Tüm Oyunların Apk+Sd Paylaşımı Upload Siteleriyle Uğraşmadan

Sponsorlu Bağlantılar

atom2000

Üye
anık kardeşim tanırsın benım galaxy w cm9 konusundan.neyse ben senın paylaştıgın gta 3 indirdim attım android data bölümüne apk kurdum açılınca wilessden indirme istiyor.halbukı datası yüklü.
bazı yerlerde şöyle okudum;
gta 3 açın,
eu ya accept deyın
wilessden indirme bölümündeyken next veya cancel demeyın orta tuşa basın ve çıkın.
daha sonra gene orta tuşa basılı tutarak açık olan gta 3 e girin.menü tuşuna basılı tutun oyun açılcaktır.diyor
aynısı yaptım ama oyun kapanıyor yanı çalıştıramadım gta 3 ü nasıl çalıştırılcagını bırde sen anlatırmısın ????

- - - Eklendi - - -
Arkadasim gta 3 ac ilk gelen yaziyi kabul et sonra
ekrani kapat sonra ac ilkinde ekran acilmiyor bi
daha kapat ac ondan sonra oyun yazinin arkasinda
basliyor sonra geri tusuna bas oyuna gir ben galaxy
w de boyle actim

LeqendSwat

Üye
Arkadaşım dead space klasörü algılamıyor birde oyunu açınca lisans hatası veriyor sonra yine deniyorum server error veriyor nası çözücem ?

goksel81

Üye
çok sağol kardeş.indirıyorum deniycemm

adem4137

Üye
cok acayip işime yaradı saol

ozdenizdereli

ozdenizdereli

Üye
arkadaslar asphalt 7yi nasıl yapacagız?

kerem03300

kerem03300

Üye
bilader ugrasıp onumuze sundun eywallah paylasımlarına devam et

ea_erdem

Üye
teşekkürler:oke:

- - - Eklendi - - -

wildnblood oyunun da bı sorun var apk telefona atıp kurup calıstırdım ama download kısmına gelmeden oyun kapatıo kendını ayrıca sd dede sorun var yarımsaat telefona atamadım dosyayı

anık

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım dead space klasörü algılamıyor birde oyunu açınca lisans hatası veriyor sonra yine deniyorum server error veriyor nası çözücem ?

lisans sorununu lucky patcher ile giderebilirsin apk yi bir kere internet ile çalıştırıp oluşan klasöre sd dosyasını at çalışacaktır

- - - Eklendi - - -

lisans sorununu lucky patcher ile giderebilirsin apk yi bir kere internet ile çalıştırıp oluşan klasöre sd dosyasını at çalışacaktır

capkın52

capkın52

Üye
MASS EFFECT INFILTRATOR v1.0.30 arkadaslar data dosyasını silip tekrar indiriyo sonrasinda %2 indiriyo daha indirmiyo bu oyunu nasıl yukliyecem yardim edermisiniz telefonum atrix

indirim785

Üye
ya arkadaşım senin varya ALLAH'ına kurban bu ne güzel paylaşım . en güzelide rapidle falan uraştırmıyorsun bravo emeğine teşekkürler
10 numarasın :oke:

alprnx

alprnx

Üye
gta 3 sorununu çözdüm ancak bu sefer de bi türlü spider man oynayamadım.sd dosyasını datanın ıcıne atıyorum olmuyor obb ıcıne atıorum olmuyor gameloft'un ıcıne atıyorum olmuyor.dedım bari wilessden kendı çeksın oyunu gırıyor 2-3 sn duruyor hemen atıyor oyundan siyah ekran sorunu oluyor çözemedim yardım

ozdenizdereli

ozdenizdereli

Üye
telefonum galaxy w most wantedi 1 saat oynadim ve atti

blueisland

Üye
linkler tırtt

bmrkn

Üye
inmiyor oglen iniyordu :( 100 mb kaldıydı vıcecıty ıcın

funny026

Üye
oyunları indirdiğimiz sunucuda sorun var 1 2 güne düzelebilir bekleyin

The Time Lord

The Time Lord

Üye
Site sayenizde BANDWIDTH. AŞIMI YAPTIĞINIZDAN suspend edildi...

arslankral123

Üye
bu linklere noldu arkadasya en kisa zamanda duzelir insallah

- - - Eklendi - - -

bu linklere noldu arkadasya en kisa zamanda duzelir insallah

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Linklerde sorun var :(

OrdeaL35

Üye
linkler sorunlu