Tüm İllerde FM Vericinin En İyi Çektiği Frekanslar

Konu Sahibi
Tüm İllerde FM Vericinin En İyi Çektiği Frekanslar
Arkadaşlar Maxicep te Türkiye'nin bütün illerinden üyeler vardır yardımlaşarak FM transmitterin iyi çekmesi için tüm illerdeki boş frekansları bulalım ben Ankara'da oturuyorum aradım en boş frekans 100.70 sizde bulunduğunuz ildeki en boş frekansı bulun ve buraya yazın

Ankara 100,70

Tepkiler: WeiLSiDe

kaanka0

Üye
Adana 103.00 diye hatırlıyorum telefonu garantiye verdim o yüzden bakamıyorum

pRime.

Üye
Ankara'nın heryerinde o frekans işe yaramayabilir. Tek bir frekansa takılmaktansa hangi frekans boşsa onu kullanmak daha mantıklı.

Konu Sahibi
<font face="Arial Black"><font color="Black"><b>Ankara'nın heryerinde o frekans işe yaramayabilir. Tek bir frekansa takılmaktansa hangi frekans boşsa onu kullanmak daha mantıklı.</b></font></font>
<br />
<br />
haklısın ama her fm vericiyi açtığında frekans aramaktan daha iyidir

bende ankaradanım bi ara çok iyi bi frekans bulmuştum şimdi oda yok ankarada boş frekans yok kaç kez aradım yokk

Uruloki

Üye
sakaryada 8x-9x ler çoğunlukla boş ama arasıra radyo çıkabiliyor onun için garanti olsun 101 den sonrasını deneyin

İstanbul malesef boş frekans bulamıyorum

Tepkiler: -sunrise- ve suat1111

alp047

Üye
adana 107.8 boş frekans boş olduğu icin güzel çekiyor

arkadaşlar En güncel boş frekanslar için fmscan.org adresinden bulunduğunuz şehiri girerek o bölgenin radyolarını ve boş frekansları görebilirsiniz.

pRime.

Üye
Çayyolu ümitköyde boş frekans var.

hayır yok ama radyolar konusunda az çok bilgim var..bu sebeplen arkadaşlara yardımcı oluyorum

pRime.

Üye
hayır yok ama radyolar konusunda az çok bilgim var..bu sebeplen arkadaşlara yardımcı oluyorum

Çekmiyor anlamında dedim zaten, vardır tabi ama burda cızırtı var.

----------Eklendi @ 22:22:28 ---------- Yazıldı @ 22:19:42 ----------

Bu arada zaten fm verici konusunda nokia kendi söylüyor, çok güçlü bir verici değil, boş frekanslarda düzgün çalışır diye...