turbocore35
Üye
-
Konu Sahibi
-
alıntı yazdım sadece diğer bolumde oldugu ıcın fazla konu acılmasın diye burayada açtıım kapanabilir yani sorun yokkardes bu anlatim bana ait. Bunu ben anlamistim zaten, sen sadece programi degistirmissin... Konu zaten mevcut
alıntı yazdım sadece diğer bolumde oldugu ıcın fazla konu acılmasın diye burayada açtıım kapanabilir yani sorun yok
alta yazmıştım alıntı diye ama eklemişsiniz tmmGüncelleme ve konu için teşekkürler. Ancak alıntı ve düzenleme yaptığınız asıl arkadaşımızın emeğine saygı göstermeniz gerekir.
Bu nedenle konu başına arkadaşımızın ismi eklenmiştir.
İnternet bağlantısı yerine herşeyi yapmadan önce SYSAPPPUSHER UYGULAMASINI İNDİR.Denilen herşeyi yap (proxy aç) ve SysappPusher ile Procam var güncelle.yapıyorum hepsini fakat proxyi girince internet bağlantım gidiyor
olmuyor güncelle yazısı çıkmıyor
evetyokmu bi baba yiğit sorunu çözebilen ya da videolu anlatım yapan ?Bilgisayarın ip sini yazdıgına eminmisin ???
hepsini yapıyorum ama işte internetim gidiyor uygulama sayfasına giremiyorumHocam anlattılanları aynen uyguladıysan eğer mağazada arattığında çıkması gerek ama yükle dediğinde ilgilenmeniz gerekiyor der o esnada sen başlat tuşuna basarak ana ekrana gel (İlgilenmeniz gerekiyor ekranını kapama) sonra proxyi kapat ve tekrar dene yüklenecektir
yükledim harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?