TTpod 3.2.0 Unsigned TURKCE dogru okudunuz turkce

yusfcuk

Üye
Güncelleştirme Hatası Yardım

--------------- Ekleme ---------------

saol çözdüm bi tane daha vardı çlıştıramaım silmeyi unutmuşum

yha açamıyorum Uygulama Hatası diyor

ahenk

Üye
daha öncede kullandim bunun türkçe olması güzel teşekkür

K.G

Üye
    Konu Sahibi
onemlı degıl arkadslar..

bozuk arkadaşım n73 de denedim program hatası diyor.

K.G

Üye
    Konu Sahibi
bozuk arkadaşım n73 de denedim program hatası diyor.

program hacklı tellerde calısmaktadır arkadasım..securıty manager adlı uygulamayı kullanabılırsın telı hacklemek ıcın.

bu arada hata alan arkadaslar programın eskı surumlerını kaldırmazsanız hata alırsınız..verdıgım pro guncelleme degıl baslı basına programın versıyonudur..

yusfcuk

Üye
bnm ki hack li instalserveri yükledim ama ttpod u yüklendikten sonra açmaya çalışınca uygulama hatası diyor

K.G

Üye
    Konu Sahibi
bnm ki hack li instalserveri yükledim ama ttpod u yüklendikten sonra açmaya çalışınca uygulama hatası diyor

eskı surumlerı kaldırıp yukleyı program guncelleme degıl yenı versıyondur..

çok teşekkürler galiba hacklemeyi başarmışım

yusfcuk

Üye
Ben yükledim programı güncelleme hatasını geçim ama bir türlü programa giremiyorum girmek istediğimde uygulama hatası alıyorum

delrico

Emekli Yönetici
tesekkürler

bende de aynı problem vardı 200.cü veya birkaç sonrakı bi şarkıda problem vardır onu tespit et ben de bi şarkı problemliydi onu sildim kurtuldm.

aswerth

Üye
bende de aynı problem vardı 200.cü veya birkaç sonrakı bi şarkıda problem vardır onu tespit et ben de bi şarkı problemliydi onu sildim kurtuldm.

biraz zor olcak galiba...ayrıyeten v3.1 bu hatayı vermiyor...nedendir acaba??

batemm

Üye
  • Benim naciz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır...

biltek

Üye
N70 te çalışmadı???

ellerine saglık cok güzel calısıyor ve guzel , basıt kullanımıyla gayet hos bir program tekrar ellerine ve emegine sağlık

teşekkürler N73 de deneyeceğim

cemee61

Üye
paylasim icin tsk pro cok guzelde cozunurlugu benim tele buyuk geldi ya ekrana sigmiyo (tel3250)

mtunc52

Üye
n78 de çalışmıyor mu ben yüklerken erişimine izin verilmiyor diyor ve yükleme olmuyor.telefonum hackli olduğu halde.