Tüm Çin Üretimi Telefonlarınız İçin Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

payback

Üye
kardeş bende bi ora n6000 diye tel var arkadaşın biriyle dolia m6 ile değiştirelim dioz m6 da wifi varmış doğrumu bide iyi olurmu takas yaparsak

obic

Üye
merhaba benim bir sorum olacak, telefonum cect e72 ve ayarlariyla gucluk cekiyorum... bilmek istedigim numarami goster veya gosterme opsiyonunu nerden yapabilirim..numaram kullandigim hat saglayici tarafindan gizlenmis durumda ve gorunmesini istiyorum, diger telefonlarda sorun yasamadim :) tesekkur ederim..

gottik

Üye
adem abi öncelikle selam, bende e71 çin war öyle klawye gibi çok tuşu yok normal tel. buna tema w.s. yazılım atma şansımız warmı ??
2) birde konuyla ilgili değil ama e 250 ye yazılım nasıl atabilirim şuan ki yazılıme250DJVHA2 S/W version şimdiden teşekkür ederim ...:bye2::bye2::bye2:

k@oss_g

Üye
slmm.. ark. benim bir E71 çin malı tlf var.tlf msn ne ve oyun yuklemek istiyorum ama bi turlu beceremedim... tavsiye ettiğiniz bi program yada nasıl tlf kuracağım hakkında bilgi verirseniz sevinirim tşk..( [email protected] ) bu adresim genelde açıktır buraya meil atarsanız gerçekten çok sevinirim..yardımlarınız için şimdi den tşk...

kayserso

Üye
dg67 telefonumun ön kapağı boxuldu
istanbulda yaptırabileceğim bi yer varmı yada internetten alabilirmiyin ön kapağı yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler

A.Bozoğlu

A.Bozoğlu

Üye
merhaba concord 6700 slide almayı düşünüyorum bu modelin artıları ve eksileri hakında bilgi verirmisiniz?

luxus m9

Üye
bende luxus m9 var
telefon geldiginde kisa yoldan nasil cevap verebilirim
yardimci olursan sevinirim

hakyet

Üye
merhaba benim 8800 carbonum var çin malı arkasında fınland yazıyor..sorunum müziği bugün öğlen calıyordu fakat suanda hiç ses yok..bende fabrika ayarlarına dönmek istedim ama sifresini bir türlü bulamadım..yardımcı olursanız sevinirim..

ismailhalat

Üye
slm n95 8gb var tek sim kartlı tv siz türkçe menüsü tam anlamıyla komedi tamamen türkçeleştirme imkanım varmı wifi vb özellikleri kullanabilmem için ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkürler

mc_307

mc_307

Üye
kardeş trident wt9 java versiyonunu yükselte bilirmiyiz. birde pcye bağlamak istiyorum. driver yanlış sitesinden ve forumdan aldıklarım aynı. benim pc vista. telefonun kendi programlarını göremiyorum usbde sadece normal hafızasına ulaşabiliyorum.

şimdiden tşkürler cvplar için?

isoo07

Üye
merhaba adem abi bn trident WT9 kullanıyorum memlunum sana birkaç sorum olucak 1 bu telefonda fecebook a rahat bağlana biliyorum fakat video izleyemiyorum bunun için bi program warmı
2 bu tefefone göre program oyun ws yükleye biliyormuyuz warsa sitesini verebilirmisin birde trident markası hakkında iyi kötü bi yorumun warmıı !!

şimdiden teşekkür ediyorum ii çalışmalar

novelcollection

Üye
slm arkadaşım bende trident wt2 aldım opera 5 atamadım .oyun yükleyemedim.nasıl yüklendiğini kısaca anlatırsan çok teşekkür edrim.müşteri temsilicisini aradım 8 gb hafıza kartı al olur dedi niye öyle dedi.

the_boy

Üye
merhabalar. ne yapacağımı şaşırdım o yüzden bir çıkış yolu arıyorum ben 2 hafta önce bir sahte iphone aldım bildiğiniz çin mallarından ama dubaiden geldi (telefon bilgiside böyle yazıyor içinde : onecom_v188) 32 gb hafızası var gösteriyor telefonun içinde ama bilgisayara bağladığımda 1.83 gb görüyorum bu hafızayı ve telefonun içinde java oyunları var ama üstüne tıkladığımda desteklenmiyor yazısı çıkıyor sadece mahjong oyunu var çalışan ve bluetooth u da başka bir telefondan gözükmüyor bundan dolayı sizden yardım istiyorum usb den format atma programı ile format atmak istedim hafızasına belki görür geri kalan 30 küsür gb ı diye ama başaramadım programı kullanmayı.(format mtk v.2.6) yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler..

reeis35

Üye
ACİL ACİL ACİL kardes acil yardıma ihtiyacım var tırıdent wt2 telefonum var 1 aylık cihaz sorunum konusma sırasında benım sesim karsıdan cok zor duyuluyormus tabi boyle olunca bende konusurken telefonu resmen agzımın ıcıne sokuyorum

tekirbilir

Üye
çin malı iphone'umu bilgisayara bağlarken hata veriyor. sürücüyü yüklerkende hata alıyorum. com bağlantı noktasından bağlanamıyorum. birde avi formatını izleyememe nedenimiz nedir. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

obic

Üye
slm merak ediyorum sordugumuz sorulara ne zaman ve nerde cevap verilecek.. :)

saywın

Üye
selam bende dıgıpone dg66 dokunmatik var ve telefon kilidi kodunu unuttum yardımcı olabilirmisiniz

maylo35

Üye
selam
geçenlerde bi arkadaştan takas yoluyla dolia n97 geldi.kullanmaya başladım. wifi ağları görüyor ve bağlanıyor ancak herhangi bir uygulama başlatacağım zaman hemen gprs ten bağlanmaya çalışıyor.sonra web tarayıcıyı çalıştırdım.şifre giriş bölümü yarım yamalak çıkıyo ama onada herhangi birşey yazılamıyor.fabrika ayarlarına dönmek istedim ama şifreyi bulamadım.yardımcı olabilirseniz sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

selam
dolia n97 nin wifi si ile internete bağlanmak istediğimde ağları görüyor bağlanıyor ama uygulamaları açtığımda gprs ten bağlanmaya çalışıyor. browsere açtığımda şifre girilecek hane geliyor ama onada şifre girilemiyor.yardımcı olursanız sevinirim

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
slm merak ediyorum sordugumuz sorulara ne zaman ve nerde cevap verilecek.. :)

Üçüncü tekil şahsa sorulmuş ve emir kipi kullanılmış bir cümle. Cevabım da keyfim istediği zaman...

Ciddi şekilde soru sormak isteyen var ise [email protected] adresine mail atabilir ya da adresinden yorum bırakarak soru sorabilir. Buradan sorulan sorular tarafımca yanıtlanmayacaktır.

Ayrıca Facebook sayfamdan da sorularınızı sorabilirsiniz.

musti_yldrm

Üye
çin nokia e71 e bluetooth ile oyun yükleme nasıl yükleniyor.

Üst Alt