Tüm samsung dokunmatik teller için firmware arşivi başka yerde yok!!!(LİNKLER GÜNCELLENDİ)

speed95

Üye
Arkadaşlar anlamadım ben şimdi. Bunları yapınca nooluyo. Telefonda video falan mı izleyebiliyoruz .d

isotiko

Üye
benim bir sorum olacaktı. multiloader den download ı yaptım All files complete yazıyor ama telefon da download mode yazıyor ve açılmıyor. LÜTFEN ACİLL YARDIM

Bi Tek S-5560 Yok : ( Saol Yinede.

mrb arkadaşlar ben bi halt işledim, forumları gezerken samsungun gizli kodlarını buldum ve bitanesini yazıp karıştırmaya başladım (*#0523#) ne gelirse meraktan gelir ya karıştırırken hat çekimi komple gitti o kadar uğraştım çektiremedim telefonu ve format attım ilgili kodla hat geldi fakat 3g den çekmiyor lütfen yardım edin.
Maxicep.com - f480 3g yi bozdum

5233 W ' ın yok gördüğüm kadarıyla o da olsa güzel olacakmış ama yinede güzel arşiv eline sağlık.

mustafa

Üye
5650 nin yok mu fw si arkadaşlar yaa

arkadaşlar lütfen yardım s5620 ya firmware yükledim ama herşey bittikten sonra cep telefonu ile bilgisayar işareti var ve ikisi arasında ünlem işari çıkıyor tel açılmıyor yardım lütfen multiloder de görmüyor artık.bataryayı çıkartıp denedim yine açılmıyor

akif1001

Üye
agalar bu samsung m8800 telefonu nasıl güncelleştircez yardım olna varsa hayrına yardım etsın şimdiden teşekürler herkesse

isotiko

Üye
İyi Günler. Ben de S85000XXJID ı telefonuma yüklemek istedim ama beceremedim. önce S85000XXJID i indirdim multiloader le yükledim ama yükleme bittiğ halde telefonda hala download mode yazıyor ve telefonu açamıyorum. Tüm aşamalrı doğru yaptığıma eminim. Pilini çıkartıp takmak bir işe yaramıyor. Başka bir firmware yüklediğim de ise yine aynı sorun çıkıyor ama pilini çıkarıp şarj a takıp pilini tekrar takdığımıda telefon açılıyor am kapandığında şarj a takmadan açılmıyor. Telefonla bilgisayar arasında bir ünlem işareti olan bir resim çıkıyor. Ve TELEFON AÇILMIYOR. LÜTFEN ÇOKK ACİLL YARDIM EDİN. İşletim sistemim Windows 7 ama Xp de de denedim olmuyor. ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN YARDIM EDİN

isotiko

Üye

Arkadaşım aynı sorun bende de var lütfen yardım edin. Eğer çözüm bulduysan lütfn benimle paylaş

akrep25

Üye
Arkadaşım aynı sorun bende de var lütfen yardım edin. Eğer çözüm bulduysan lütfn benimle paylaş

arkadaşlar yükleme yaparken master room kutucuğunu işaretlemişsiniz o işaretli olmayacak batarya yı söküp tekrar takın ses kısma ve kamera tuşuna basılı tutup açma tuşuna basın download modda açılır tekrar yükleyin sorun kalmaz bende de olmuştu

--------------- Ekleme ---------------

5620 linkleri sizlere ömür bi yenileseniz olmazmı birde jtjf1 yokmu her yerde aradım bulamadım

senna93

Üye
ARTIK SU STAR'A TURKCE KARAKTER YADA TURKCELL N ORJİNAL FW BULURSANIZ SEVINIRIM ! MESAJLARIMI OKUYAMIYORUM !!!!! HERKEZE CEVAP YAZILMIS AMA TURKCE FW ISTIYENLERE YOK ! EN SON YAPILIYODU NOLDU ?

ARTIK SU STAR'A TURKCE KARAKTER YADA TURKCELL N ORJİNAL FW BULURSANIZ SEVINIRIM ! MESAJLARIMI OKUYAMIYORUM !!!!! HERKEZE CEVAP YAZILMIS AMA TURKCE FW ISTIYENLERE YOK ! EN SON YAPILIYODU NOLDU ?

bağırmanıza gerek yok hala yeni fw ve eski buradaki fwlerin linklerini araştırıyorum 3 ay yoktum bune sabırsızlık işimiz zor 2 dkkia araştırsanız ölecekmisin
herşeyi bizden beklemeyein aynı anda 2 kişiye yardım edip hemde forumdaki konuları nasıl dzeltebilirim ?

hllcrk

Üye
çok güzel paylaşım teşekkürler ancak benim başka bir sorunum var kimse de cevap vermiyor çatlayacam. bu firmwareleri yüklediğimde sorun oluşma şansı var mı? ve telefon garanti kapsamından çıkıyor mu?
bu kadar. şimdiden teşekkürler.
not: star wi-fi kullanıyorum

eet herzaman bir sourn çıkabişlme şansı var garanti bende çıkmadı 50 den fazla fw atmama rahmen

halitpap

Üye
Ellerine salık kardeş süper paylasım emeğe saygı

senna93

Üye

bende arastirdim bulamadim ondan sizden yardim belkiyorum sabirsizligimin sebebi mesajlarimi okuyamamamk olabilir? S5603JVIH1 sanirim turkceymis en son surummus ama bulamiyorum.belki arastiramana yardimci olr. =(