İşte Gerçekler - Seri2 - Kuzey Amerika Birliği ve Yeni Dünya Düzeni - Mutlaka Okuyun!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d€rVish

d€rVish

Üye
İşte Gerçekler - Seri2 - Kuzey Amerika Birliği ve Yeni Dünya Düzeni - Mutlaka Okuyun!
Uyanma zamanı,güce sahip olan insanlar güçlerini sizin devamlı olarak aldatıldığınızdan ve yönlendirildiğinizden emin olmak için kullanıyorlar.Kitleler,özellikle politik alanda yaşanan gerçekleri öğrenme yetisine sahip değiller ... Gerçeği topluma söylemeden,düşünmemizi istedikleri şeyleri kurnazca empoze ediyorlar.

Örneğin,halkın çoğunluğu ırak istilasının her geçen gün kötüye gittiğine inanıyor ve mezhep çatışmalarının sona ermeyeceğini düşünüyorlar.Halkın göremediği şey ise , devletin arkasında bulunan kişilerin tam da istediği gibi gittiği.Bu savaş uzamalı ki; bölge parçalanabilsin,petrol şirketleri kurulabilsin,silah üreticileri için karlı sözleşmeler devam edebilsin. Ve en önemlisi, İran ve suriye gibi petrol sahibi diğer aykırı ülkelere "zıplama tahtası" olarak kullanılabilecek kalıcı askeri üsler kullanılabilsin.

Irak'ın yapılandırılmasının ve sivil savaşın maksatlı olduğuna dair kanıt göstermek gerekirse;

2005 yılında 2 üst düzey ingiliz SAS Subayı,Arap gibi giyinip arabayla sivillerin üzerine ateş ettikleri için Irak polisi tarafından yakalandı.Tutuklanıp basra hapishanesine götürüldükten sonra,İngiliz ordusu derhal askerlerinin serbest bırakılmasını istedi.Basra hükümeti bunu reddedince ,ingiliz tankları geldi ve hapishaneleri yıkarak askerleri oradan çıkardı.

* Eğer bir bölgeyi yok etmek isterseniz bunu nasıl yaparsınız?

Bunun 2 yolu varraya gidip bombalama falan yaparsınız ama buda fazla etkili bi yöntem değildir.Yapmanız gereken şey orada yaşayan insanlara birbirlerini öldürtmektir, ve bu şekilde onların yaşadıkları bölgeyi , tarlalarını yok edersiniz.İşte o bölgedede yapılan bu arkadaşlar.Bir düşmanı yok etmenin yolu onun kendi kendini yok etmesini sağlamaktır,bunuda askerlerini ikiye bölerek yaparsınız.Sonra iki tarafı da beslersiniz,çift taraflı çalışan ajanlarınız her iki tarafıda kışkırtır ve birbirlerini öldürürler.Artık bizim bu gerçeklere uyanmamızın vakti geldi.

Az önce bahsettiğim şey bizi cok fazla ilgilendirmiyor,Anlamamız gereken şey;imparatorluklar kurmak isteyen bazı insanlar,feth etmeye çalıştıkları insanları yönlendirerek hedeflerine ulaşmaya çalışıyorlar.
Kendi kendimize, neden tüm insanlık baştan aşağı dev bir medya ağıyla kuşatılmış diye sorabiliriz.

Ya da A.B.D hükümeti, devlet okulları sistemini finanse etmeye başladığından beri neden amerikan eğitim sisteminin giderek kalitesizleştiğini düşünebiliriz.

Hükümet,elde etmek istediği kadar ödüyor.Devletin finanse ettiği eğitim kurumlarına baktığımızda ve bu eğitim kurumlarında eğitilen öğrencileri , onlara verilen eğitimi gördüğümüzde mantığımız kavrıyor ki bu okullarda devre dışı bırakılanlar herneyse,eyaletin ve federal hükümetin işine gelmiyor,zaten bu yüzden ki değiştiriyorlar.

Devlet ne sipariş ediyorsa onu elde ediyor.Çocukların eğitilmesini istemiyorlar,çok fazla düşünmemizi istemiyorlar.Bu yüzden ülkemiz ve Tüm dünya gün geçtikce eğlenceyle, medyayla, televizyon programlarıyla, uyuşturucuyla, lunaparklarla, alkolle, ve aktivitelerin her çeşidiyle dolu hale geldi,Bunların sebebi İNSANLARIN ZİHNİYETİNİ MEŞGUL TUTMAK için.

Yani çok fazla düşünmemiz önemli insanların işine gelmiyor.Uyanmamız ve anlamamız gerek ki,hayatımızı yönlendiren insanlar var ve biz bunların farkında bile değiliz.Durumun ciddiyetini biraz daha vurgulamak için bir TV Programcısının ağzından size yazıcam.

