Aynı hatayı bendede verdi.fifa 12 deneyen var mi oyun surekli internet baglanti hatasi veriyor internet olsada yine ayni hatayi veriyor ayrica tablet virus buldu apksinde tegra 3te denedim boyle oluyor
most wantedı sdcard android data ya attım ama yinede indirme istiyor ne yapmam gerekiyor
most wantedı sdcard android data ya attım ama yinede indirme istiyor ne yapmam gerekiyor
internet kapali halde ilk önce apk yükleyin acmayın sonra android dataya rardan ıken .com ile başlayan dosyayı atın ben boyle calıştırdım öbür yöntem tam tersini yapın ben calıştırdım oyunda bir sorun yok yani
nasıl yok comla başlayan dosya olması lazım most wanted için bu geçerli ilk önce sdyi at sonra apkyi yükle böyle deneyebilirsiniz.Modern Combat 4 için ise gameloft dosyasını direk sdye atın apkyi yükleyin ve oyuna başlayın.Most Wanted,Modern Combat 4 çalıştı bende bi fıfa 12yi çalıştıramadım internet istiyo internet olmasına rağmenkardeşim .com la başlayan dosya yok ki?
arkadaşlar galaxy s3 kullanıcısıyım 4.0.4 kullanıyorum.. most wanted i buradan indirdim ve kurdum... herşey normal oyun menüsü felan hiç bir sorun yok ama aracı kullanmaya başladıgım ekranda renk yok oyun simsiyah karanlık heryer önümü göremiyorum yani... sizce sorun ne ?
4.2.2 güncellemesi geldi s3 için bence telefonunu güncellemelisin.Güncel olmadığından kaynaklanıyo olabilir.