Tüm samsung dokunmatik teller için firmware arşivi başka yerde yok!!!(LİNKLER GÜNCELLENDİ)

Samsung GT-S5233W nin "S5233WJVJF2" Firmwaresini Bulabilirmisin.?? Ben Araştırdım Ama Bulamadım..

adam yazmış abi tık tık yüklemesine kadar daha ne olsun x sürümünde task manager filanda var süper hemde türkçe dil destekli..

Samsung GT-S5233W nin "S5233WJVJF2" Firmwaresini Bulabilirmisin.?? Ben Araştırdım Ama Bulamadım..

abi okul nedeniyle şu aralar pc ye fazla giremiyorum linkler hazır hepiniz isteği bulup linkler mevcut elimde şuan telden giriyorum bu yüzden eleyemiyorum o yüzden 1-3 gün sabır edersen yardım edicem.
anlayışınız için teşekkür ederim

kardeşim rar pass nedir ya :S

kıpır

Üye
samsung s8000jet için enson yazılım hangisi

xx e bakarsanız son sürüm mevcut alttaki kodlardan yararlanarak bulabilirsiniz

kıpır

Üye
S8000MCEJC1 buldum yükledim çok süper çalışıyor çok hızlı oldu ve navigasyonda daha iyi çalışıyor şimdi
tavsiye ederim türkçe herşeyivar

m8800 pixon için bişey yok mu kardeş

pion için bulamadım bulduklarımda türkçe dil desteği olmayan ve tam manada stabil olmayan sürüm

mfoflu

Üye
slm arkadaslar m8910 pixon için firmware ve route66 programı varmı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Slm &&berkay&& Bana Samsung İ8910 Hd Kendi Orjinal Türkçe Firmware Yazılımı Lazım Yardımcı Olursan sevinirim Şimdi den Tşk...

i8910 symbian dır konulara bakarsanız herkez yardımcı olabilr

Slm Bana Samsung i8910 Hd Omnia Kendi Orjinal Türkçe Firmware Yazılımı Lazım Şimdi Den tşk....

cezalper

Üye
çook saol kardeşim çok işime yaradı

arkadaşlar S5620JTJC2 frimwireyi nternette bitürlü bulamadım yardımcı olurmusunuz.Yada bu frimware yüklü telefondan kopyalayabilirmiyim acaba.Şimdiden teşekkürler
aynen.. samsung monte nin qwerty içeren yeni firmware'i ! ne zaman kullanabileceğiz acaba?

omutlu

Üye
teşekkürler iyi paylaşım olmuş

avmehmet

Üye

Bu adreste s5620jtjj2 versiyonu var ve türkçe qwerty klavyede mevcutmuş ama siteden bir türlü dosyaları inderemedim. üye oldum yine beceremedim. bu siteden dosya indirmeyi bilen veya indiren varsa dosyaları başka dosya barındırma sitelerine atıp paylaşırsa güzel bir paylaşım olur.

reguiem

Üye
arkadaşlar GT-s7233 firmware varmı

avmehmet

Üye

bu sitede S5620JTJJ2 versiyonunu buldum ve 3 günlük üyelik alarak bugun indirmeye başladım. tamamlandığında rapid veya başka siteye yükleyip buradan paylaşacağım. bakalım nasıl olacak...