Her zaman güncel olanı en iyisidir. Dahada gelişiyor uygulama. Tabi kişiden kişiye değişir. Ben beğenirim sen beğenmezsin onun için kurup kendin karar vermelisin
Her zaman güncel olanı en iyisidir. Dahada gelişiyor uygulama. Tabi kişiden kişiye değişir. Ben beğenirim sen beğenmezsin onun için kurup kendin karar vermelisin
valla her açtıgımda japonca güncelleme yazısı çıkmasından bıktım bir de ses efektleri yerleri karmaşıktı benim çevirili sürümde yükliyim bakalım teşekkürler
Kardesim eline koluna beynine klavyene saglik uygulamanin icine adini yazmadan paylastigin icinde binlerce kez tesekur ediyorum emegine saglik iyiki varsin
Kardesim eline koluna beynine klavyene saglik uygulamanin icine adini yazmadan paylastigin icinde binlerce kez tesekur ediyorum emegine saglik iyiki varsin
Sağol hakan güven icon olarak winamp isim olarak walkmen olsa nasıl olur. buda bir fikir düzemleme yaparsın aslında sen süper olurdu nokia da icon chengır vardı kendi kafama göre düzenlerdim nokia Belle nin klavye sini özledim tat vermiyor hiçbir klavye