Odysseus
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar çin malı telefonum var.hafıza kartına hareketli tema ve ekran koruyucusu atıyorum ama çalıştırmıyor.resmi bile göstermiyor.yardım edin lütfen.....
--------------- Ekleme ---------------
hafıza kartına kurduğum programlar çalışmıyor.temalar ve ekran koruyucuları çalıştıramıyorum.seçeneklerde sadece ilet bluetooth a var.başka birşey yok yaa.yardım
adem bey çinde üretimi yapılan orjinal telefonlar hangisi aydınlatabilirmisiniz.
Aleykümselam.
Telefon N99i'ye benziyor. Ne yazık ki kurduğunuz driver'ın Vista desteği şu an için yok. İlgili sürücüyü kuramadığı için de yanında soru işaretleri var.
Bluetooth ile bağlanırken Vistanın bağlantı programı yerine Bluesoleil programını kullanın. Daha kolay bağlantı sağlarsınız. İşletim sistemlerinin kendi bağlantı programları çok karışık. Bluesoleil ile ilgili link ve kullanım talimatı isterseniz detaylı olarak yazabilirim. İnternete bağlanmak için internet paketi satın almanız uygun olacaktır. GSM Operatörleri bölümümüzde fiyat bilgilerine ulaşaibilirsiniz.
Ancak Cep Telefonundan internete girmek yerine farklı bir yöntem öneririm size. Örneğin Vodafone'da 3G için internet paketi satın aldığınızda internet bağlantı adaptörü hediye ediyorlar. USB üzerinden bilgisayarınıza bağlayıp en kolay şekilde internete girebilirsiniz.
Saygılarımla
ilginize teşekkürler dual sim açık konumda. usb yi takınca com noktası bağlantısı yap deyince uart2 hatası da vermeye başladı bu neden olabilir. Aslında driver CD si ondan lazım .
fabrika ayarlarına dön dedim sadece benim yaptığım profil, zil sesi, internet sık kullanılanları, yüklediğim programlar kalktı.
RM2 hatası ve usb com port bağlantısındaki uart 2 kullanımda hatası duruyor. Bu arada sinyali alamadığı zaman RM2 kalkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?