kardeşim çok güsel hazırlamışsın eline sağlık ama benm tel m8800 onunkini bulamadım ya bi hiçbi programını falanda bulamıyorum bi yardımcı olursanız çok makbule geçer şimdiden teşkkrler
kardeşim çok güsel hazırlamışsın eline sağlık ama benm tel m8800 onunkini bulamadım ya bi hiçbi programını falanda bulamıyorum bi yardımcı olursanız çok makbule geçer şimdiden teşkkrler
öncelikle teşekkürler emegin için benim sorum şu
bu programı usb kablosu olmadan yapamazmıyız mesela direk hafıza kagısdına atsak olmazmı ordan yüklesek falan
çünkü ben tli aldım laptop'uma baglayamıyorum hata veriyo nedense
laptop ta win 7 işletim sistemi var
öncelikle teşekkürler emegin için benim sorum şu
bu programı usb kablosu olmadan yapamazmıyız mesela direk hafıza kagısdına atsak olmazmı ordan yüklesek falan
çünkü ben tli aldım laptop'uma baglayamıyorum hata veriyo nedense
laptop ta win 7 işletim sistemi var
dostum emeğine sağlık telde download yazısı cıkıyor pc ye baglıyorum usb ile(normalde çalışıyor) multiloaderide acıyorum boot vs ide yerlerine koyuyorum ama port search butonuna bastıgımda cihaz bulunmuyor bulması için belli zamanmı gecmesi gerekli yoksa sıkıntı nerdedir yardımcı olursan sevinirim...
gençler emeğinize sağlık süper olmuş da bu firmware ne işe yarıyor yaw. orta yaşlı olunca insan takip edemiyo. her yerde firmware fırtınası gidiyo ama hiç açıklama yok bi anladıverin bakam yaw lütffen
Arkadaşlar Bu Soruna Çözüm Bulacak Yokmu Hep Cevapsız Kaldı Lütfen Yardım Edin Telefon Samsung Blue Earth S7550 Turkcellden Aldım 1Yıl 1Aygarantisi Var Ama Hiçbir Şey Yüklenmiyor ?????
s5620 lerde fireware yükledikten sonra açılışta telefon resmi ile bilgisayar arasında ünlem işareti çıkıyor bunun çözüm yolu multiloader de master rom işaretlemeden tekrar fireware yüklemektir sorun çözülüyor uzun ugraşlar sonunda buldum.