İşte Mağlum TV Programcısının sözleri;

Başımız Belada!.Çünkü siz ve diğer 62 Milyon amerikalı şuan beni dinliyor.Çünkü %3'ten daha azınız(Amerika) Kitap okuyor,çünkü %15 den daha azınız gazete okuyor.Çünkü sizin tek gerçeğiniz bu ekranda gördükleriniz... şu an dışarıda ,bu ekranda gördükleri haricinde hiçbişey bilmeyen koskoca bir nesil yaşıyor.Bu ekran ilahi bir vahiy gibi,Bu ekran başkanlar, papalar,başbakanlar var ediyor yada yok ediyor.Bu Ekran, bu inançsız dünyadaki en muhteşem lanet olası güç, ve eğer yanlış ellerin eline geçerse olacakların tek sorumlusu biziz.Ve bu inançsız dünyadaki en büyük şirket , en muhteşem lanet olası propaganda gücü kontrol ettiğinde, bu ekranda gerçek diye ne b*k sunuculacağını kim bilebilir! Şimdi beni dinleyin...BENİ DİNLEYİN!
Televizyon gerçek değildir.Televzyon bir sirktir,karnavaldır,masalcılardır,danscılardır,şar kıcılardır,futbolcuardır.Biz eğlence dünyasındayız.Ama sizler sabahtan akşama kadar her yaştan,her renkten,her dinden insan başına oturuyorsunuz.Bildiğiniz tek şey biziz.

Bahsettiğim mağlum TV Programcısı medya'nın gücünü açıkca ifade etmektedir.mesela her duydugumuza inanmamakta.bu sebepten ötürü bilinçlenmek amacıyla kitap ve diğer faaliyetlerle ilgilenmeliyiz.TV Ne derse onu yapıyoruz,giyiniyoruz,yiyoruz içiyoruz falan. buda durumun vasat boyutu.Unutmayalım ki gerçek olan biziz,hayal olan medyadır.

Konumuza gelecek olursak,medya arkasında ki kişilerin istediği son bir şey ise, bilinçlenmiş ve düşünme yetisine sahip bir toplum.Bu yüzden ki sürekli olarak düzmece bir yaşam,din, medya ve eğitim yoluyla bizlere sunuluyor.İlginizi dağıtmak ve sizi herşeyden habersiz bırakmak istiyorlar.ve bunuda cok iyi yapıyorlar.

2005 yılında Kanada,meksika ve A.B.D arasındaki bir anlaşma imzalandı.Bu anlaşma halka duyurulmadı,kongre'de oylamaya sunulmadı.ve A.B.D , Kanada, Meksika arasındaki sınırlar kaldırılarak tek bir bütün haline getirildi. Buna kuzey amerika birliği ( North Amerikan Union ) adı verildi.

O kadar gizliydi neden biz duymadık diye kendimize sorabiliriz.Aslında bu konuyu bilen ve deşifre etmeye cesaret eden bir gazeteci var.Bush yönetiminin sınırları kaldırma politikası ve amerikanın göçmenlik kanunlarını hiçe sayan kararları büyük bir planın parçası.ABD eski başkanı bush bu anlasmaya imza atarak birleşmiş milletlerinde sonunu getirdi.Ve ne ABD parlementosunun nede birleşmiş milletler halkının,onayını almaya ihtiyaç duymadı.bu çok az kişinin bildiği bir anlaşma.

Yine yatırıcımda sınıfından cok üst düzey bi kaç kişi tarafından gerçekleştirildi.Fakat işçi sınıfınından insanların ve Amerikanın bircok şehrinden yada partisinden siyasi yetkilinin bu konu hakkında hiç bir bilgisi yok.Bu BİR TİCARET ANLAŞMASI DEĞİL. Bu,söz konusu ülkelerin bağımsızlıklarının elinden alınması demek, ve tamamen Amero adında yeni bir para biriminin kabul edilmesi Amerikanın gündemindydi.Amero dolar sahibi kişilerin ilgilenmesi gereken bişeydi ama kimse bu konuda konuşmuyor. Bu durum kanada, meksika, ve ABD de yaşayan insanların yaşamını derinden etkileyecek gibi görünüyor.

Amero'nun Kuzey amerika birliğinin yeni para birimi olması düşünülüyor.Netice de bu anlaşma sonucu Amerikan anayasası sonunda çöpe atılacak.

Böyle bir konunun bütün gazete ve yayın organlarında manşetlerinde olması gerketiğini düşünebilirz.Bu hareketin arkasında bulunanlar,Medya sektörünün arkasında bulunanlarla aynı kişiler.

