TTNETin vermiş olduğu bilgisayarı alayım mı........???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
TTNETin vermiş olduğu bilgisayarı alayım mı........???
evet arkadaşlar ttnetin başlatmış olduğu her eve bilgisayar+internet kampanyasındaki masa üstü bilgisayar benim hoşuma gitti bilgisayarın özellikleri şunlar

intel Pentium E6500 (2.93 GHz 2MB)
Orijinal Windows 7 Starter
320 GB HDD
2 GB DDR3 Bellek
18.5 Ekran
İntel GMA X4500

aylık 39.00 TL den 24 AY TOPLAM:936.00 TL tutuyor acaba bu fiyata değermi bilmem arkadaşlar

benım bilgisayar eskı galıba ben oyle düşünüyorum işte benim bilgisayarın özellikleri
Pentium(R)4 CPU
3.00 GHz
2.50 GB RAM
EKRAN KARTI:NVİDİA 128 MB
HDD C DEKİ:80 GB
HDD D DEKI:160 GB
evet arkadaşlar alayım mı yoksa almayayım mı ne diyorsunuz..........

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
TTnet'in verdiği bilgisayarları almayın. Ellerinde kalan eski Donanımlar var ise bunları size veriyorlar ve bu özelliklere, özellikle Pentium İşlemcili, 320GB HDD'li, 2GB Ram'li ve Intel GMA Ekran kartı olan masaüstü bilgisayarı 936 TL yapmaz. 936 TL'ye bu Sistemden daha performanslı bir Masaüstü bilgisayarı toplanabilir. Onun için TTnet sadece internet bakımından iyidir. Diğer yaptığı kampanyaları kâle almayın.

fireman87

fireman87

Üye
Bu ne böyle yahu çöp.. Birde w7 starter orj veriyormuş peh :ehe

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
demek 1 işe yaramaz diyorsunuz arkadaşlar tamam o zaman ben almaktan vazgeçtim peki benin pc ye ne diyorsunuz ben ekran kartını degiştirsem yanı 1 gb lık yapsam bır işe yararmı bu konudada yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

fireman87

fireman87

Üye
Sen paranı biriktir 1000 - 1200 gibi bi bütçe yap toplayalım sana.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
demek 1 işe yaramaz diyorsunuz arkadaşlar tamam o zaman ben almaktan vazgeçtim peki benin pc ye ne diyorsunuz ben ekran kartını degiştirsem yanı 1 gb lık yapsam bır işe yararmı bu konudada yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Ekran kartınızı değiştirdiğiniz zaman sonuç aynı olacaktır. Çünkü kullandığınız İşlemci, yüksek performansa sahip değildir. Ayrıca Ekran kartının 1GB olması önemli değildir. Önemli olan Ekran kartının veriyolu, çekirdek hızı ve shader hızıdır. Bunlar düşük olduktan sonra Ekran kartı, 2GB bile olsa tam verim alamazsınız. İşlemciniz çift çekirdekli, 2MB önbellekli, FSB hızı da 1066MHz'dır ve mimari bakımından Intel Core 2 Duo'lara göre daha düşük performans verir. Bazı arkadaşlar, Intel Pentium Dual Core E6500 İşlemciyi, Intel Core 2 Duo İşlemciler ile karıştırıyor. Halbuki Pentium Dual Core ve Core 2 Duo İşlemciler arasında dağlar kadar fark vardır. Onun için en azından Core 2 Duo İşlemciye sahip olmalısınız ki, Ekran kartından da tam verim alabilesiniz. Onun için şuanlık Ekran kartı almak yerine size sıfır bir Sistem toplayabiliriz.

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
anladım demek ekran kartını bıle degıstırsek gene aynı olur o zaman bosu bosuna masraf yapmayalım en ıyısı ben kendıme yenı 1 kasa almalıyım alırkende tabıkı sızlere danısarak alacam buna emın olabılırsınız tesekkur ederım yorumlarınız ıcın

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Alma İyi DeğiL

Dampierre

Dampierre

Üye
1000-1200 liraya çoğu yeni oyunu düşük-orta ayarlarda oynayabileceğin notebooklar varken bunu almak çok saçma olur. Bunla anca CS 1.6 yı kasmadan oynarsın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt