TTPOD 3.10 music Player

Sponsorlu Bağlantılar

jarni

Üye
    Konu Sahibi
TTPOD 3.10 music Player
Arkadaşlar forumda aradım cıkmadı eklemek istedim verildiyse kusura bakmayın N73te uzun zamandır kulanıyorum süper bi program power mp3 bile bunun kadar destekli değil.Program ingilizce yüklerken sistem klasörlerine dosya atması gerekiyor onun için telefonu hacklemeniz lazım ondan sonra kurabilirsiniz deneyin muhteşem olduğunu goruceksiniz.

TTPOD PLAYER 3.10 İNGİLİZCE
Power mp3 kadar güzel hatta daha iyi....
* Gelen ve giden arama sonrası müziği kaldığı yerden devam ettirme,
* Otomatik tanımlı ekolayzer modu,
* MP3, OGG, AAC ve M4A dosya desteği,
* Kişiselleştirilebilir çalma listesi oluşturma, hazır listelerde düzenleme yapabilme,
* Yüksek kaliteli program arayüzü,
* 10-Band Grafik Equalizer desteği ve tamamen kişiselleştirilebilir,
* Ekranda grafik spectrum gösterme,
* Arka planda çalışabilme,(ÜSTELİK LCG GİBİ KÜÇÜK BİR PENCEREDE)
* Uyku zamanlayıcı ( belirlediğiniz süre sonra otomatik kapanma)
* Karışık çalma,
* Tek şarkı yada şarkı listesi tekrarı (repeat)
* Tuş kilidi fonksiyonu
Üstelik İngilizce önceden çince idi...
Program KONUYA EKLENMİŞTİR... SKİNLERİ İSE AŞAĞIDADIR!

20 Adet Skin Linki (Kesinlikle tavsie ederim)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: TatCeL, beyez 5656, ahmet uzun ve 6 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Teşekkürler:spr

musty35_029

Üye
bende uzun süredim kullanıyorum...cok kullanışlı bir player ayrıca 20 tane daha skin i mevcut..bulabilirsem eklerim onuda..pylşım için saol

cemcik44

Üye
eline sağlık bize böyle müzik çalarlar lazım ekolaizer çalışıyor,skinler 20 adet ve bekleme ekranında görünüyor şeffaflaştırma özelligi var ve dahası bence en iyi music player

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
cok saol çalısırsa güzel su anda indiriyorum hep mp3 playerlerde çoklu skin kolay kolay hata vermeme ekolayzır gibi şeylere dikkat ederim bakalım güzele benziyor

--------------- Ekleme ---------------

bi sorun çıktı mp3 player çook güzel ama telefonu kapadım açtım ve programı açtıgımda böyle yatay ekran yarım yamalak oldugunu gördüm lütfen yardım edin bunu nasıl düzeltebiliriz
By

K.G

K.G

Üye
elıne saglık kardesım aradıgım bır programdı cok kullanıslı bsy yatay modu olmasıda ayrıca guzel..

yalnız bır sorum olacak ben sadece black skını kullanıyorum dıgerlerını nasıl kaldırabılırım telefonda bosuna yer etmesınler..

umit2406

Üye
Selam bende bir şey sorayım tlf. n78 ve kendi müzik playeri hariç hiç bir müzik çalar fm yayını yapmıyor bu özeliğe sahip başka bir müzik çalar varmı

jarni

Üye
    Konu Sahibi
skinleri e:/TTPod/skin/V3 klasörüne atıyor oradan silerek istemediklerinizden kurtulabilirsiniz.

Yatay ekranda alınan hatayıda şahsen bilmiyorum ben N73 te kullanıyorum ve hep yatay konumda tutuyorum daha guzel duruyor cunku

belki skinden oluyor olabilir diğer temalarda bi dene belki düzelir.

fm radyo yayını kendi müzik çaları gibi olan görmedim hepsi internet üzerinden yayını destekliyo:S

K.G

K.G

Üye
skinleri e:/TTPod/skin/V3 klasörüne atıyor oradan silerek istemediklerinizden kurtulabilirsiniz.

Yatay ekranda alınan hatayıda şahsen bilmiyorum ben N73 te kullanıyorum ve hep yatay konumda tutuyorum daha guzel duruyor cunku

fm radyo yayını kendi müzik çaları gibi olan görmedim hepsi internet üzerinden yayını destekliyo:S

tamam kardesım skınlerı sıldım saolasın..

xxtantanaxx

Üye
mükemmel ötesi harikasın kardeşim saol emeğine sağlık

mami24

mami24

Üye
saol

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye

ben drm common solutions u silerek kurtuldum

erfc20

erfc20

Üye
süper bi program

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
emegine saglık dostum güzel paylasım

metalruh123

metalruh123

Üye
cok saol güzel music player su anda indiriyorum paylaşımlarının devamı dileğiyle

vuznamce

Üye
teşekkürler

cemexe

Üye
Emeğine sağlık...N80 için ekran çözünürlüğü düzeltilmiş bir sürümü varmı? :(

jarni

Üye
    Konu Sahibi
Son sürüm su anda bu sadece türkçeleştirilmiş versiyonu var ama ben kullanmıyorum ingilizce daha sekil oluyo:D

okty_057

Üye
programı indirdim ama daha yükleyemedim
ama yorumlara bakılırsa güsel bi programmıs ellerine sağlık :D

mabdussamed

mabdussamed

Üye
arkadaş benim tel de(6120c)güvenilmeyen sağlayıcı falan diyor yüklemiyor.bütün ayarlarım tam.ne yapmalıyım...