Ve size bilmemeniz gereken şeyleri söylemezler.Kuzey Amerika Birliği,Avrupa Birliği,Afrika Birliği, Asya birliği ile aynı yapıdadır. Ve hepsinin arkasında aynı kişiler vardır.

Ve Kuzey Amerika Birliği,Avrupa Birliği,Afrika Birliği,Asya birliği birleşecek ve bu adamların 60 yıldır üzerinde çalıştıkları planın son aşamasına gelecekler.Bunun Anlamı Tek bir Dünya Devleti, Bu satırlardan sonra bizi çok kısa sürede Cihan Devleti(Tek Bir Devlet) yapan, Askeri Dehası Eşsiz FATİH SULTAN II.MEHMET HAN'ı Kudretinden ötürü Saygıyla Anmak durumundayım.Buda Tarihimizle gurur duymamızın Kanıtıdır.

"Bir Dünya Devletini,İstesek de istemesekde kurmalıyız,Asıl soru bu zorla mı yoksa herkesin rızasıylamı kurulacağıdır."
Bu cümlelerin sahibi Paul Warburg, Dışilişkiler üyesi ve Federal Rezerv Sistemi'nin kurucusu.

"Washington Post,New York Times, Time Magazine ve diğer büyük yayın organlarının yöneticilerine,görüşme çağrımıza katıldıkları ve verdikleri sessizlik sözünü 40 yıl'ı aşkındır tuttukları için teşekkürü borç biliriz.Eğer bu yıllar boyunca halkın dikkatini yaptıklarımıza çekselerdi, Dünya üzerinde ki planımızı gerçekleştirmemiz imkansız olurdu.Dünya Her geçen gün,daha bilinçli ve daha hazır bir şekilde Dünya Devletine doğru ilerlemektedir. Entellektüel Elit bir Kesimin ve dünya bankerlerinin kuracağı bir cok uluslu egemenlik, geçtiğimiz çağlarda gördüğümüz cok uluslu egemenliklerdne daha caziptir."

Bu cümlelerde David Rockefeller,dışilişkiler üyesine ait.Tek bir Banka,tek bir ordu,dünyanın tek güç merkezi.

Eğer tarihten gerçekten bişeyler öğrenmişsek oda gücün zarar verdiğidir.Mutlak güç mutlak zarar verecektir.

Aaron Russo,bir film yapımcısı ve eski siyasetçi.Nicolash Rockefeller ile bir buluşma sırasında. Nicolash Rockefeller ünlü Rockefeller bankacılık ve iş hanedanlığının bir ferdi. N.Rockefeller ile cok yakın bir dostluk sürecinin ardından,Aaron bir süre sonra görüşmeyi kesti.Çünkü Rockefeller ailesi ve onların tutkularını hakkında öğrendikleri şeyler yüzünden hayrete düştü,

Aaron ve Tanıdığı bir avukatın bir telefon konuşma dökümünü inceleyelim.

- Rockefeller ailesinden biriyle tanışmak istermsiin.?
Aaron: Olur,Çok Sevinirim.

Sonra dost oldular ve Rockefeller buna bir çok şey anlatmaya başladı. Bu konuşmalar şok edici ve insanın kanını donduracak cinsten ve ABD ile siyonizmin gerçek yüzünü göreceksiniz...

N.Rockefeller : Aaron,bir olay olacak ve o olaydan sonra afganistan'a gireceğiz,bu sayede hazar denizine boru hattı döşeyebileceğiz. Irak'a girip petrol'ü alacacağız ve oraya bi askeri üs inşa edeceğiz.ve Ordanda venezuella'ya girip chavez'den kurtulacağız. ilk ikisini bitirdiler,Chavez'i bitiremediler.Asla bulamıyacakları bir adam için mağraları araştıran bir sürü adam göreceksin.Teröre karşı verdiğimiz savaş ve aslında gerçek bir düşman olmaması.

Ve ardından nasıl kazanılamayacak bir savaş haline getirildiğini anlattı. ve bu şekilde insanların özgürlüklerinin elinden alındığını söyledi.

Aaron : insanların bu savaşın gerçek olduguna nasıl inandıracaksınız?
N.Rockefeller : Medyayla...Medya herkesi bunun gerçek olduğuna inandırabilir.bir şey ortaya atarsın ve onun hakkında sürekli konusursun,insan sonunda ona inanabilir.
Biliyorsun,1913 yılında Federal Rezerv'i yalanlarla kurdular. 11 Eylül'ü yarattılar, ki buda başka bi yalandı. Ve 11 eylül sayesinde teröre karşı savaş başladı ve bizde Irak'a girdik.buda başka bi yalandı, ve aynı şeyi İran'a yapacaklar. oradan oraya oradan oraya geçip duruyorlar.
Aaron : bunu neden yapıyorsunuz?,Buradaki amaç ne?, her paraya sahipsiniz her güce hemde istemeyeceğiniz kadar.Hemde insanların canını yakıyorsunuz,Bu kötü birşey.

