Tüm Çin Üretimi Telefonlarınız İçin Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

johnymu67

Üye

melankolikim03

Üye
Telefonum vertice wifi600 bir sorunum var arama halide konuştuğum kişi sesin söyledigi kelimemin kendine geri geldigini söylüyor. Bu sorunu çözerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim...:alkis

zenzela

Üye
meraba benım n99 safir var internete baglana bilirmiyim cvp lutfen :)

--------------- Ekleme ---------------

n97i var bitanede hafıza kartı varmı bilmiyorum yuvası yok ama araştırdım hafıza kartlı diorlar yardımcı olursanız sevinirim tneıu n99safir tlefonumla internete baglanabilirmiyim sesinide yukseltebilirmiyim

cenk_26

Üye
arkadaşlar benim digiphone dg67 telefonum usb bağlantısı olmuyor pc ye bağlıyorum ve yığın bellek diyorum ama pcde usb aygıtı tanınmadı diyor ne yapabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

franklinda

franklinda

Üye
bu yazılım çin üretimleri için özellikli ses yazılımı hemde tarafımca editlenip türkçeleştirilmiştir. bu sesi çözer ve netede gprs ve wap ayarlarını yaparsan girersin.

DG67 tanınmıyorsa genel bölümünde driver verdim girip indirebilir ve kurduktan sonra kullanırsın ama xp ve üstünde driver istememesi gerekiyor demekki altı bir sürüm kullanıyorsunuz. Yada driver dosyası sorunlu dediğimi yükleyin. Olmazsa usb aygıtınız ile ilgili(telefon) sorun olabilir ama sanmıyorum yada nadir veya usb kablo sorunlu olabilir.

Bellek durumunu dosya yöneticisinden yada usb ile pc ye bağladığında pc üzerinden öğrenirsin ama bilemiyorum yinede öyle görüyor olabilir.

Bellek durumunu dosya yöneticisinden yada usb ile pc ye bağladığında pc üzerinden öğrenirsin ama bilemiyorum yinede öyle görüyor olabilir.

ozucan

Üye
Arkadaşlar çin malı N97 telefonum var.İnterneti ve java yı destekliyor ama oyunları telefona attığımda açamıyorum bunun için bir program varmı ?Ve internet ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor ? yardımcı olursanız sevinirim...
Maxicep.com - Çin Malı N97 Yardım ederseniz sevinirim..(SORU)

BilmemeK Değil,Öğrenmemek Ayıptır :oke:

franklinda

franklinda

Üye
Uygun oyunları atman vede uygun ekran boyutunda atman lazım. Ayrıca fazla bir şey bekleme her oyunu kaldırmayabilir.
İnternet ayarlarını sitesinden yapacaksın. Bunun bir yazılımı yok java destekliyorda dokunmatikse normal oyunu kuramazsın sitede dokunmatik oyunlar mevcut. Değilse uygun ekran boyutundaki oyunları atmalısın. hiç açmıyor ve kurulmuyorsa o zaman java sorunu var yada çakmadır java yoktur.

grandemaster

Üye
my phone m500 marka telefonun ses şifresini yazarsanı z çok sevinirim teşekkürler : : . . .

ayferuya

Üye
arkadaşlar benim bi sorum olacak,luxus v71 telefon aldım nokıa e71 ile aynı,sorunum kablosuz ağa bağlanamama,ağı buluyo fakat bağlanamıyo neyapmam gerekiyo yardımcı olursanız sewinirim teşekkürler..

franklinda

franklinda

Üye
ses kodu gereksiz üstte verdiğim türkçe yazılım işini görecektir. Çin telefonları genel paylaşımda mtk yazılım paketi var gir ses yazılımı mevcut yani ses editör ve her modeleuygun+türkçe olarak tarafımcaeditlenmiştir kendi dilinizde kullanın diye.

ayferuya

Üye
arkadaşlar benim bi sorum olacak,luxus v71 telefon aldım nokıa e71 ile aynı,sorunum kablosuz ağa bağlanamama,ağı buluyo fakat bağlanamıyo:ağlarım: neyapmam gerekiyo yardımcı olursanız sewinirim teşekkürler.

d4ngermage

Üye
s.a arkadaşlar trident W-T1 telefon aldım herşeyi güzel bir tek açık havada fotograf çekerken camera çok parlıyo ayarlarıyla oynadım sonuç gene aynı yakından çekimde hiç bi sorun yok ama uzak mesafeli foto çektimi ekran benbeyaz gösteriyo ama video fln net çekiyo...bi yardım edin...:ağlarım:

f_menguc

Üye
Selam,
Ben de Trident W-T1 ile Wentto F003 arasında kaldım. d4ngermage sen W-T1 almışsın. Sana bir kaç sorum olacak. Yardımcı olusran memnun olurum. Öncelikle faturalı ve garantili telefon değil mi? Telefonun içinde pilin altındaki etikette marka ve model ne gözüküyor? Ayrıca IMEI kontrol ettirdiğinde de marka model ne çıkıyor?

Bunun haricinde telefondan memnun musun?

biraz fazla bilgi istedim ama müsait olduğunda bana bildirebilirsen sevinirim.

FAUL

Üye
mrh bende sorayım bi soru ELF FX 101 adlı cep telefonu aldım ve program yukleyemiyorum yukluyor ama acmıyor ne yapmam lazım

Nextcom D98

Nextcom D98

Üye
MerhabaLar TeLefonum Nextcom D98 TeLefonumda İnternet BağLantım yok ! Daha Doğrusu İnternete girince Geçit Bağlama yanlış diye bir uyarı alıyorum Bu Sorunu Nasıl Düzeltebilirim,? ,, Ve Msn uyumlu olduğu yazıyordu msn programı nasıl yüklerim ?

men33

Üye
vertice wifi600 arama izin verilmedi diyor cözümünü bilen varmı ayarını nereden olduğunu acil yardım lütfen

neodim1234

Üye
mrb arkadasım bende general mobıle dst bussınes cıft hatlı bı tel aldım yanlız sorum su.. rehberden bı numara secıp sım1 ıcın ara tusuna bastıgım da dırek aramıo once o zmn kadar aradıgın butun lısteyı yanı arama kaydını acıo ondan sonra gerı dıyıp tekrar sım1 arama tusuna basınca arıo. sım2 tusunda ole bı sorun olmuo telı ılk aldıgımda bole deılde sonradan bole oldu acaba bo ayar degısıklıgı yuzunden mı yardımcı olursan sevınırım...

men33

Üye
vertice kullanan biisi yokmu bir yerden arama hızlı sonlandır dıye ayara gırdım sımdı gırdıgım yerı bulamıyorum sanırım ondan sonra oldu arama ızın vermıyor yanıtı yardım edecek bırısı yokmu

urom

Üye
mt6235 iphone kullanıyorum arma yapmıyor ara tuşuna bastığımda bağlanamadı diye uyarı geliyor bunu nasıl düzelte biliriz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Üst Alt