TTpod s60v2 3.2.1 TÜRÇE

Sponsorlu Bağlantılar

tamerarslan

tamerarslan

Üye
ekolayzırı nasıl aktif edeceğiz bilen varmı?

cetas

Üye
teşekkürler harika olmuş

birteksen

birteksen

Üye
teşekkürler

eragon

Üye
emeğine saygılar

--------------- Ekleme ---------------

emeğine saygılar

mahmut_hoca

Üye
emeğine sağlık arkadaş...

mil93

Üye
Teşekkürler

passiv€ aggressiv€

Üye
Paylaşım için saol:oke:

nurkanozturk

Üye
Arkadaşlar dün indirdim kurdum çok güzel bi pro ama maalesef bugün proyu açtığımda "Cannot create session. Is internet acces point configured? Exiting app." diye uyarı verio :( nasl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim...

kendi soruma kendim cevap vermek biraz ilginç oldu ama çozdüm sorunu ilk başta programı hafıza kartı yerine telefona c'ye kurmuştum hafıza kartı takılı değilken programı çalıştırıp sonra hafıza kartını takıyodum. bi çözümdü ama pek de tatmin edici değildi tam çözüm ise e/system/libs klasörünün içinde
HTTP.DLL isimli dosyayı silince problem kalmıo sorunsuz çalışıo :oke:

aryscat

aryscat

Üye
S60V2 versiyonu için winamp skini bulan varmı ??

seven yürek

Üye
Selam arkadaşlar programlar süper dehşet bir şey.....Ben şarkı sözü konusunda biraz bahsetmek istedim..(LyricsM_setup.exe) programı ile yaptığım lrc dosyasını önce program görmedi sebebi ise lrc programının zamanı [00.00.00] bu şekilde belirtmesimis...Xplore ile [00:00.00] bu şekilde değiştirince sorun düzeldi...süper oldu hatta ne işlemi yaparsam yapayım şarkı sözü geçiyor artık üst tarafta.:)

örnek::Ebru yaşar-ismail yk
seviyorum seni yar şarkı sözü

[00:45.02]Ayriligin beni
[00:48.04]bak olduruyor
[00:52.00]bana nasil kiydin
[00:56.03]bilemiyorum
[00:59.01]her baktigim yerde
[01:02.07]hatiran sakli

onder_17400

Üye
teşekkürler

ergunx

ergunx

Üye
ya buprogram listeye 50 den fazla mp3 almıyor 50yi geçince kendi kendine kapanıyor yardım edin pls:(

telfonum 6630

silop_kms

silop_kms

Üye
teşekkürler...

ergunx

ergunx

Üye
Kimse bi se bilmiyor mu niye kapanıyor bu program.

alifur

alifur

Üye
slm ben bunu yükledim ama programı kapatıp yeniden açınca şarkıların bazılarını tanımıyor ne yapabilirim cvp yazarsanız sevinirim

fatih23_1903

fatih23_1903

Üye
hayatımda gördüğm en ii mp3 programı gerçkten çk güzel ama bi sorun war 6600 telefnumda çook ii çalşyor ALLAH'a şükr ama programdan çıkış yapnca hala çalışyor durmnda olyo. Ne yapmam lazım şmdiden tşk a.e.o

memolifurkan

Üye
font sorunu bende de çıktı kartı çıkardım teli açıp kapadım sonra kartı taktım çince fontu uy. yöneticisinden kaldırdım sorun ortadan kalktı

halil94_7

halil94_7

Üye
Teşekkürler güzel paylaşım:oke:

seven yürek

Üye
Arkadaş benim telefon da 6630 amr ve mp3 hepsini birden yüklüyorum 250 kadar şarkı oluyor ama yinede sorun çıkmıyor.....Üstelik telefon da yüklü program sayısı da çok..

Üst Alt