Tüm Fw'ciler Buraya Bir Bakın...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
    Konu Sahibi
Tüm Fw'ciler Buraya Bir Bakın...!
Arkadaşlar bir çoğunuz fw ile uğraşıyorsunuz.Fakat şu ana kadar tam sorunsuz bir fw ne yazıkki göremedik.Ufakta olsa her fw'de açıklılar görüldü.Sizlere şunu söylemek istiyorum.Bence fw ile uğraşan beyinler bir arada toplanmalı ve sağlam bir fw olurturmalı.Çünkü burada gerçekten bu işten anlayan çok güzel beyinler var.Birde sormak istediğim birşey var c6 daki mail programını 5800'a entegre etme şansımız varmı?

• Beğen
Tepkiler: maxIm4

maxIm4

maxIm4

Üye
Sadece ev ekranı ve widget desteğini entegre edebilirmiyiz v52 ye ?

Ninjaemos

Ninjaemos

Üye
Bu İyi Bir Fikir Ama Forumda Sözü Geçen Bi Abimizi Yanına Al Yoksa Bi İş Yaş Ben Sana Söylim :D

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
    Konu Sahibi
Ben buraya biraz daha duyarlı olun derin arkadaşlar.Lütfen bu konuya bir göz atın.Kaliteli birşeyler yapmak istiyorsak ki herkes bunu ister.Gelin tek çatı altında toplanın.Güzel birşeye imza atın..

5800 cı

5800 cı

Üye
Evet mesela virgo2000 in hızı alper hocanın görünümü vs vs gerçektn iyi bir fikir

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
su ana kadar yapılacak olsaydı ilk pnht ya da made in chinalar yapardı :D

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
su ana kadar yapılacak olsaydı ilk pnht ya da made in chinalar yapardı :D

Bencede uzman fw'cilerin bile hatası oluyo. ama adamlar zaten bozuk fw dosylarıyla yapıyolar. V52'nin baya bi sorunu var zaten bide onun üstüne kuruyolar. Özellikle v51'den sonra tema efekleri bozuldu (ana ekrana gelince perde tersten açılıyo) yani anlıcan adamların suçu yok :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt