Tüm S60 Telefonlarin Sarj Süreleri

Sponsorlu Bağlantılar

gorillaz1903

Üye
arkadaşlar ben günün her saatinde telefonumla oyun oynarım (ben oynamasamda arkadaşlarım oynar) yada müzik dinlerim benim şarjım tam bir gün gidiyo(sonunda çok azıcık 2 çubuk kalıyo) ama bana yetiyo her akşam şarja koyuyorum bu şarj meselesi kişiye göre seğişir mesela bende 1 gün gidiyo ama ben çok memnunum

ali88

Üye
bende 6260 var sarjı 12 saat ile 48 saat arası gidiyo yaw napcez bu telfları sarj derdinden ne zaman kurtulacaz duyduğuma gore uzak doguda pilsiz telflar icat edilmiş !!!

mustimi

Üye
    Konu Sahibi
pilsiz telefon mu? nasıl yani? nükleer enerjiyle falan mı çalışıyo. belki güneş enerjisi belki de üzerinde şarj dinamosu gibi bişey vardır. Ama notebooklarda falan kullanılan yakıt hücrelerinden oluşan bir yakıt-pil teknolojisi var.içinde alkollü bir karışım var kimyasal tepkimeile elektirik enerjisine dönüşüyor. Ama belli aralıklarla değiştiriliyor. Her durumda bugünkünden çok daha pahalı bir teknoloji olsa gerek.

ecop

Üye
bende 6680 kullanıorum ve şarjım 1günde bitiyor okadar çokta kullanmıorum ama hergün şarja takmaktan bataryası bozulcak die korkuorum bu sefer:(:agla sanırım s60 larda hep bölyle

__Midas__

__Midas__

Üye
ngage 1 gün zor gidiyo bende ,ama bir s80 olan 9500 ın maşallahı var 7 gün gidiyo,...

the_rock_ula

Üye
arkadaşlar şarj süresinde en önemli şeylerden biride MMC karttır. gerçekten çok enerji kullanıyor. 6600 kullanıyorum ve 32 MB lık MMC kart ile 2-2.5 gün gidiyor 512 MB lık MMC kartı taktığımda ise 1-1,5 gün gidiyor. MMC kart üzerinde yazan çalışma voltajıda bir anlamda bunu irdeliyor. KINGSTON 512 normal MMC kart 3.3 VOLT ile çalışıyor DVRS (dual voltaj yani hem 3.3 volt hemde 3.7volt) kartlar ise 3.7 voltla çalışıyor. Yoğun bir prorram kullanımında veya dosya taşımada MMC kartlar ısınıyor. termometre ile denedim:)
alıntı değil kendi testlerim. 66OO DA Denememi istediğiniz başka birşey olursa çekinmez yaparım.

çok doğru bir tespit yapmışsın kesinlkle sana katılıyorum.önceleri ben de 32 mb lık kart kullanıyodum şarjım da 2 günün üzerindeydi.sonra 512 lik kingston aldım bi sürü de program yükleyip kullanıyodum derken şarjım 1 güne indi.geçen gün ben de kartı formatladım ve hiçbir program yüklemedim bakalım değişen bişiy olacak mı diye şimdiden şarjım daha fazla gitmeye başladı.
size bi tavsiye arkadaşlar; benim gibi her programı telefona yüklemeyin "bakalım nasıl bişiymiş" diye,sonra ya telefon çıldırır ya da SİZ ÇILDIRIRSINIZ :oke:

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Arkadaşlar Bilgiye bir katkıda ben katayım
Arka planda çalışan uygulamalar enerji tüketir
Hafıza kartında yüklülerse daha fazla enerji tüketir
Telefonun işlemcisi oyunlarınıza göre kasılıyorsa yine enerji tüketir
daha detaylı bilgi için bir önerim var hem hızınızı da artırır...
ancak aslında hız artırma yöntemi ama işlemcinin ve Ram'in yükünü de hafiflettiği için uygulamanı öneririm
Sayglar...

Yavaşlama Sorununun Tam Çözümü!!!

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Bende 7610 Vardı 3 Gün Gidiyordu...Ama Size Tavsiyem Sony Ericsson Alın Çok Az Bi Pille (%2 Gibi) 4 Saat Duruyor

__Midas__

__Midas__

Üye
6630 2 gün gidiyor gece gündüz hep açık
3230 sarj gördüğüm yerde takarım ona rağmen 1 gün falan
9500 arada bir kullanıyorum
okulda wireless kullanınca 2 gün dayanmıyo bile ama sadece telefon olarak 5 gün falan,,

570026

570026

Üye
5700 ekran parlaklığı max. günlük ort.1saat tlf.görüşmesi ve çok kurcalıyorum,müzik dinliyorum en az 2 gün gidiyor

adwert6909

Üye
teşekkürler

mirafiori

mirafiori

Üye
ben hazira ayında E50 aldım aldığı ilk 1 ay telefonu ne kadar kullanırsam kullanayım sarjı 3 günden önce bitmiyordu:oke:

ama sonra hafıza kartı aldım kulaklık aldım mp3 dinledm uygulama falan yükledim oyun oynadım derken artık 3 günden fazla gitmiyor:agla

ama telefonu ilk aldığım günkü konumuna getirsem eski performansını göstereceğini pek düşünmüyorum çünkü pilleri sarj ettikçe performansları düşüyor eski telefonumda da böyle olmuştu yeni aldığımda da böyle olacak ama nokiadaki abilerimiz birşeyler yaparsa bilemem:utan

HyCan

HyCan

Üye
tüm S60 teLefonLar demisin iki üc tane war1

ceylan007

ceylan007

Üye
n70 1.5 yıllık tel sabah 7:30 da kalkıyorum şarjdan çıkarıyorum günde ortalama 45 dk konuşuyorum bir buçuk saat mp3 dinliyorum bir saat oyun oynuyorum birazda kamerayla filan uğraşıyorum msn filanda var biraz 2 gün gidiyor :) fena sayılmaz

baba71

Üye
BENİM 6630 um vartelefon elimde cançekişiyo bence bıraksam şarjı 2 gün gider ama benimki bir gün gidiyo batarya alsam değişirmi acaba

Wade1

Üye
şarj süresi kullanıma , hafıza kartına bağlı.
bende şu an 6600 var.256 mb mmc hafıza kartı var.3-4 gün gidiyor.1 hafta gittiğide oldu yani cidden.Ama msjlaşmalar artınca 1-1.5 güne düşüyor.
N95 alıcam birazdan.Ama işte hafıza kartı alıcam birde toshiba 2gb hafıza kartı almayı düşünüyorum.Ama şarjı hemen bitirir mi ? yoksa daha ii önerebileceğiniz hafıza kartı var mı?

ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
5700 XpressMusic => Genelde çok müzik dinlerim ve de telefonda konurusurum 1 Gün gidio, müzik dinlemiim 2 gün max. 3 gün gitti. Çok şarzı gidio. Alırken 1 hafta idare edeceğini düşünmüştüm.. :(

ortioktay

ortioktay

Üye
5700 denedim kullanmadığın zaman 4-5 gün gece gündüz açık gidio kullandığın zaman en falza 2.5 -3 gün

nokia 6680

nokia 6680

Üye
arkadaşlar 6630,6680,6681,n70 ve daha üst modellerde ayarlarda şebeke moduna girin orda gsm yapın şarj süresinde biraz artış olacaktır benim telefonum 6680 ben denedim şarj süresinde artış oldu kolay gelsin

wh4t3v3r

Üye
n81 8gb var 2 gün gidiyor aktif bi şekilde kullansanız dahi

Üst Alt