Tüm Çin Üretimi Telefonlarınız İçin Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

h.ozgul

Üye
Merhaba,

Cim mali M350 iphone modeli telefonum var yeni aldim. Bu telefona nasil oyun yukleyebilirim. Yardimlariniz icin tesekkurler

extreme41

Üye
sorum su bende çin malı n95 8gb var ve ekrandaki etkin bekleme cubugunu nasıl kaldırabilirim onu sorucaktım şimdiden teşekkür ederim

neco_06

Üye
:vure 250 cep telefonunun imei`si 000000000000000 oldu eski imei`yi nasıl geri atabilirim.teşekkürler.
:ağlarım:

kmlhas

Üye
merhaba

bende çin malı iphone var ama oyun yüklemek istiyorum ama nerden yükleyeceğimi bilmiyorum???

dundeon

Üye
çin malı n96 m var nasıl program atcam yardıukm edın

basri22

Üye
slm benım apple ıphone wıfı v900 cın malı bır telım var ama ben bu telefona program yukleyemedım youtubede gordugum bır programdan olayı almıstım bu telı adam tras oluyo trasmakınası programı yuklemıs mumu ufleyınce gercek gıbı yanmayan bır cakmak koymuslar cakmaga dokununca yanıyo bu programları bana gonderıcek arkadaslar mail olarak gonderırse cok sevınırım gonderebılecek arkadasa cok ama cok TEŞEKKÜRLER... [email protected]

2006karizmatik

Üye
slm.myphone m61i telefonum var.usb bağladığım zaman sadece webcam ve depolama birimi çıkıyor comport yok.comportu açmak için herhangi bir şifre varmıdır(3646633 deniyorum olmuyor)?ayrıca ahize sesi çok az geliyor nasıl yükseltebilirim?yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

SANERSAN

Üye
merhaba ben cect i9 aldım,kamerayı açıyorum ne zoom ne ayar hiç bir ayarlama menüsü yok.ekranda fotoğraf makinası ikonu var resim çekmeye yarayan,solunda kare bir kutu ikonu var çekilen resimlerin olduğu bölüme gitmek için,birde fotoğraf çekme ikonun sağında 200m yazıyor.başka bişey yok bulanık gösteriyor ayarlayamıyorum.ana menüden ayarlardan fotoğraf makinası ayarlarının içindede öyle ayarlar yok,orda sadece
1 beyaz dengesi ayarı
2 50hz veya 60 hz ayarı
3gece modu aç kapa

başka bişey yok
yazılım sorunu mu var acaba

sucuhasan

Üye
selamarkadas n100 çinmalı oyun varmı cift hatlı telefon

--------------- Ekleme ---------------

kardes acil lazım:ağlarım::vur:vur:vur

serko31

Üye
general mobile dst3g kullanıyom iskoc46üyeliğini kullanan abimdir bende üye oldumda .konuya gireyim şimdi oyun atıyom açmıyo simgenin üzerinde çarpı işareti va hem yüklemede olmuyo zatenn bu konuda yardmınızı bekliyom

greyder_sercan

Üye
kardesım bende i phone var cın ama oyunları acıcagım zaman java durduruldu dıyo neyapmam gereklı

franklinda

franklinda

Üye
java hatası alıyorsan ekran boyutu uyumlu değil yada java sürümü sana uygun değil yada yüklediğin yazılımı senin telefon kaldırmıyor daha basit ve düşük boyutlu şeyler yükle yada dokunmatik ve diğer telefon oyunları ayrıdır ona göre seç yükle ve java bile olsa yinede çin telefonları bölümündeki java oyunları yükleyeceksin. diğerleri çalışmazlar bunlara rağmen sorunun devam ediyorsa servise vereceksin.

hayrettin38

Üye
merhaba ; n96 umreye giden bir akrabam hediye getirdi türkçe karakterler anlaıılmıyor nasıl düzeltebilirim? ayrıca bu telefono program yüklene bilirmi?

muto52

Üye
dıgıphone dg67 telefonum var.cihaz dışarıdan arananlara izin veriyor fakat dışarıya arama yapamıyoruz.arama yapmak istediğimizde aramaya izin verilmedi mesajı alıyorum.Ayarlarda ağ ayarları tercih edilen mod yalnızca WLAN işaretli diğer tercihleri seçemiyorum.Seçmek istediğimde bitmedi mesajı alıyorum.master reset nasıl yapa bilirim Şimdiden çoq teşekkürler.. :)

franklinda

franklinda

Üye
aramaya kapalı telefon mu yoksa hattınız mı diye kontrol edip ayarlardan arama kısıtlama bölümünü kullanarak arama ayarlarını değiştirin mevcutsa yada ona benzer bir menüden olabilir. Desteklediği mod aktiftir ve diğerleride ayarları yapılı ise sorunsuz çalışmalı ve sen önce telefon ayarlarının her bağlantı türü için yapıldığından ve etkinleştirildiğinden emin ol belkide ayarlardan etkinleştirmen gerekiyordur.

yalnız10

Üye
slm bende vertice wifi 600 varkendi messenger programından msn ye girmiyor. yenilen diye bir seçenek var onu yenilen yapınca ondan sonra msn ye girmedi yardımcı olursanız sevinirim.

franklinda

franklinda

Üye
ayarlarını yeniden yapacaksın ilgili gsm ayarları için sitesine bak

heruzun

Üye
adem hayırlı işler ben guesche m3 markalı bir çin malı tel almayı düşünüyorum.bu tel hakkında bana bilgi verirmisin.şimdiden tşk ederim.

franklinda

franklinda

Üye

Çift Hat
Radyo
Tv
Bluetooth
Mp3 - Mp4
2.0 Megapixel Kamera
Wirelles
Msn
Yahoo
Aol
2 Gb Memory
Mini Opera
Klavye
(2 YIL GARANTİ)
telefon güzel alınabilir ama uygulama ve java duruyu hakkında bilgi verilmemiş. İşte bir incele

muto52

Üye
s.a abi dediğin ayarları ayarlar menüsünden bulamadın sorun telefoonda bunuda belirtim deim

Üst Alt