.tüm maxicep üyelerine candan teşekkürler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
imece iletişim

imece iletişim

Üye
    Konu Sahibi
.tüm maxicep üyelerine candan teşekkürler
tüm maxicep üyelerine candan teşekkürler numara kimde adresi arıza yapmış hangi numaranın kime ait oldugunu bilemiyordum imdadıma maxicepteki can dostlar koştu site adresleri verdi cok teşekkürler.yardımlarınız için .......insanlık ölmemiş...verdiğiniz bilgilerden yararlanıyorum cok teşekkürler numara taşınmasında uyanık olup fazla köntörlerin uçmaması acısından cok önemli...saygılarımla.........

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
İşte MaxiCep böyle bir forum arkadaşlar... Diğer traş forumlara benzemiyor ve her üye sanki kendi forumuymuş, kendi sitesiymiş gibi canla başla aktif oluyor, dertlere derman bulunuyor, bilgiler paylaşılıyor...

...::...MAXICEP'i SEVIYORUM...::...

use2000

use2000

Üye
Bilgi paylaştıkça artar; hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz :oke:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Siz dua edin maxicepe
Bu forum çok yeniliklere gebe.
Bu bir forum sitesi değil. Bir ailedir. Bu foruma üye olan bir aileye üye oluyor. 50000 kişilik bir aileye. Iyiki varsınız

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
hepimiz bir aile oldugumuz için; kaliteli bir site oluyor maxicep:oke:

imece iletişim

imece iletişim

Üye
    Konu Sahibi
:sn: güzelliklere katılıyorum.aile güzel paylaşıma devam. saygılarımla....:oke:

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Tüm çabamız siz değerli üyelerimiz için arkadaşlar. Güzel temennileriniz bizleri çok mutlu ediyor. Sizlerin sayesinde bizler de paylaşımlarımızı yapabiliyoruz. MaxiCep sizler için var :) Bizlere verdiğiniz destek için teşekkür ederiz arkadaşlar.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
İyi ki varsın maxicep bende burada paylasım yaparken sanki kendi sitemmiş gibi düşünüyor ve o coşkuyla paylaşım yapıyorum..........:):coold:
.......:pro:

ilo53

ilo53

Üye
maxıcep olmasaydı bu kadar bılgı olmazdım turkcell hakkında

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
valla bnde maxicep olmasaydı bu kadar ucuz ve bu kadar kolay kontör kazanamazdım...

pegasus7

pegasus7

Üye
emeği geçen herkese çok teşekkür ederim paylaşımlarınızla büyüyoruz adeta:)

imece iletişim

imece iletişim

Üye
    Konu Sahibi
valla bnde maxicep olmasaydı bu kadar ucuz ve bu kadar kolay kontör kazanamazdım ewet cok dogru cep tlf firmaları kendi sitelerinde kampanyaları yapmadan maxicep in haberi oluyor.e bizde uyanık olup ucuza konuşuyoz bizimde başak forum sitelerinden biraz farkımız olsun artık . :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt