by berk
Üye
Şimdilik çalışıyorOl
Olmazda çalışır mı bilemem
Şimdilik çalışıyorOl
Olmazda çalışır mı bilemem
Bunu ben android 15 için uyarlamak istedim ama olmadı yoksa iyi bir müzik çalarEski uygulama hatasi vermesine regmen kuruluyorsa sorun olmaz.
Çalışıyor mu sendeTeşekkürler
Arayüzü cok guzel aslında. Modern olarak böyle guzel gözüken bir PowerAmp var herhaldeBunu ben android 15 için uyarlamak istedim ama olmadı yoksa iyi bir müzik çalar
En azından açılmışArayüzü cok guzel aslında. Modern olarak böyle guzel gözüken bir PowerAmp var herhalde
Mesaj birleştirildi:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Galaxy S5 - Android 13 burada kalıyor. Oynatmiyor.
Bismillah dedi kaldi. Böyle acilmasindansa hic acilmasin daha iyiEn azından açılmış
Cihaz?Gayet güzel çalıştı arkadaşlar . Android 12 kullanıyorum
Tecno spark 9 proBismillah dedi kaldi. Böyle acilmasindansa hic acilmasin daha iyi
Mesaj birleştirildi:
Cihaz?
10 sürümüde var denedin miBismillah dedi kaldi. Böyle acilmasindansa hic acilmasin daha iyi
Mesaj birleştirildi:
Cihaz?
Android sürümleri kaçSamsung a8 2016 da yüklenmesine bile asla müsaade etmezken
Tcl 20E ye yüklendi ama şarkıyı oynatmıyor
Androidin eski sürümlerinde evet çalışıyor android 15 de çalışmadığı için manifesti yeniden düzenledim en fazla açılıp kapanıyorGayet güzel çalıştı arkadaşlar . Android 12 kullanıyorum
Uygulamanın mi hocam10 sürümüde var denedin mi
evetUygulamanın mi hocam
Denemedim. Dürüst olmak gerekirse hic guven vermiyor uygulamanin kendisi.
samsung andro 8Android sürümleri kaç
Androidin çok eski sürümlerinde kullanılabilirDenemedim. Dürüst olmak gerekirse hic guven vermiyor uygulamanin kendisi.
Neden android yeni güncellemelerini almıyorsunsamsung andro 8
tcl andro 11
ikisi de en son sürüme güncellenmişti galiba güncellemediysem de nedeni şudur bazı telefonlar yeni güncellemeyle daha kötü oluyor denemiştimAndroidin çok eski sürümlerinde kullanılabilir
Mesaj birleştirildi:
Neden android yeni güncellemelerini almıyorsun
Anladım şimdi ben androd 15 den 12 ve altına geçemiyorum çünkü android sistemi güncellenince güvenlik de güncellenmiş oluyor bu durumda geri dönüş olmuyor bilgisayar için android emülötör var mı?ikisi de en son sürüme güncellenmişti galiba güncellemediysem de nedeni şudur bazı telefonlar yeni güncellemeyle daha kötü oluyor denemiştim
yokbilgisayar için android emülötör var mı?