adam sadece diğer sitedeki konuda bana ait demiş .sen kendi içindeki gerilimi yansıtmıssın bence nerdeyse döveceksin falan diye.linkleri güzel çalışan bütün oyunları tek konuda barındıran en düzenli konu bu bence.tşk ediyorum paylaşan arkadaşa...
(arkadaşlar resident eville ilgili yanlış bilgi vermişim tekrar oynayıp kontrol ettim o bölümü.pilotun kartındaki - tersten başlayarak yazın kapı açılacaktır...)
O zaman kardesım bir zahmet üst konulara bir göz gezdir bakalım bu nedir yha agrasif hiç mi sitede gezmıonuz nedir cozemedim ben sizi kanka allah askına yha bune yha
Metal gear solid mobile oyununun 1. bölümünü geçebilen var mı? Bi türlü gecemedım ne yapmam gerekıo nasıl gecmem gerekıo bı bılgısı olan anlatır mı acaba rica etsem tşklerr...
metal gear çok karmaşık bir oyun.ben bitirdim ama anlatılması pek mümkün değil.çogu bölüm çıkışlarını şans eseri birde talimatlarla buldum.bazen sinir krizleri gecirttirdi aynı yerde doşaitıra dolaştıra.ama kaliteli bi oyun tartışmasız.
metal gear çok karmaşık bir oyun.ben bitirdim ama anlatılması pek mümkün değil.çogu bölüm çıkışlarını şans eseri birde talimatlarla buldum.bazen sinir krizleri gecirttirdi aynı yerde doşaitıra dolaştıra.ama kaliteli bi oyun tartışmasız.