TTPod v3.3.1 Türkçe Sertifikalı +21 Renkli Efekt +10 Süper Skin Entegreli FİNAL!!!

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Helal karde şsana

Teşekkürler.

teşekkürler ama benim kafama bi soru takıldı programı kurarken "kullanıcı verilerini okuma, kullanıcı verilerini yazma" ve en önemlisi " KAMERA VE MİKREFONU KULLANMA , ŞEBEKE VE TELEFON ARAMALARI YAPMA" gibi izin istiyor.bi müzik çalar neden benim telefonumun kamerasını kullanmak isterki ?

Enteresan bir olay ilk senden duydum kamera mikrofon ne bunlar bende öyle bir şey yok valla.

bende bilmiyorum tele yüklerken bunları kullanabilmek için izin istedi. İnşallah bi yamuk yoktur

emesut

Üye
Eline emeğine sağlık kardeşim..
Pc deki media playerden görsel olarak fazla bi farkı kalmamış..

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
bende bilmiyorum tele yüklerken bunları kullanabilmek için izin istedi. İnşallah bi yamuk yoktur

Tamam senin sorunu çözdüm kamera mikrofon kullanma gibi şeyleri hangi programı yüklersen yükle yine aynı şeyleri yazıyor yani TTPod ile alakası yok standart yazılan bir yazıdır.

Eline emeğine sağlık kardeşim..
Pc deki media playerden görsel olarak fazla bi farkı kalmamış..

Evet aynen katılıyorum pc media playerine yakın güle güle kullan.

süpersin kardeşim

Eyvallah dostum sağol.

emeğine sağlık kardeşim

Güle güle kullan kardeşim.

asira

Üye
emeği geçenlere teşekkürler

ates91

Üye
harikaaaaaa!!!!!!!!!

adamim

Üye
teşekur ederim ellerine sağlık arkadaşim ben yukledim açtığım zaman proğramı .sistem hatası diyor anlamadım benmi yapamadım

elif5

Üye
ellerine kollarına saglık allah sana uzun ömürversin

ca_sus

Üye
TŞK KARDEŞ GÜZEL PROLARIN DEWAMINI BEKLİYORUZ SENDEN

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
teşekur ederim ellerine sağlık arkadaşim ben yukledim açtığım zaman proğramı .sistem hatası diyor anlamadım benmi yapamadım

Alttaki linkteki programı sertifikala ve kur sistem hatası vermez özel olarak değiştirdim yalnız ya hackli olacak telefonun yada sertifikan olacak başka şekilde kuramazsın.

ellerine kollarına saglık allah sana uzun ömürversin

Çok teşekkür ederim Elif şık bir yorum olmuş güle güle kullan güzelim.

TŞK KARDEŞ GÜZEL PROLARIN DEWAMINI BEKLİYORUZ SENDEN

Evet sizlerin bu güzel yorumları sayesinde devamı gelecektir teşekkürler.

Ekli dosyalar

reoksit

Üye
teşekkürler dostum

--------------- Ekleme ---------------

çok harika emeğine sağlık dostum tam anlamıyla mükemmel bir poroğram ellerin dert görmesin