Tüm Çin Üretimi Telefonlarınız İçin Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
abi çin ses yükseltme koduni yazdım menü ile uğraştım telefon kapandı daha açılmıyo anycoll f888

Muhtemelen o kodu girerken High Speed Sim yazısını seçtiniz. Yazılım yüklenmeli. Cihazı teknik servise götürün.

themky

themky

Üye
kablosuz ağı bulduğunda ağın üzerine tıklatıyorsun ve bağlan diyorsun sonra bağlanamıyor ama normalde bağlandıktan sonra Web tarayıcısını (Opera içinde hazır geliyo) başlatıyorsun. Yani sana web tarayıcısını başlat diye bir seçenek sunmuyor. zaten bağlanıp bağlanamadığını WLan durumundan görebiliyorsun. (Bir de ben *#3646633# kodunu girip hata tanımlaması yaptım ama işe yaramadı)

54mfa54

54mfa54

Üye
benim bir myphone m73 telefonum var.oyun ve programlar benim telefonum için uygun olnan var mı?cevaplarsanız sevinirim.

themky

themky

Üye
arkadaşım arka kapağında veya kullanım klavuzunda Java veya Java destekli yazıyorsa bütün java prgoram ve oyunları yükleyebilirsin ancak ekranının boyutuna uygun bir java program bulmalısın yoksa sorun yaşayabilirsin...

exoticool

exoticool

Üye
mrb adem kardeşim bende N5000 (V900) bi cihaz var çok memnunum nokia 6680 cihazımla takas yapıp aldım ikini el ama az değil hiç kullanılmamış :) fakat iki sorum olacak öncelikle motion sensörlerini kapatsamda ekrana ufak bir dokunuşumda duvar kağıdı değişme eylemi gösteriyor kendi hafızasındaki kağıtları koyuyo bunları silme şansım yada bu durumu kesin bir anaktif yapabilirmiyim diğer sorumda ekranda operatör isimleri var ikitane bunları kaldırmam mümkünmü şimdiden teşekkürler ilgin için :)

coskun80

Üye
merhaba arkadaşlar,
ben yeni üye oldum ve çift hatlı telefon almak istiyorum,
şu an arkadaşımın babası vertice satıyormuş ve toptan fiyatına alıcam kısmetse.
iki model arasında tercih yapamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

sizce wifi 600 mü,

yoksa v700 mü,

hangisini alsam acaba, ayrıca vertice markasından bir sıkıntı yaşarmıyım
şimdiden teşekkür ederim

jjuba

Üye
s.a mb-888t vardı servise gitti 3 ay gelmedi e711 die bişeyle deiştirdiler java var telefonda tema yükleyebilirmiyim acaba teşekürler

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
benim bir myphone m73 telefonum var.oyun ve programlar benim telefonum için uygun olnan var mı?cevaplarsanız sevinirim.

Cihazda java yok. Yükleme yapamazsınız.

merhaba arkadaşlar,
ben yeni üye oldum ve çift hatlı telefon almak istiyorum,
şu an arkadaşımın babası vertice satıyormuş ve toptan fiyatına alıcam kısmetse.
iki model arasında tercih yapamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

sizce wifi 600 mü,

yoksa v700 mü,

hangisini alsam acaba, ayrıca vertice markasından bir sıkıntı yaşarmıyım
şimdiden teşekkür ederim

Lütfen artık bu konu içerisinde telefon önerisi istemeyiniz. Yeni konu açarak isteğinizi belirtiniz.

s.a mb-888t vardı servise gitti 3 ay gelmedi e711 die bişeyle deiştirdiler java var telefonda tema yükleyebilirmiyim acaba teşekürler

Hayır..

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Kendiniz hayır, ancak servis yükleyebilir.

wanilin

Üye
merhaba.bnm tlfnm myphone t828.bilgisayara taktığımda direk şarj adaptörü takıldı diyor ve hiç seçenek çıkmıyor.bilgsyrım tlfonu tanımıyor ve hiçbir veri aktarımında bulunamıyorum.ne yapmalıyım=((

exoticool

exoticool

Üye
N5000 V900 bunun şebeke operaör yazısını kaldırmak istiyorum naıl yaparım birde ekrana dokunmam ile kendi resimleri geliyor sensörler kapalı olsada bunu nasıl iptal ederim

chatlaq_izmitli

chatlaq_izmitli

Üye
arkadaş bende n97i var çin malı hangi operatör bayısıne gıttıysem actıradım 250 tl istiyorlar acmak için zaten telefon 100 usd ye geldi bigi verırsenız iii olur tesekkur kolay gelsin aaa_izmitli

carbon2oxide

Üye
merhabalar trident w-t7 marka telefondan ınternette flash tabanlı sıtelere gıremıyorum ayrdımlarınız ıcın sımdıden sagolun

qazçşğ

Üye
mrhblar ben ayphone e88i kullanıyorum telefonun özelliklerinde msn var diyor telefonda yok internette araştırdım bulamadım acaba yardımcı olur musunuz yardımlarınız için tşkler

onurfu

onurfu

Üye
arkadaşlar logitel lds-01 kullanıyorum wap-mms ayarları eksik yardım eden var mı hattım turkcell vodafone de olabilir.:D şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim

akgunoglu

Üye
selamlar. bende de bi çin malı 8800 var.
bundaki sorun beyaz ekran. benim yapabileceğim bir şey varmı buna ne dersin. bu arada sorunsuzca içini açıp bağırsaklarına kadar girebilirim...

teşekkürler şimdiden...

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
selamlar. bende de bi çin malı 8800 var.
bundaki sorun beyaz ekran. benim yapabileceğim bir şey varmı buna ne dersin. bu arada sorunsuzca içini açıp bağırsaklarına kadar girebilirim...

teşekkürler şimdiden...

Sorun donanımsal değil. Yazılım yüklemeniz gerekir. İçini açabilecek kadar uzman olduğunuzu varsayarak aşağıdaki konuya girmenizi ve ilgili dosyayı bulup telefona yüklemenizi öneririm.

zyklon_C

Üye
MADE BY WKT Menşeili bir hx81 w350 model iphone telefonum edindim Garantili lisanlı ve kayıtlı bir telefon.
Apple İphone ile karşılaştırma yaptıgımda hemen hemen benzer gibiler ben size kısaca wifi java msn opera ...
Tarzı programlar mevcut 9 sayfa menu var fakat telefonuma java destekli oyun yükleyip sorun yaşamama ragmen
.app
.ipa
.nes
bilimum
Tarzdaki oyunları ve programları yüklemeyi beceremiyorum veyahut telefonum desteklemiyor artık bilemiyorum gerisini...

İçerisinde mt6235 diye bir yazılım var sanırım pcye baglayınca comport
çıkıyor.

Telefonu program ve oyun açısından daha nasıl kişiselleştirebilirim yoksa böylemi kalıcak yardımlarınızı istirham ediyorum saygılarıma...

Telefon hakkında detaylı bilgi

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Cihazınızda .jar uzantısı dışında oyun kullanamazsınız.
.app Apple'a özgüdür
.ipa Apple'a özgüdür. Uzantıyı .zip olarak değiştidiğinizde içeriğni görüntüleyebilirsiniz.
.nes Nintendo'ya ait bir uzantıdır, yalnızca MTK chipsetli Çin malı telefonlarda kullanılır.

Bu arada Çin Malı iPhone benzeri telefonlar içinde orjinal iPhone'a menüsü en fazla benzeyen cihaz olarak ilk defa bunu görüyorum. Cihazı inceleyeceğim.

Üst Alt