Tüm cfw yapan arkadaşalr ve forumdakiler biraz bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
Tüm cfw yapan arkadaşalr ve forumdakiler biraz bakın
ARKADAŞALR BU KONUYU AÇAMMIN SEBEBİ SİZLERİNDE GÖRÜŞÜNÜ ALMAK

VE Bİ DE İKİ ÜÇ HUSUSTA YARDIMINIZI İSTİYORUM AMACIM BURADA BİRİNCİ OLMAK YA DA EN BÜYÜK BEN OLAYIM DEMEK DEİL GÜZRL OLANLARI SİZLERLE PAYLAŞAMK İSTEDİM HER ZAMANKİ GİBİ

HATA 1 SÜPER Bİ EFEK DÜZENLEDİM 2 GÜNÜMÜ VERDİM AMMA Bİ HATA VAR AYARLARDA 3 SANİYE Bİ BEKLEME VAR BUNU ÇÖZEMEDİM :vur:vur:vur:vur:vur UĞRAŞTIM OLMADI HANGİ EFEWKTİ KULLANDIMSA YA EFEKSİZ DİREK AÇILIYO YA DA EN AZ 3 SANİYE BEKLİYO DOSYALARI TEK TEK BURADAN OKUYARAK DÜZENLEDİM BU GECİKMEYİ NASIL GİDEREBİLİRİM BİLEN VARSA SÖYLE SİN

2 - TELEFONU BİR İKİ GÜN KULLANIYORUM TERCİHLERDE TUŞ SESLERİNİ VE DOKUNMATİK SESLERİNİ AÇINCA BAZI TUŞLARDA TEK DIT YERİNE DIT DIT DİYE İKİ KERE TIKLIYO REHBER OLSUN KIRMIZI TUŞ OLSUN ORTA TUŞ OLSUN YEŞİL TUŞ OLSUN GENELDE BUNLARDA ÇİTF DIT LIYO BUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN ARKADAŞALR BANA YARDIM ETSİN GİDEREYİM BEN NORMAL KULLANIMDA 2 GÜN BAŞKA SORUN GÖRMEDİM SİZ BULURSANIZ SONRADAN BUNU GİDERİRİM BİLDİĞİM KADARIYLA TABİ

openstar

openstar

Üye
Ben yardımcı olim.. Ama efectleri bende isterim..

1- Şimdi ayarlar,işlem kaydı,mesajlar gibi uygulamaların açılışında AppStart_default.kml dosyasının efecti çalışır.. Açılış süresini kısaltmak için.. Bu dosyayı not defteri ile aç..
içinde çeşitli kodlar göreceksin..Buna benzer satırlar olacak..

"<animate targetNode="A" targetAttr="opacity" from="1" to="0" begin="250ms" dur="100ms" ease="out"/>"

Burada ki ms(milisaniye) değerlerini makül değerlere düşürerek, efekti hızlandırabilirsin..

2- ilgili ses dosyasını değiştirerek, sanırım tek dıtlama elde edebilirsin..

Umarım yardımcı olmuşumdur.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
Ben yardımcı olim.. Ama efectleri bende isterim..

1- Şimdi ayarlar,işlem kaydı,mesajlar gibi uygulamaların açılışında AppStart_default.kml dosyasının efecti çalışır.. Açılış süresini kısaltmak için.. Bu dosyayı not defteri ile aç..
içinde çeşitli kodlar göreceksin..Buna benzer satırlar olacak..

"<animate targetNode="A" targetAttr="opacity" from="1" to="0" begin="250ms" dur="100ms" ease="out"/>"

Burada ki ms(milisaniye) değerlerini makül değerlere düşürerek, efekti hızlandırabilirsin..

2- ilgili ses dosyasını değiştirerek, sanırım tek dıtlama elde edebilirsin..

Umarım yardımcı olmuşumdur.

