Tüm S60 Telefonlarin Sarj Süreleri

Sponsorlu Bağlantılar

özgür41

özgür41

Üye
"mustimi" arkadaşım senin pilinde var bir sorun benimde 6630 var oyun felan oynuyorum 1 hafta gidiyor.Şimdi dicen nasıl oluyor bu dimi bunu yapmak için ayarlardan ekranın ışını azaltarak azaltığınız zaman uzun süre gidiyor piliniz vede çoğu telefon bu böleeee...:oke:

lordazrail

lordazrail

Üye
benimde 6630 1 1.5 gun gidio yeni aldığım n82 3.5 gun gidio oyun oynayıp mp3 gondermeme ramen

belnar

Üye
arkadaslar ben yenı pıl aldım 2 bucuk saatte doldu neden acaba bır bılenınız varmı :D

engin7878

engin7878

Üye
fgbsb

--------------- Ekleme ---------------

bendede 6600 var ama şarj süresi cok uzun ve cabuk bitiyo ah ah nerde 3310 lar 15gün gidiyordu beee :)

mehmet1tekin

Üye
4 saat

americanboy

americanboy

Üye
:oke:

ÇAYDEM

ÇAYDEM

Üye
e52 kullanıyorum.24 saat açık fuul oyun oynuyorum internete giriyorum.günlük yaklaşık 1-2 saat telefon görüşmesi yapıyorum.bu şartlar altında 3 tam gün kullanıyorum çok memnunum....

maxxigun

Üye
eyvallah gardaşım eyi bir bölüştürme

tolgahan055

tolgahan055

Üye
Arkadaşlar benim bir n95'im var eğer çok oynarsam 1-1.5 gün hiç oynamazsam 3 güne kadar çıkıyor (oynamak derken şarkı dinleme, fotoğraf çekme ve internete girme gibi). Bunun sebebi bataryadan.çünkü telefonla birlikte verilen bataryalarda şarj 1gün gidiyordu. Bende gidip yenisini aldım(hemde çin malı) şimdi dediğim gibi 3güne kadar dayanıyor.

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
5800 heroes 2 bölüm (2 buçuk saat ) tel kapandı XD

buffalobıll

Üye
valla o kadar şeye iki gün gidiyorsa daha ne:alkis

----------Eklendi @ 17:31:38 ---------- Yazıldı @ 17:28:50 ----------

ben 6630 kullanıyorum geceden 2 adet bataryayı dolduruyorum, okula gidiş geliş toplam 1 saat yolda müzik dinliyorum ve bi kaç sefer facebooka giriyorum 2 batarya anca yetiyo eve gelene kadar

yunus5055

yunus5055

Üye
Bende n70 var ... Geceden dolduruyorum sabah 7 de uyanınca çekiyorum şarjdan ... Gün içinde az kullanıyorum ... Ama akşam 6 7 den sonra elimden düşmüyo :) ... Gece yarısına doğruda yeniden şarja takıyorum ... Ama EN ÇOK ŞARJI NETTE DOLAŞMAK YIYOR ... Mesela net üzerinden radyo dinlersem dolu iken 5 saatte filan bitiyo ... Ama normal radyodan dinlersem sabahtan akşama kadar çalıyo yinede bitmiyo :)

----------Eklendi @ 00:13:43 ---------- Yazıldı @ 00:08:36 ----------

Light control diye bir program var ... Tuşların ışıklarını kapatıyo ... Gerçekten şarj süresine faydası var tavsiye ederim ...

Üst Alt