Geleneksel Etkinlik projesi

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Geleneksel Etkinlik projesi
Arkadaşlar 11 yıllık bir site, bu yıllar içinde gelip giden milyonlarca üye, her gün binlerce ziyaretçisi olan bir site için yeterli etkinliğe sahip değiliz.

Her yıl aynı tarihte bir etkinlik düzenleyerek üyelere çeşitli hediyeler verilen bir yarışma düzenleyebiliriz. Ya da bir ay boyunca belli aralıklarla bir kaç yarışma düzenleyip küçük ama cezbedici hediyeler vererek aktifliği sağlayabiliriz. Mesela ilk hafta microsd kart, ikinci hafta taşınabilir şarj cihazı son hafta da bir telefon ya da tablet gibi hediyeler olabilir.

Tabi etkinlikleri dikkat çekici isimle bir kampanyaya dönüştürmek ve tüm platformlarda etkin bir şekilde tanıtımı ile yüksek katılımı sağlayarak maliyeti minimuma indirmeniz gerekiyor. Yoksa zaten düşük olan aktifliklerle bu maliyetin altından kalkmak Ozan için de zor olacaktır.

Bu etkinlik için etkili ve kaliteli görseller, sosyal platformlarda katılımı artıracak ve sürekli olacak şekilde tanıtım önemli. Öncelikle benim yurt dışı sitelerden bildiğim Bu tarz yarışmalarda sitenin facebook sayfasının beğenilip, Tweeter hesabının takip edilmesi şartı var. Devamında ise siteye üye olma ve siteden gönderilecek tanıtım mesajlarına izin verme şartı da eklenebilir. Devamında da hem forum hem de portalı tarafında aktif konular üzerinden yarışmalara katılım sağlanabilir.

Tabi böyle bir etkinliğin kusursuz olması için Ozan dahil tüm yöneticilerin aktif bir şekilde çalışması gerekir. Moderatörler de dahil yaklaşık 20 kişilik bir grubun sosyal hesapları üzerinden sürekli bunu paylaşıp mümkün olduğunca çok insanın bu etkinlikten haberdar olmasını sağlamamız gerekir. Yani bir ay sürmesini beklediğim bu etkinlik boyunca tüm arkadaşlarımız aktifliğini korumalı.

Konuyu ilk önce burada tartışalım olayı yeterli olgunluğa getirirsek yönetici odasında moderatörler de paylaşalım.

@Admin Ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: Ozan

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bunu bile görüp cevaplamıyoruz, bize helal olsun doğrusu. Gayet haklısın, şu anda aklımdaydı zaten bir yarışma için start veriyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu konuyu Ozan'la detaylıca konuştuk ve bir süre daha beklemeye karar verdik. Muhtemelen iki üç ay sonra çok daha profesyonel, etkili medya yönetimi ile tüm Türkiye'de ses getirecek, SDN veya DH'dekilerin bile "ohaaa Maxicep.com ne yapmış" diyeceği bir etkinliğin startını vereceğiz.

• Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez
Ozan

Ozan

Admin
Evet özelden konuştuk ama kısaca bahsetmek gerekirse şu aşamada yapmaya çalıştığımız öncelikle ve mutlaka ana sayfa ve forum yapısında daha profesyonel ve kaliteli bir imaj ile aktifliğimi roketlemek olacaktır devamında sosyal medya kullanımı, inceleme çalışmalarıyla da birlikte ses getirecek üst seviyede cihaz hediyeleri ile kapsamlı geri dönüşler alabileceğimiz yarısmalar organize etmek planlarımız arasında muhtemelen ilkbahar/2016 :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu

Üst Alt