OPENSTAR KARDEŞİM HER YERE DOKUNMA İLE GİRİYORUM SÜPER OLDU EFEK AMA Bİ TEK AYARLAR İŞTE 3 SANİYE BEKLİYO BUNUN KODU ACAAB HANGİSİ BİLİYORUM BU EFEKLE AÇILDIĞINI AMA HANGİ KOD ACABA AYARLARI KASAN :allalla::allalla:

openstar

openstar

Üye
OPENSTAR KARDEŞİM HER YERE DOKUNMA İLE GİRİYORUM SÜPER OLDU EFEK AMA Bİ TEK AYARLAR İŞTE 3 SANİYE BEKLİYO BUNUN KODU ACAAB HANGİSİ BİLİYORUM BU EFEKLE AÇILDIĞINI AMA HANGİ KOD ACABA AYARLARI KASAN :allalla::allalla:

yukarda dediğim dosyayı silersen 1 sn de girer..
ama bu efekt dosyası olduğundan 3-5 sn bekler..
dediğim gibi bu dosyayı aç ms cinsinden değerleri düşür..
efekt biraz olsun hızlanır, ama bir yere kadar..
şu efekti paylaş bi de ben bakim..

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
<container>

<image id="A" x="0" y="0" width="{screen.width}" height="{screen.height}" opacity="1" rendering="speed" src="screen.srcA" solidity="solid"/>
<image id="B" x="0" y="0" width="{screen.width}" height="{screen.height}" opacity="0" rendering="speed" src="screen.srcB" solidity="solid"/>
<image id="loader" width="17" height="17" x="{screen.width*0.8}" y="4" nbrFrames="10" src="loader.png" rendering="speed"/>

<action on="DoStartTransition" >
<animate targetNode="loader" targetAttr="curFrame" from="0" to="10" begin="0.1s" dur="0.8s" repeatCount="*"/>
<animate targetNode="loader" targetAttr="opacity" from="0" to="1" dur="0ms" />
</action>

<action on="DoStartTransitionLandscape" >
<animate targetNode="loader" targetAttr="x" from="*" to="{screen.width*0.7}" dur="0ms" />
<animate targetNode="loader" targetAttr="curFrame" from="0" to="10" begin="0.1s" dur="0.8s" repeatCount="*"/>
</action>

<!-- A/H specific loader position-->
<action on="DoStartTransitionMirror" >
<animate targetNode="loader" targetAttr="x" from="*" to="{screen.width*0.1}" dur="0ms" />
</action>

<action on="DoStartTransitionLandscapeMirror" >
<animate targetNode="loader" targetAttr="x" from="*" to="{screen.width*0.1}" dur="0ms" />
</action>

<action on="DoTransition" onEnd="FinishedTransition" >

<animate targetNode="loader" targetAttr="opacity" from="1" to="0" dur="0ms" />

<animate targetNode="B" targetAttr="x" from="{screen.width*0.05}" to="0" dur="400ms" ease="in"/>
<animate targetNode="B" targetAttr="y" from="{screen.height*0.05}" to="0" dur="400ms" ease="in"/>
<animate targetNode="B" targetAttr="width" from="{screen.width*0.9}" to="{screen.width}" dur="400ms" ease="in" />
<animate targetNode="B" targetAttr="height" from="{screen.height*0.9}" to="{screen.height}" dur="400ms" ease="in" />
<animate targetNode="B" targetAttr="opacity" from="0" to="1" dur="0ms"/>
</action>

</container>

BUNLARDAN ACABA HANGİSİ AYARLARIN KODU VE DÜŞECEK Mİ YÜKSELECEK Mİ ??? NASIL BULACAĞIZ ACAABa:allalla::allalla::allalla::allalla:

----------Eklendi @ 21:15:51 ---------- Yazıldı @ 21:09:05 ----------

openstar

openstar

Üye
<container>

<image id="A" x="0" y="0" width="{screen.width}" height="{screen.height}" opacity="1" rendering="speed" src="screen.srcA" solidity="solid"/>
<image id="B" x="0" y="0" width="{screen.width}" height="{screen.height}" opacity="0" rendering="speed" src="screen.srcB" solidity="solid"/>
<image id="loader" width="17" height="17" x="{screen.width*0.8}" y="4" nbrFrames="10" src="loader.png" rendering="speed"/>

