abem ALLAHINI SEVİYOSAN LUTFEN BİR CEVAP İSTİYORUM ABEM LUTFEN YA BENİM BİTAANE 5310 TELEFONUM VAR AMA TEMASINI DEİŞTİREMİYORUM ABE COM NOKTASINDAN ATMAYI DENEDİM AMA PROGRAMSIZDA OLMAZ YA BİR PROGRAMI VARSA BİTANE BULABİLSEN SANA ÇOK DUA EDERİM ABEM n:
ya arkadaslar bende made in flandiya yazan n96 orjinal degil ben buna format atıp komple içindeki programları degiştirebilirmiyim veya versiyon yukleyebilirmiyim
--------------- Ekleme ---------------
arkadas bende made in fillandiya yazan ama orjinal olmayan n96 var ben buna nasıl versiyon yuklerim ve içindeki butun programları degiştirebilirim yardım lütfen
arkadaşlar logitel L-DS-01 kullanıyorum wap ayarları eksik hattım turkcell ama tel turkcell desteklemiyo uzaktan ayar da desteklemiyo bunun için manuel ayar gerekiyo yardımcı olan varmı şimdiden tşekkr
adem abi cevaplaya bilirmisin teli aldığımdan beri araştırıyorum tek umut sensin allah razı olsun
arkadaşlar logitel L-DS-01 kullanıyorum wap ayarları eksik hattım turkcell ama tel turkcell desteklemiyo uzaktan ayar da desteklemiyo bunun için manuel ayar gerekiyo yardımcı olan varmı şimdiden tşekkr
Orjinal modeller için yazılımlar internette dağıtılmaya başlandı. Bende bulduğumu indirip arşivime alıyorum. Ancak N96 sahte bir model. Dolayısıyla yazılımını ancak teknik servisler yükleyebilir.
Tirdent Mb 600 T modelınde bır telefonum var fakat MMS ayarlarını yapamıyorum. sitede trıdent telefonlar ıcın verılen mms bılgılerı dogrultusunda gereklı ayarları manuel olarak yaptım ama hala mms gonderemıyor ve alamıyorum. gelen mms de goruntule secenegı aktıf olmuyor mms gondermek ıstedıgımde de gonder secenegı aktıf degıl....
selamlar benim bi nokia n97 telefonum var ve tabıkı çin malı sorum acaba bu telefonda tv izlenebiliyor mu? bılen arkdaslar cevaplarsa sevınırım
tesekkurler
Adem arkadaşım bütün çin malı telefon konularında seni görüyorum. Baya nalıyorsun bu telefonlardan Benim de sana bir sorum olacak. Meyzu M9 telefonum var (Wentto F003 ile herşeyi aynı galiba) WiFi internete bağlanamıyorum. Ancak bilgisyardan kurduğum dosya paylaşma ağlarına bağlanabiliyorum. Sadece modemime bağlanamıyorum.
Şimdiden herkese teşekkürler...
İnternet Şifre Sistemi: WEP (Bağlanamıyor hata mesajı veriyor.)
Bilgisayardan Kurduğum Ağ Şifre Sistemi: WEP (Bağlanıyor.)
Merhaba ben ay phone n5000 kullanıorum acaba bunun sesini yükseltebiliyormuyuz ve internet ayarlarını verebilir misiniz...şimdiden teşekkür ederim...saygılarımla...
Merhaba ben ay phone n5000 kullanıorum acaba bunun sesini yükseltebiliyormuyuz ve internet ayarlarını verebilir misiniz?...şimdiden teşekkür ederim...saygılarımla...