Tüm Çin Üretimi Telefonlarınız İçin Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

dejavu_2372

Üye
çin telefonu aldım yanlız msn yok yükleyebilimiyim acil yardım. java desteklemiyor...!!!

mcsadakat

Üye
kardeş n95 8gp çin telefonua nasıl oyun atabilirim

elektroworld

Üye
Merhabalar Trident thl model telefonum var. Ekran sürekli ters dönüp öyle kalmakta.Ayarlardan bu özelliği kapatıyorum ama yine olmuyor.Yardım edebilirmisiniz

camelot87

Üye
çin malı nokia 8800 carbon aldım yaklaşık 9 aydır kullanıyorum son bir aydır telefon kendi kendine kapanmaya açılmaya başladı arada çekmiyor bu tür sorunlar başladı acaba neden olabilir??? ne şekilde bu sorunları çözebilirim... kendim evde format atabilirmiyim ?? en kısa zamanda cvplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

elektroworld

Üye
Merhabalar Trident thl model telefonum var. Ekran sürekli ters dönüp öyle kalmakta.Ayarlardan bu özelliği kapatıyorum ama yine olmuyor.Yardım edebilirmisiniz

director_35

Üye
çin n97 ye pc suite yükleyeceğim progmın türkçesini bulamadım yardımcı olurmusunuz

cenk_26

Üye
arkadaşım ben digiphone dg 67 kullanıyorum fakat bu forum sitelerindeki o şifreleri girdim telefon kapandı ve açılmıyor açılıyor pin giriyorum donuyor yazılımımı çöktü acaba ne yapabilirim yardımcı olursan çok sevinirim birde usb kablosunu taktığımda usb aygıtı tanınmadı diyor usb kablosundan değil pc dende değil neden olabilir şimdiden teşekkürler...

franklinda

franklinda

Üye
yazılım atmak için özel bir kablo gerekiyorku ben bile zar zor bulurken sen hiç bulamazsın. En kolayı telefon işleriyle uğraşan bir yere götür yapsınlarki digiphone ise sar elektronik e yollaman faydana olur diyorum.

--------------- Ekleme ---------------

türkçesi, tanınmış bir markamodel olmaması ve çin malı olması nedeniyle ve bunu bile bulduğuna şükretmen gerektiğine dayanıyor olabilirmi. Çünkü sebebi bu dostum ama en kısa sürede editleyip türkçesini koyma niyetindeyim.

dundeon

Üye
arkadaslar gecen hfta n96 aldım çin malı actrdım ama telefona java atamıom wıfı yok nete bağlanmıo iii mal ama napıcam bılemıom telefonculara gtrdm prgm atmıolar chına pc suıt yukledm bağlnmıo tel iii calısıo 200sms saklyablıo nasıl 16 gb bu biri yardım etsn acıl ltfewn ne yapablrm

yaa bana kımse yardım edemezmı sis nasıl yuklucem buna cldrcam yaa telefon cok iii gel gör wıfı dan vazgectım ama java yklensn bari ne tema ne de baska bişi bi adams gtrdm onu cine yolla dedı snr oldum nette hep arstrıom adam gbi bişi yok chna pc suıte de bağnmıo tele atıom prgramı acmıo ac die bişey bile yazmıo menu yarı trkce yarı inglizce kod yazıcam ama tel bozlck dıe yazmıom ltfen bi care yardım edn

arkadaslar bi yardım yaa bılenınız varsa bi el atın

ZedYago

Üye
benim çinden aldığım cect c6000+ telefonu aldım.
CECT C6000+ CELL PHONE TV DUAL 3\" TOUCH/MP3/MP4/PDA/ 1.3p CAMERA
fakat 3G ve MMS ayarları yapamıyorum.
yeni flash atılabiliyor mu?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

franklinda

franklinda

Üye
Sis dosyası destekliyorsa sis oyunlarını nokia bölümünde bulur denersin ama s60 ve üzeri sistir. S40 javadır ki yükleyemezsin.
Phone Model
N97

Network
Quadbank
Announced
2008, June

Status
Available

Available Language
English

Display Type
QVGA touch screen, 260K colors

Display Size
3.0 inch, 240×320 pixels

Ringtones Type
Polyphonic (64 channels)
Support mp3 ringtone

Ringtones Amount
Depend on the storage size

Ringtones Customization
Downloadable

Vibration
Yes

Music
Support MP3 background play, support equalizer

Video
3GP / MP4, support to play in screen, forward and pause

Phonebook
Can store 300 phonebooks

Internal Memory
Packed with 256M TF card, support extend card

Connectivity
GPRS / WAP

Card slot MicroSD (TransFlash)

Messaging
SMS, MMS

Data transfer USB cable / Bluetooth

Games
Two common games

Camera
2.0MP high-definition camera
Image output size (max.): 1600*1200 pixels
Support to shoot with sound

Additional Features Fashion TV phone

Dual cards standby phone
Bluetooth
FM radio
MP3 / MP4 fluent player
Handsfree
Calendar
Memo
Alarm clock
World time
Calculator
Voice recorder
Support memory card to extend
SMS group sending
WAP
Support GPRS
E-book
Calling firewall
MMS

Battery
1800mah

Stand-by time 100-300 hours

Talk time 100-350 minutes

özelliklerini merak edenler için incele karar ver ama java demiyorki desteği yok sanırsam o nedenle sis olabilirse yüklersin bir dene çünkü henüz elime geçmedi incelemedim.

dundeon

Üye
arkadaslar bnım konuya biriniz bı bakın yaa ltfen

franklinda

franklinda

Üye
sis desteklediğine eminmisin. Sis dosyasını nasıl yükleyeceğini diyeyim öncelikle sistem hangisi onu bir öğren sonrada sis dosyalarının hepsi değil uyumlu olan yüklenir ki çin telefonunda sis varsa s60 v1 yada 2 üstünü çalıştırmaz diye düşünüyorum. Ve bence en fazla java vardırki sis yükleyemezsin. Java dosyalar yükleyeceksin. Kesin eminsen sis olduğuna versiyonunu öğrenip ona göre yükle hepsini çalıştırmaz. Şayet versiyon s60 v3 ise sisx dosyası çalıştırır. diğerleri olmaz. S60v3 os 9.1 dir. diğerleri aşağı sürümler

dundeon

Üye
Arkdaslar n96 m var cin malı telefomn ii hos ama ne program atılıo ne dde baska bişi bi yardım edeblcek varmı pc suıte bağlamıo

franklinda

franklinda

Üye
mtk driverini kurdun sa pc suit te ayar bölümünden doğru com noktasını seçmelisin. Bunu da bilgisayarım sağ tık yönet aygıt yöneticisine gir ve menülerde modem driver var 6218 gibi bir isimde onun sağ tık özelliklerden com bağlantı noktasını öğren ve ona göre ayarla girer. Ama nokia gibi markalarınkinden değil sitede çin telefonları için verilenden bağlanır sadece.

artfactory

Üye
mt6235 driver bulamiyorum nasil bulurum

franklinda

franklinda

Üye
genel paylaşım bölümündem mtk driverini indireceksin hepsine oluyor olmaz diye bir şey yok ayrıca mac ve linux içinde driver olması lazımdı orada indirip kullan.

ademuzal

Üye
v88 çin ipod aldım program yüklemek istiyorum nasıl yükleye bilirim yardım ederseniz sevinirim

Üst Alt