Tüm Oyunların Apk+Sd Paylaşımı Upload Siteleriyle Uğraşmadan

Sponsorlu Bağlantılar

kalimera06

kalimera06

Üye
cevap için tşk ediyorum güncelleme terci etmiyorum bence 1 gb ram bellek bu güncellemeleri alırsam cok yogun kullanılacaktır ve cihazımı kasmaya başlayacaktır düşüncesindeyim o yüzden güncelleme yapmıyorum.. sorunu cözdüm ama galiba cpu türü ile ilgili bilgim olmadugu için yanliş sd indirmişim mali olanı indiriyorum şuan...
Evet mali olanını indirmelisin.Yanlış düşünüyorsun ama jelly bean güncellemesini kendi telefonuma yaptım herhangi bir sorun çıkarmadı.Ama tabi kendin bilirsin. :)

ogul1084

Üye
note2 de aspahlat ve gta3 gta vice obb attım ve telefondan kurdum fakat ekran siyah oluyor ama yinede bir şey deilmiyor oyun acılmıyor lütfen yardım et

cevalier

Üye
note2 de aspahlat ve gta3 gta vice obb attım ve telefondan kurdum fakat ekran siyah oluyor ama yinede bir şey deilmiyor oyun acılmıyor lütfen yardım et

aspahlt denemedim ama gta vc de ben şu şekilde çalıştırdım.. apk yi yükledikten sonra oyun kendi download a başlıyo.. başlayınca kapat download ı sdcard/android/data nın içine com.rockstargames.gtavc isminde bir klasör oluşturmuş olacak o klasörü sil kendi indirdigin com.rockstargames.gtavc ismindeki klasörü sdcard/android/obb içine yapıştır. sonra oyunu tekrar başlat.. ben bu şekilde çalıştırdım..

- - - Eklendi - - -

Evet mali olanını indirmelisin.Yanlış düşünüyorsun ama jelly bean güncellemesini kendi telefonuma yaptım herhangi bir sorun çıkarmadı.Ama tabi kendin bilirsin. :)

belki yanlış düşünüyorum ama ben yinede düşünmüyorum jelly bean ı.. cünkü ıce cream sandwich benim işimi görüyo... kullandıgın için sormak istiyorum jelly bean in ıce cream sandwinch üzerindeki + ları - leri sence neler?

anık

Üye
    Konu Sahibi

yucelle

Üye
böyle güzel paylaşımlar için zaman ve emek harcayan arkadaşlara teşekkür ederim. konunun uzmanlarını bulmuşken önemli bir kaç soru sormak istiyorum, cevaplarsanız memnun olurum. Telefonum note 2 ve nova yı yüklemeyi çok istiyorum ve şimdiye kadar en az 5-6 yerden indirmişimdir ama hiçbirinde oyunu çalıştıramadım. En son buradan tegra olanını indirdim,sd karta apk ve diğer dosyayı attım (sd karta attım çünkü telefonun kendi hafızasında yer yok) apk yı internet kapalıyken kurdum sonra oyunu açtım ve your device is not compatible with this game. please request a refund mesajını aldım, yüklemeyi nasıl yapacağım, note 2 için hangi dosya türünü indirmem lazım (power rv,tegra???) kısaca novayı telefonumda oynayabilmem için ne yapmam lazım?

anık

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yok comla başlayan dosya olması lazım most wanted için bu geçerli ilk önce sdyi at sonra apkyi yükle böyle deneyebilirsiniz.Modern Combat 4 için ise gameloft dosyasını direk sdye atın apkyi yükleyin ve oyuna başlayın.Most Wanted,Modern Combat 4 çalıştı bende bi fıfa 12yi çalıştıramadım internet istiyo internet olmasına rağmen

Yeni Apk Dosyası Attım Bi Deneyin

- - - Eklendi - - -

böyle güzel paylaşımlar için zaman ve emek harcayan arkadaşlara teşekkür ederim. konunun uzmanlarını bulmuşken önemli bir kaç soru sormak istiyorum, cevaplarsanız memnun olurum. Telefonum note 2 ve nova yı yüklemeyi çok istiyorum ve şimdiye kadar en az 5-6 yerden indirmişimdir ama hiçbirinde oyunu çalıştıramadım. En son buradan tegra olanını indirdim,sd karta apk ve diğer dosyayı attım (sd karta attım çünkü telefonun kendi hafızasında yer yok) apk yı internet kapalıyken kurdum sonra oyunu açtım ve your device is not compatible with this game. please request a refund mesajını aldım, yüklemeyi nasıl yapacağım, note 2 için hangi dosya türünü indirmem lazım (power rv,tegra???) kısaca novayı telefonumda oynayabilmem için ne yapmam lazım?