N.Rockefeller : İnsanları Neden umursuyorsun?,Kendini ve Aileni Düşün yeter.
Aaron : Tamam da asıl amaç ne ?
N.Rockefeller : Asıl amaç dünyadaki herkese RFID Çipi yerleştirmek. herkesin sahip olduğu herşey o çiplerde olacak.ve eğer biri bizi protesto ederse ve yaptıklarımızı eleştirirse çipleri kapatacağız.

Evet Doğru, Bahsettiği şey Mikroçip.2005 yılında meclis,göçmen kontrolü ve tabi ki teröre karşı savaş bahanesiyle "gerçek kimlik" kanununu kabul etti ve Mayıs 2008'de hayata geçecek proje'ye göre her bir amerikalı içinde kişisel bilgilerimizi barındıran ve taranabilir barkoda sahip "Federal Kimlik Kartı" taşımak zorunda kalacaklar ve hatta belkide kaldılar.Halbuki bu barkod sadece geçiş aşaması.

Bu kimlik kartı daha sonra, radyo frekansları sayesinde gezegendeki her hareketi takip edecek bir VeriChip RFID izleme modülü eklenecek.

Eğer bu size saçma geliyorsa, bilginiz olsun bu RFID izleme çipi yeni çıkan tüm amerikan pasaportlarında mevcut ve son aşama implant çip,bir çok insana farklı sebeplerle çoktan kabul ettirilmiş bir dayatma.( Grip ve virüsleri engellemek için amerika'dan aldığımız antivirüs'lerin içine entegre edilip bir cok kişiye bu çip sokulmuş olabilir.hemde ruhumuz duymadan. )

Vücutlarına RFID kimlik izleme cihazı yerleşterilmesine gönüllü olan ilk cesur aile Florida'dan.

Aile'nin bir ferdi'nin açıklaması şöyle,

"11 Eylülden sonra ailemin hayatından endişe duymaya başladım"

Sonunda herkes monitör kontrollü bir şebeke'ye dahil olacak. ve yaptıkları herşey kaydedilecek. eğer çizgiden ayrılan olursa çip kapatılacak.bu aşamadan sonra toplumun her davranışı çiplerle olan etkileşimi çevresinde dönecek. Eğer gözlerimizi açıp görebilirsek, bu bizim geleceğimiz içilen çizilen bir resim.

Tek merkezli bir dünya ekonomisi,Herkesin her hareketinin her icraatının izlendiği ve kaydedildiği bir dünya...Haklarınızın Olmadığı. Aslında en vahim durum, bu totaliter öğeler insanlara zorla dağıtılmayacak,insanlar bunları talep edecek.Toplumun yaratılan korkuyla ve bölücülükle kasıtlı olarak yönlendirilmesi insanların güc ve gerçeklik duygusundan tamamen kopardı.

Yüzyıllar öncesinden milenyuma kadar işlenen süreç, din, Vatan severlik, Irkçılık, Varlık, Sınıf, ve diğer her türlü düşünce yapısı ve kibir birkaç insanın ellerinde kolayca şekillenebilecek, kontrol edilebilen bir toplum.

Parola,"Böl ve yönet" ve insanlar kendilerini,herşeyden soyutlamış olarak görmeye devam ettikleri sürece,köleleştirmeye boyun eğmiş olarak kalacaklar.Perdenin arkasındakiler bunu biliyorlar ve ayrıca biliyorlar ki,eğer insanlar doğa ya bağlı oldukları gerçeğini anlarlarsa, ve içlerindeki gücün farkına varırlarsa,Yarattıkları bu "Zeitgeist", kağıttan evler gibi yıkılacak.

Şu ana kadar Hz Musa AS döneminden Hz İsa AS Dönemine. Ahit Sandığından günümüz siyasetine ve bir çok özel konuya değindik ve gerçekler ile ışık tutmaya çalıştım...

Umarım Faydalı olabilmişimdir...
 
  • Beğen
Tepkiler: kol@j


esmeronur

Üye
Bu mesaj tarafıma aittir. Lütfen Alıntıdır yazınız ve Alıntı ibaresine Onur Öztaş Yazın...
 
conendrum

conendrum

Üye
bu videodan alınmış bir yazıdır
 
kol@j

kol@j

Üye
işaret etmek bile güzel uyanmak lazım ;)
 
Necmati

Necmati

Üye
:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt