Tüm oyunları açan ekran kartı önerirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Owermars28

Üye
    Konu Sahibi
Tüm oyunları açan ekran kartı önerirmisiniz
Bilgisayarıma ekran kartı alacamda son çıkan oyunlarda hata vermeyen bir ekran kartı almak istiyorum hangisini önerirsiniz

Sypnc_Dictetor

Sypnc_Dictetor

Üye
Laptop-Masaüstü ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
power kaç watt anakartın ve işlemcin ne ?
fiyat nedir ?

pasha14

pasha14

Üye
Readon HD 5870 güzel aslında çokta pahalı değil tavsiye ederim.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
power kaç watt anakartın ve işlemcin ne ?
fiyat nedir ?

+1 eger ekran karti alacaksan powerinin kaldirabilmesi ve islemcinle darbogaz yasamamasi gerekir o yuzden ilk once sistemini buraya yazmalisin

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
aynen mesela ben 4 ay önce vatan dan hd 6790 aldım 260 tl ye ama psu yetmediği için bide 650 watt psu aldım

covar

covar

Üye
4 cekirdek işlemci ve 500 watt +80 sertifikalı psu varsa sende dostum hd 6870 hd 6850 nvidia cephesinde gtx 560 alabilirsin baya gidersin

alpaslan1996

Üye
İşlemci ram işletim sistemide önemli ekran kartıyla bitmiyor iş

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
iyide zaten yüksek model ekran kartı alacak birinin işlemcisi rami felan da iyidır olmazsa darboğaz olur

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
iyide zaten yüksek model ekran kartı alacak birinin işlemcisi rami felan da iyidır olmazsa darboğaz olur

ya iyi değilse :D yani şimdi iyi değilse bizde burdan kart önerip adam alıp parçaları yakarsa napcaz :D

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
haklısın aslında bunu bilmiyor olabilir :)

Consul9

Consul9

Üye
Hemen hemen en az 128 bit 1gb ekran karti acar ama önemli olan kasmaması :) cok uçacaksan Nvidia kepler serisini bekle 7970 590 ucar ama atı de 7850 7870 i duyurdu onların da fiyatının düşmesini bekleyebilirsin

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye

testmi dediniz...

tamam üstünlüğü var... ama başabaş gittiği yerde var.. arada min 120 lira fark var değmez...
gider gtx560 alırım :oke:

öhöm öhöm :D :D

Türe

Türe

Üye
Git 324 bit al ultra da oynarsin herseyi ram ve islemcin iyiyse ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt