bilge_adam
Üye
Tüketici haklarını bilen biri yardım etsin.
selam arkadaşlar benim sorunum şu. Yaklaşık 4 ay önce almış olduğum nokia c7 ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Telefonu Ikinci el aldım ama alırken satan telefoncu 1 aylık telefon garantisini bizzat ben dolduracağım dedi ve doldurdu kaşesini vurdu ve telefonu aldım. Aldıktan sonra 3 ay kullandım ve bir sıkıntı yaşadım garantiye göndermek için nokia müşteri hizmetleri ile görüştüm aldığım bilgi ile beynimden vurulmuşa döndüm. Telefon 1 aylık değil 21 aylık çıktı. Aldığım yere gittim ve böyle böyle çıktı ilk faturayı bulabilir misin dedim. Tamam dedi ve telefonu kimden aldıysa onunla konuştu o şahısta 1 haftalık bir uğraşmayla faturayı bulamadı. Gidip o adamla konuştum adam bana dediği tek kelime şu garantisi bitene kadar garantiye gönderebilirsin bittiği zaman ben 1 sene sana garanti veriyorum kendimden dedi. Ben güvenmedim ve tekrar telefoncuya gittim. Telefoncu da sinirlendi adamı aradı ama adam telefonu açmadı ve dükkana geldi bana dediği şu. Telefonu 3 ay kullandın 400 tl ye geri alırım ben de olmaz paramı geri istiyorum dedim. Yok dedi git nereye şikayet ediyorsan et dedi. Şimdi arkadaşlar ben tüketici haklarına başvursam bu telefoncuyu şikayet etsem elimde kanıt olarak garanti belgesi de var. Telefoncu kendi bizzat doldurdu kaşesi basılı. Şikayet ettiğim zaman birşey çıkarabilir miyim? Yardımcılarınız için Şimdiden teşekkürler.