Mali'di Herhalde Bir Bilgim Yok Bilen Biri Varsa Söyleyebilirmi

OndeatD

OndeatD

Üye
galaxy s te deniyorum gta3ü

kalimera06

kalimera06

Üye
belki yanlış düşünüyorum ama ben yinede düşünmüyorum jelly bean ı.. cünkü ıce cream sandwich benim işimi görüyo... kullandıgın için sormak istiyorum jelly bean in ıce cream sandwinch üzerindeki + ları - leri sence neler?

kararlılık açısından daha iyi ve daha hızlı olduğunu düşünüyorum düşünmemin sebebi daha hiç 4.0 kullanmamış olmam.
android geçmişim şöyle
-galaxy ace 2.3.6
-s3 4.0 geldi en günceli sevdiğim için direk güncelledim bir üst sürüme yani 4.0 şöyleymiş böyleymiş bişey diyemem
-evopad r9720 4.1

yani 2.3.6 ve 4.1 kullandım tam anlamıyla bu yüzden sana +,- hakkında fazla bilgi veremem ancak 4.1in s3 üzerinde gayet stabil olduğunu söyleyebilirim geçenlerden samsung kendisi bir güncelleme gönderdi sen ne tarafa yatarsa ekran sana göre pozisyon alıyo yani sen sağa dönsün diye sağa çevirmene gerek yok ne şekilde yatarsan yat sana göre pozisyon alıyo....

wegrant

Üye
kardeşim Asphalt 6 Adrenaline'yi samsung galaxy w ye yükledim (android/data/gameloft/games/Asphalt6). oyunu açtığımda '' Üzgünüm,bu video oynatılamaz'' yazısı çıkıyor. tamam tuşuna bastıktan sonra siyah ekran çıkıyor ve kapanıyor. yardımcı olursan sevinirim

ardakan12

ardakan12

Üye
Asphalt 7 Heat nasıl kurulur bir saatir deniyorum olmuyor

ozdenizdereli

ozdenizdereli

Üye
cok tesekkurler :) ama bir sey merak ettim bende galaxy w kullanıyorum ve cogu oyuna hafıza yetmıyor.örnegın modern combat 4'u telefona nasıl yukledin?

LeqendSwat

Üye
Kardeşim bu oyunu benim tel kaldırdıyasa modern combat 4ü falan hemen indireyim..

kerimtoker

Üye
sıf teşekkür etmek için üye oldum çok saol kardeşim

alprnx

alprnx

Üye
konu senın olunca direk daldım gta 3 denıcem şimdi inş. olur :)

anık

Üye
    Konu Sahibi

owner88

Üye
asphalt 7 neden çalışmıyor o kadar indirdik be kardeş?

OndeatD

OndeatD

Üye
bişey sormak istiyorum galaxyW nin S ten ne konuda üstün oldugunu yazarmısın gta3ü çalıştıramadım da

aliazmin

Üye
kardesim gangster rio city yukler misin butun islemcileri
icin

Bey32

Üye
Kardeş dungeon hunter in sd card dosyası içindeki hangi dosyayı gameloft/games in içine atacağım acaba ? Sdcard dosyasını açtığımda birden fazla dosya buluyorum ekranda

alprnx

alprnx

Üye
anık kardeşim tanırsın benım galaxy w cm9 konusundan.neyse ben senın paylaştıgın gta 3 indirdim attım android data bölümüne apk kurdum açılınca wilessden indirme istiyor.halbukı datası yüklü.
bazı yerlerde şöyle okudum;
gta 3 açın,
eu ya accept deyın
wilessden indirme bölümündeyken next veya cancel demeyın orta tuşa basın ve çıkın.
daha sonra gene orta tuşa basılı tutarak açık olan gta 3 e girin.menü tuşuna basılı tutun oyun açılcaktır.diyor
aynısı yaptım ama oyun kapanıyor yanı çalıştıramadım gta 3 ü nasıl çalıştırılcagını bırde sen anlatırmısın ????

- - - Eklendi - - -

Üst Alt