Praetor
Emekli Yönetici
Tüm Yöneticiler Forum Hakkında Yazdığımız Yazılarla Bağlıdır | Bu Odanın Etkin Kullanımı Hakkında
Öncelikle belirteyim ki benim forum yönetimi adına yazdığım bir yazıyla bağlısın Necmati. Ben forum adına, admin sıfatıyla yazarken sen forumun ortasında "banane o yazıdan" şeklinde bir çıkış yapamazsın.
Bu yazdığınla tüm forumun gözünde benim admin sıfatıyla yaptığım uyarıların bir anlamı olmadığını ifade ediyorsun. Üstelik sen bir üye değilsin!.. Yönetimdesin. Deneme bile olsa adın.
Bunu bir üye yapsa sorun olmaz. Cevabını verir geçerim. Ama sen bizlerden birisi olma yolundasın artık. Daha önemlisi üye değilsin! Rengin bu nedenle değişik.
Yönetimden olmanın gerektirdiği bir yükümlülük, senden üst rütbedeki birisinin forum hakkında yazdığı yazıyla bağlı olmaktır.
Hatta seninle aynı rütbedeki yöneticinin yazdığıyla bile bağlısın!..
Ancak tabii ki yazdıklarımızla bağlı olduğun yazdıklarımızın mutlaka doğru olduğu anlamına gelmez.
Örneğin ben yarışmalar bölümüne girsem ve yazsam ki:
Artık hiçbir yönetici hiçbir oyuna katılmayacaktır.
Bu yazı yönetimdeki herkesi bağlayacaktır.
Aksi halde,
mesela Halit gidip bu yazıya rağmen bir oyuna girerse,
bu bizim amatörlüğümüzü gösterir. Daha kendi içimizde bile tutarlı olmadığımızı...
Ama Halit ne yapar?
Gelir toplantı odamıza konu açar. Ata böyle yazmış ama neye dayanarak yazmış? Bence şu şu sebeplerden haksız vs... der.
Tartışırız.
Ve sitemizde genellikle olduğu üzere çoğunluğa göre hareket edilir. Yoksa da sebebi açıklanır.
Buna göre benim uyarım silinebilir.
Bak dikkat et, oyuna girerler demiyorum.
Önce uyarım silinir.
Yönetim olarak çelişmememiz için.
Bir diğer konu Burak'ın yasaklanması konusu.
Bu konuyu ben kapattığım konuda yönetime taşıyacağımı belirttim. Buna rağmen sen profilden gelerek bir üye gibi profilime
İlkine yine sükunetle cevap verdim tam anlamadın diye.
Ama ikincisinde cidden abartmışsın.
Ben bir üye gözünde MaxiCep sitesinin adminiyim.
Bir üyenin admini değilim.
Ama senin admininim.
Forum eylemleriyle ilgili olarak, benim, Ozan'ın ya da moderatör arkadaşlarımın yaptıklarıyla ilgili bir sorunun varsa bunu bu odada konu açarak tartış.
Bu odanın etkin kullanılmadığını düşünüyorum zaten.
Bu oda bu tür tartışmalar için var. Biz üyelerin gözünün önünde yapmayız tartışmalarımızı.
Pınar konusunda yapılıyor olan tartışmada olduğu gibi...
Bu konuda yanlış anlaşılmaya dahi mahal verecek şeyler yazılamaz arkadaşlar!..
Terbiyesizlik..
Necmi, farkındaysan Ata bir kaç mesaj önce bir şey yazdı canım.
isim vermiyorum ? sonuçta
banane o yazıdan her yere mesaj yazmak serbest oyun bölümü burası
Öncelikle belirteyim ki benim forum yönetimi adına yazdığım bir yazıyla bağlısın Necmati. Ben forum adına, admin sıfatıyla yazarken sen forumun ortasında "banane o yazıdan" şeklinde bir çıkış yapamazsın.
Bu yazdığınla tüm forumun gözünde benim admin sıfatıyla yaptığım uyarıların bir anlamı olmadığını ifade ediyorsun. Üstelik sen bir üye değilsin!.. Yönetimdesin. Deneme bile olsa adın.
Bunu bir üye yapsa sorun olmaz. Cevabını verir geçerim. Ama sen bizlerden birisi olma yolundasın artık. Daha önemlisi üye değilsin! Rengin bu nedenle değişik.
Yönetimden olmanın gerektirdiği bir yükümlülük, senden üst rütbedeki birisinin forum hakkında yazdığı yazıyla bağlı olmaktır.
Hatta seninle aynı rütbedeki yöneticinin yazdığıyla bile bağlısın!..
Ancak tabii ki yazdıklarımızla bağlı olduğun yazdıklarımızın mutlaka doğru olduğu anlamına gelmez.
Örneğin ben yarışmalar bölümüne girsem ve yazsam ki:
Artık hiçbir yönetici hiçbir oyuna katılmayacaktır.
Bu yazı yönetimdeki herkesi bağlayacaktır.
Aksi halde,
mesela Halit gidip bu yazıya rağmen bir oyuna girerse,
bu bizim amatörlüğümüzü gösterir. Daha kendi içimizde bile tutarlı olmadığımızı...
Ama Halit ne yapar?
Gelir toplantı odamıza konu açar. Ata böyle yazmış ama neye dayanarak yazmış? Bence şu şu sebeplerden haksız vs... der.
Tartışırız.
Ve sitemizde genellikle olduğu üzere çoğunluğa göre hareket edilir. Yoksa da sebebi açıklanır.
Buna göre benim uyarım silinebilir.
Bak dikkat et, oyuna girerler demiyorum.
Önce uyarım silinir.
Yönetim olarak çelişmememiz için.
Bir diğer konu Burak'ın yasaklanması konusu.
Bu konuyu ben kapattığım konuda yönetime taşıyacağımı belirttim. Buna rağmen sen profilden gelerek bir üye gibi profilime
Yani Pinar mod dinleniyo burak baska bir konuya isim vermeden yazi yaziyo ve banlaniyo bu nasil bir celiski ?
yazdın.Ben okudum dedikleriminde arkasindayim bu karmasa yakin zamanda son bulsun her seferinde boyle oluyor dogru soyleyeni dokuzbkoyden kovuyolar ben buna karsiyim karsida cikcam heleki en yakin arkadasim sozkonusu ise elimden geleni yaparim .
İlkine yine sükunetle cevap verdim tam anlamadın diye.
Ama ikincisinde cidden abartmışsın.
Ben bir üye gözünde MaxiCep sitesinin adminiyim.
Bir üyenin admini değilim.
Ama senin admininim.
Forum eylemleriyle ilgili olarak, benim, Ozan'ın ya da moderatör arkadaşlarımın yaptıklarıyla ilgili bir sorunun varsa bunu bu odada konu açarak tartış.
Bu odanın etkin kullanılmadığını düşünüyorum zaten.
Bu oda bu tür tartışmalar için var. Biz üyelerin gözünün önünde yapmayız tartışmalarımızı.
Pınar konusunda yapılıyor olan tartışmada olduğu gibi...