Ttnet'e rakip olabilirlermi sizce turknet,biri,smile,superonline

Sponsorlu Bağlantılar

gentlemanths

gentlemanths

Üye
Hepsi TT netin alt yapaisinda calismiyormu

akula

akula

Üye
temel olarak hepsinin alt yapsı ttnet burası TÜRKİYE gazımız benzinimiz internetimiz şahsların tekelinde olmazsa olmaz onun için ttnet olmuş süperonline olmuş fark etmez

.BlueTR

.BlueTR

Üye
temel olarak hepsinin alt yapsı ttnet burası TÜRKİYE gazımız benzinimiz internetimiz şahsların tekelinde olmazsa olmaz onun için ttnet olmuş süperonline olmuş fark etmez
Aynen herşey diğer ülkelerden daha pahalı:off:

brk38

brk38

Üye
türkiyenin en iyisi SÜPERONLİNE bu böyle biline ama malesef heryere hizmet vermiyorlar sadece sitelere hizmet veriyolar buda bir handikap oluşturuyo ama sitede otursam direk süperonline alırdım hiç düşünmeden bikere tüm kabloları fiberoptik kablo ttnet gibi bakır kablo değil bu bile yeter telekomu geçmesi için;)
bencde süperonline en iyisi şuan:oke:

en iyisi vodefone cepnet alıp bigisayara bağlamak :oke:

evt sınırsız 7.99 mantıklı:naughty::d:.hız konusunda yavaş diyenler ttnet 8 mbit e kadar veriyoda noluyo:nono:.vodafone müşteri hizmetleri teli modem olarak kullanmanın yasal olmadığını söyledi doğru mu peki bu ??

Master_sezer

Master_sezer

Üye
Sanmam

mete_bey

Üye
smile adsl kullanıcısıyım. Yakında Sitemize alt yapı döşeyen metronet firmasına geçmeyi planlıyorum. elektrik kablosu üzerinden internet sağlayan bu firmayı kullanınca sizlere daha fazla bilgi vereceğim.

quardian

Üye
Diğerlerini bilmem ama ttnet hizmetleri yarım yamalak , hep sorun hep sorun.

--------------- Ekleme ---------------

smile adsl kullanıcısıyım. Yakında Sitemize alt yapı döşeyen metronet firmasına geçmeyi planlıyorum. elektrik kablosu üzerinden internet sağlayan bu firmayı kullanınca sizlere daha fazla bilgi vereceğim.

Hocam vallaha çok iyi olurdu , umarım ttnet gibi sorunlu ve pahalı olmaz .

akalan68

Üye
Superonline Hacı 100 mbps de kadar yolu var :ehe

aybeyce

Üye
arkadaşım bahsettiğin firmaların yanılmıyorsam çoğu ttnet alt yapısını kullanıyor bu durumda onlarda kar ediyor o zaman bizler pahalı hizmet alıyoruz

MetQ7

MetQ7

Üye
En dandik internete en pahalı parayı veriyoruz:@

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Hayır olamaz ttnetin bir cok kampanyası var ve kaliteli sadace ücret konusunda biraz sorunlular:evet:

Kral 63

Kral 63

Üye
En iyisi yine ttnet diğerleri dolandırıcı

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
aklı olan insan SUPERONLİNE ye geçer. ben hiç telefonla konuşmadıgım halde 20 tl telefon ve 60 tl ttnet olmak üzere 80 lira ödüyordum. Ve hızda 8 Mbite kadar olmasına ragmen 1 Mbiti asla ve asla geçmedi. Şu anda SUPERONLİNE ye geçtim adamlar fiber kaplo döşediler ilk 3 ayda bedava sınırsız ve 100 Mbit hızı buldu benim pc harddisk ağzına kadar film doldu 15 günde indir babam indir uçuyor pc buna ise ayda sadece 49 TL ödüyorum... Siz düşünün TTnet ile SUPERONLİNE Farkını ;)

berblood

Üye
Türk Telekom gibi alt yapısı olan bir şirket daha varmı ? Vodafone bile TürkTelekomun alt yapısını kullanarak santrallerine cihaz koyuyor. Şu şöyle biline Türkiyede Türk Telekomu geçecek bir şikrket daha tanımıyorum. Cüzi fiyatlarda kapınıza fiber getiriyoruz derler. Doğrudur. Ya sonrası ? Akıllı olun iyi düşünün derim..

babacik1986

Üye
Beyler fiberi bilmeme ama ttnet ve türk telekomun eline düşene allah yardım etsin. Ben interneti bağlatabilmek için 1 yıl uğraştım.Hiçbirinin ne müşteri hizmetleri ne de elemanları yardımcı olmadı.Allahdan işi bilen bi arkadaşa denk geldimde işimi çözdü.Bi de türk telekomcular hattı çektikten sonra pişkin pişkin bunun kadar ortalığı ayağa kaldırmaya ne gerek verdı diyolar.:off::off:

akula

akula

Üye
bunları iyi kötü diye ayırt etmek yanlış hepsinin politakası aynıdır bir çok şehirde yaşadım ama en iyi ve disiplinli telekom çalışanlarını antalya manavgatta gördüm nasıl kötü çalışanı veya olumsuzlukları şikayet ettiysem iyi olanlarıda bir teşekkür mesajıda yazmayı bilmemiz lazım

dogugun12

Üye
Superonlinenin yeterli altyapısı olsaydı ttnetın yuzune bakan olmazdı.

sekolele

sekolele

Üye
arkadaşlar ben ttnet kullnıcısıydım türk netten aradılar ve kampanyamız var dediler sınırsız+6ay 55 tl yerine 25 tl dediler neyse 1 ay geçti ttnetten mesaj geldi faturanız 90 tl dir diye ama ben türk nete geçtim nasıl böyle bişey olabilir ttnet resmen söürücü yaa biri bilgilendirsin beni başına gelen varsa ne yaptılar yardımcı olsunlar internetim sınırsız olduğu halde bide türk nete geçtiğim haldı ttnetten mesaj geldi ve faturanız 90 tl dedi ne iş anlamadım :ağlarım:

'sLymn KalémR

'sLymn KalémR

Üye
bence olamaz

Üst Alt