Tüm Tablet Pc Rom Kurulum - Odesa Uberoid Rom Türkçe ( Konu Anlatım Resimli) - Wm8650

halo3866

Üye
S.a Sunway M703C Tablet'e kurabilirmiyim bunu ?

homotech T920 tablete olurmu. üzrinde 4.1.1 var. bunu kurunca kaç olacak

benim tabletim casper via cta-e07-13a ama bu listede göremedim bilgisi olan varsa ve söylerse sevinirim tabletimin kendi yazılımı berbat 15 günde bir çöküyor anlamadım bitürlü deli etti beni başka nasıl bir yazılım yükleyebilirim ve link verirmisiniz şimdiden teşekkür ederim

Merhaba, Praktica TP 7.2 Android 4.1.1 Ice Cream Sandwich Tabletim var 2.5 dakikada açılıyor ve donmalar meydana geliyor Uberoid' in hangi romunu yüklemem gerekir. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

Son düzenleme:

hocam program çok işime yarayacak lakin indiremiyorum ltf yardım platincihangir@hotmail.com şimdiden teşekkür ederim

Praktica TP 7.2 ye hangisi uyar.

Son düzenleme:

firostr

Üye
Baskan bitmiş halinin fotosu alsan sen yaptıysam alıntı diyosun ya ondan

S.a arkadaşlar bende concord smartpad s 7" tablet var dün kullanıyordum tableti birşey yoktu bugün açtığım da ekranda concord smartpad s yazısı çıkıyor ve açılmıyor ne yapmam gekerir yardımcı olursanız memnun olurum çok acil !!!

problem hala devam ediyomu kardes

apostok

Üye
Samsung galaxy tab wifi gt-p1010 kurulum olurmu

GlasTes

Üye
Kardeş Turkcell Maxi IQ Rom Ve Root Varsa Bir Tane Alayım

Çalışmıyor bu program başlar yazısına tıklıyorum ama hiç birşey açılmıyor.

Edit: Çalışıyor

Son düzenleme:

ilkay19

Üye
benim tablet Navitech neotab s120 benim tabletin'de rom'u var mıdır?

PALA.

Üye
benim tablet Navitech neotab s120 benim tabletin'de rom'u var mıdır?
Üretici firma ile görüşün. Size mailden indirme bağlantısı gönderebilirler.
Red ederlerse ısrar edin, illakin ellerinde bu cihazların yazılımsal desteği vardır. Foruma üye olup destek alabilirsiniz.

ilkay19

Üye
onu zaten denedim.bugün mesaj atmışlar mail'den "ürünü kargo ile gondermemi istiyorlar" bende dedim: siz bana cihazin dosyasını buradan( mail'den yani) atın, ben kendim hallederim.bakalim ne yazicaklar israr ettim dediğin gibi