<action on="DoStartTransition" >
</action>

<action on="DoStartTransitionLandscape" >
<animate targetNode="loader" targetAttr="x" from="*" to="{screen.width*0.7}" dur="0ms" />
</action>

<action on="DoStartTransitionMirror" >
</action>

<action on="DoStartTransitionLandscapeMirror" >
</action>

<action on="DoTransition" onEnd="FinishedTransition" >

<animate targetNode="loader" targetAttr="opacity" from="1" to="0" dur="0ms" />

<animate targetNode="B" targetAttr="x" from="{screen.width*0.05}" to="0" dur="400ms" ease="in"/>
<animate targetNode="B" targetAttr="y" from="{screen.height*0.05}" to="0" dur="400ms" ease="in"/>
<animate targetNode="B" targetAttr="width" from="{screen.width*0.9}" to="{screen.width}" dur="400ms" ease="in" />
<animate targetNode="B" targetAttr="height" from="{screen.height*0.9}" to="{screen.height}" dur="400ms" ease="in" />

<animate targetNode="B" targetAttr="opacity" from="0" to="1" dur="0ms"/>
</action>

</container>

BUNLARDAN ACABA HANGİSİ AYARLARIN KODU VE DÜŞECEK Mİ YÜKSELECEK Mİ ??? NASIL BULACAĞIZ ACAABa:allalla::allalla::allalla::allalla:

yukarda kırmızı ile gösterdiğim yerlerdeki satırlarda yer alan.. "400ms" değerlerini "150ms" yap...4 adet değeri değiştireceksin..yani şöyle olacak..

<animate targetNode="B" targetAttr="x" from="{screen.width*0.05}" to="0" dur="150ms" ease="in"/>
<animate targetNode="B" targetAttr="y" from="{screen.height*0.05}" to="0" dur="
150ms" ease="in"/>
<animate targetNode="B" targetAttr="width" from="{screen.width*0.9}" to="{screen.width}" dur="
150ms" ease="in" />
<animate targetNode="B" targetAttr="height" from="{screen.height*0.9}" to="{screen.height}" dur="
150ms" ease="in" />

geri kalan yerler aynı kalsın..

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ayarlar yazınca sets çıkıyo ingilizcesi bun ların icinde öyle bi satır görebiliyor musun

openstar

openstar

Üye
kardeşim ayarlar yazınca sets çıkıyo ingilizcesi bun ların icinde öyle bi satır görebiliyor musun

ayarlara özel bir efeckt yok.. ayarlar,mesajlar,işlem kaydı gibi uygulamaların tamamı bunla açılır..

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
dur bi yapayım deneyeyim biliyorum sen benden daah bilgilisin kardeşim o yüzden kırk bilsen de bi bilene sor demişler eğer işe yararsa bil ki bunun altında kalmam

----------Eklendi @ 21:21:01 ---------- Yazıldı @ 21:18:57 ----------

biliyorum can akrdeşim her dosyanın ne işe yaradığını 3 gündür denedikçe ezberledim amma işte bi o kasmayı çözememiştim sinir olmuştum :ehe

openstar

openstar

Üye
dur bi yapayım deneyeyim biliyorum sen benden daah bilgilisin kardeşim o yüzden kırk bilsen de bi bilene sor demişler eğer işe yararsa bil ki bunun altında kalmam

işe yaramazsa söylemem.. ben bunu tamamen çıkarıyorum, efektlerden.. 1 sn de ayarlar açılıyor..
Bak senin yüzünden sırrımıda paylaştım...:d: Neyse arkadaşlar faydalansın..

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
işe yaramazsa söylemem.. ben bunu tamamen çıkarıyorum, efektlerden.. 1 sn de ayarlar açılıyor..
Bak senin yüzünden sırrımıda paylaştım...:d: Neyse arkadaşlar faydalansın..

can akrdeşim benim :) neyse keşke msn falan olsa senin özel özel yazışırız . ve onu çıkarınca diğerleri de efeksiz açılıyo o zoruma gidiyo :(

openstar

openstar

Üye
efectleri birde benimle paylaş bakim nasıl olmuş.. özeldende atabilirsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...