Tüketici haklarını bilen biri yardım etsin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi
Tüketici haklarını bilen biri yardım etsin.
selam arkadaşlar benim sorunum şu. Yaklaşık 4 ay önce almış olduğum nokia c7 ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Telefonu Ikinci el aldım ama alırken satan telefoncu 1 aylık telefon garantisini bizzat ben dolduracağım dedi ve doldurdu kaşesini vurdu ve telefonu aldım. Aldıktan sonra 3 ay kullandım ve bir sıkıntı yaşadım garantiye göndermek için nokia müşteri hizmetleri ile görüştüm aldığım bilgi ile beynimden vurulmuşa döndüm. Telefon 1 aylık değil 21 aylık çıktı. Aldığım yere gittim ve böyle böyle çıktı ilk faturayı bulabilir misin dedim. Tamam dedi ve telefonu kimden aldıysa onunla konuştu o şahısta 1 haftalık bir uğraşmayla faturayı bulamadı. Gidip o adamla konuştum adam bana dediği tek kelime şu garantisi bitene kadar garantiye gönderebilirsin bittiği zaman ben 1 sene sana garanti veriyorum kendimden dedi. Ben güvenmedim ve tekrar telefoncuya gittim. Telefoncu da sinirlendi adamı aradı ama adam telefonu açmadı ve dükkana geldi bana dediği şu. Telefonu 3 ay kullandın 400 tl ye geri alırım ben de olmaz paramı geri istiyorum dedim. Yok dedi git nereye şikayet ediyorsan et dedi. Şimdi arkadaşlar ben tüketici haklarına başvursam bu telefoncuyu şikayet etsem elimde kanıt olarak garanti belgesi de var. Telefoncu kendi bizzat doldurdu kaşesi basılı. Şikayet ettiğim zaman birşey çıkarabilir miyim? Yardımcılarınız için Şimdiden teşekkürler.

qLaMoR

qLaMoR

Üye
müşteri hizmetlerini tekrar ara konuşurken konuşmayı kayıt et

bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi
müşteri hizmetlerini arayıp kayıt yapmam için telefonu hacklemem lazım çünkü program yüklenmiyor yoksa. Aldığım kayıtı ne yapmam gerekiyor ki. Tüketici haklarına başvurduğum zaman zaten bu bilgi istenirse imei kodu ile çıkartılır

ümran

Üye
kimi şikayet etcen sen ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
müşteri hizmetlerini arayıp kayıt yapmam için telefonu hacklemem lazım çünkü program yüklenmiyor yoksa. Aldığım kayıtı ne yapmam gerekiyor ki. Tüketici haklarına başvurduğum zaman zaten bu bilgi istenirse imei kodu ile çıkartılır

hoparlörü aç menüden ses kaydediciye gel karşı taraf açınca başlat kaydı hoparlörü etkinleştir ya da başka telefondan kayıt yap hiç olmadı hackle programı yükle sonra format at sana 3 tane çözüm yolu.

bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi

hoparlörü aç menüden ses kaydediciye gel karşı taraf açınca başlat kaydı hoparlörü etkinleştir ya da başka telefondan kayıt yap hiç olmadı hackle programı yükle sonra format at sana 3 tane çözüm yolu.

tamam anladım da nokia müşteri hizmetlerini neden kaydedeceğim ki nokia müşteri hizmetleri doğru söylüyor. Yalan söyleyen ve dolandırıcılık yapan Telefoncu ben telefoncuyu vereceğim tüketici haklarına.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
tamam anladım da nokia müşteri hizmetlerini neden kaydedeceğim ki nokia müşteri hizmetleri doğru söylüyor. Yalan söyleyen ve dolandırıcılık yapan Telefoncu ben telefoncuyu vereceğim tüketici haklarına.

ben nasıl kayıt yapcam dediğiniz için söyledim bunları zaten haklı olan tarafsınız siz başvurun durumu anlatın bakalım telefoncu o zaman aynı pişkinliği yapabilecekmi.

Samet.25

kardesim bosa ugrasirsin bence basta kabul etmicektin 1 aylik garantiyi.Kanit olarak belgeyi gotursende bisey olmaz adam sana 1 aylik demis kabul etmissin adamda kaseyi basmis +sen kanit olarak onlari verince adamda kamera kaydini cikarir alirken teli gene sen mahdur olursun

bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi
kardesim bosa ugrasirsin bence basta kabul etmicektin 1 aylik garantiyi.Kanit olarak belgeyi gotursende bisey olmaz adam sana 1 aylik demis kabul etmissin adamda kaseyi basmis +sen kanit olarak onlari verince adamda kamera kaydini cikarir alirken teli gene sen mahdur olursun

yazıyı iyi okudun mu kardeşim garanti 1 aylık değil telefon 1 aylık dedi. Yani Daha yeni telefon garantisi başlamamış dedi. 1 aylık garantiyi kabul eder miyim hiç.

Samet.25

orayi yanlis anlamisim ama genede gecmis artik adamlar zaten telefoncumu dolandiricimi belli degil

bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi
orayi yanlis anlamisim ama genede gecmis artik adamlar zaten telefoncumu dolandiricimi belli degil

haklısın kardeşim de şimdi şöyle birşey var. Müşteriyi kandırmak için mi doldurdun bu garanti belgesini tamam bu telefon Ikinci el ise nasıl garanti belgesi doldurabiliyorsun yok sıfırda fatura nerde. O yüzden ben haklı çıkabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt