gibi tartışmalara yol açmayalım.) Ama silinmesi mutlak gerekli ise silip haber verebilirsiniz..

Forumda bazı kurallar var.. Bu kurallar her ne kadar kesin gibi gözüksede biraz esneme payı var. Azıtmamak şartı ile kendi tüm yöneticilerin insiyatifi vardır. ( editleme, silme, kapatma, ceza verme talebi, ceza puanı arttırma)

Bence önemli konulardan biride yönetimde konuşulanlar yönetimde kalmalı. Dışarı sızmamalı. Eğer bir sorun varsa burda konuşur burda çözüme varırız. Yöneticilerin alenen tartışması ortalığı daha çok karıştırır.

Bana msn üzerinden "[email protected]" adresinden yada 0532-620 65 70 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Her türlü sorunuzu çekinmeden sorabilirsiniz

Tüm yöneticilere çalışmalarında başarılar...
 
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper, MAERKEK, BLasTeaR ve 7 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
20
Görüntüleme
1K
AIS
papakudioflu
Cevap
3
Görüntüleme
72
Ozan
halukgta
Cevap
2
Görüntüleme
501
Bülent872


Üst Alt