Tüm Oyunların Apk+Sd Paylaşımı Upload Siteleriyle Uğraşmadan

Sponsorlu Bağlantılar

aliazmin

Üye
fifa 12 deneyen var mi oyun surekli internet baglanti hatasi veriyor internet olsada yine ayni hatayi veriyor ayrica tablet virus buldu apksinde tegra 3te denedim boyle oluyor

merdannı

Üye
öncelikle ellerine sağlık gerçekten harika olmuş kardeş bir sorum olacak telefonum GT-İ9003 (galaxy s-plus) gta vice city oyundan atıyor nasıl halledebiliriz?
şimdiden teşekkürler

Cengiz_17

Cengiz_17

Üye
eline sağlık reis tablette bi deneyeceğim

kalimera06

kalimera06

Üye
fifa 12 deneyen var mi oyun surekli internet baglanti hatasi veriyor internet olsada yine ayni hatayi veriyor ayrica tablet virus buldu apksinde tegra 3te denedim boyle oluyor
Aynı hatayı bendede verdi.

atom2000

Üye
most wantedı sdcard android data ya attım ama yinede indirme istiyor ne yapmam gerekiyor

execust

Üye
modern combat 4 galaxy s2 I9100 de sorunsuz çalışıyor teşekkürler kardeş :))

aliazmin

Üye
konu en uste tasinmali:) sitelerle ugrasmadan direk indirme daha ne olsun

kalimera06

kalimera06

Üye
most wantedı sdcard android data ya attım ama yinede indirme istiyor ne yapmam gerekiyor

internet kapali halde ilk önce apk yükleyin acmayın sonra android dataya rardan ıken .com ile başlayan dosyayı atın ben boyle calıştırdım öbür yöntem tam tersini yapın ben calıştırdım oyunda bir sorun yok yani

wolfjr

Üye
sağolasın kardeşim

fercedes

Üye
Güzel paylaşım teşekkürler

tribulance

Üye
hocam gördüğüm en güzel konulardan biri oyunlar çoğaltılıp atılırsa çok güzel üst konu olur tahminimce çünkü indirme sitelerine herkezin üyeliği bulunmuyor ellerine sağlık.

besim.farhan

besim.farhan

Üye
internet kapali halde ilk önce apk yükleyin acmayın sonra android dataya rardan ıken .com ile başlayan dosyayı atın ben boyle calıştırdım öbür yöntem tam tersini yapın ben calıştırdım oyunda bir sorun yok yani

kardeşim .com la başlayan dosya yok ki?

general-84

general-84

Üye
sağol

kalimera06

kalimera06

Üye
kardeşim .com la başlayan dosya yok ki?
nasıl yok comla başlayan dosya olması lazım most wanted için bu geçerli ilk önce sdyi at sonra apkyi yükle böyle deneyebilirsiniz.Modern Combat 4 için ise gameloft dosyasını direk sdye atın apkyi yükleyin ve oyuna başlayın.Most Wanted,Modern Combat 4 çalıştı bende bi fıfa 12yi çalıştıramadım internet istiyo internet olmasına rağmen

cevalier

Üye
arkadaşlar galaxy s3 kullanıcısıyım 4.0.4 kullanıyorum.. most wanted i buradan indirdim ve kurdum... herşey normal oyun menüsü felan hiç bir sorun yok ama aracı kullanmaya başladıgım ekranda renk yok oyun simsiyah karanlık heryer önümü göremiyorum yani... sizce sorun ne ?

sgzd

Üye
:tşk:

kalimera06

kalimera06

Üye
arkadaşlar galaxy s3 kullanıcısıyım 4.0.4 kullanıyorum.. most wanted i buradan indirdim ve kurdum... herşey normal oyun menüsü felan hiç bir sorun yok ama aracı kullanmaya başladıgım ekranda renk yok oyun simsiyah karanlık heryer önümü göremiyorum yani... sizce sorun ne ?

4.2.2 güncellemesi geldi s3 için bence telefonunu güncellemelisin.Güncel olmadığından kaynaklanıyo olabilir.

oguzdj55

Üye
10 numara paylaşım upload siteleriyle heç uğraşmıyon onlar deli ediyo beni :D

cevalier

Üye
4.2.2 güncellemesi geldi s3 için bence telefonunu güncellemelisin.Güncel olmadığından kaynaklanıyo olabilir.

cevap için tşk ediyorum güncelleme terci etmiyorum bence 1 gb ram bellek bu güncellemeleri alırsam cok yogun kullanılacaktır ve cihazımı kasmaya başlayacaktır düşüncesindeyim o yüzden güncelleme yapmıyorum.. sorunu cözdüm ama galiba cpu türü ile ilgili bilgim olmadugu için yanliş sd indirmişim mali olanı indiriyorum şuan...

Üst Alt