Ttnet'e rakip olabilirlermi sizce turknet,biri,smile,superonline

Sponsorlu Bağlantılar

tiryaki102

Üye
    Konu Sahibi
Ttnet'e rakip olabilirlermi sizce turknet,biri,smile,superonline
TÜRKTELEKOM İNTERNET ÖZELLEŞTİGİ GÜNDEN BU GÜNE YANİLENEREK BÜYÜMESİ VE GÜN GENĞEÇMİYORKİ KAMPANYALARI İLE BUNUN YANI SIRA AVEA ALT YAPISI İLE MOBİL BİLGİSAYAR VE BİR ÇOK LARI SAYAMADIGIM HİZMETLERİ İLE VEDE SOSYALAĞLARI İLE TEKNİK DESTEK 444 0 375 MÜŞTERİ HİZMETLERİ HIZLI İNTERNETİ İLE DİGER FİRMALARA KARŞI BÜYÜK ÜSTÜN DURUMDA DİYE DÜŞÜNÜYORUM YANİ KARŞISINDA RAKİP YOK GİBİ DİGER FİRMALARI KULLANAN BİLEN MEMNUNİYETİ TTNETDEN FARKI VAR DİYORSANIZ BU KONU ALTINDA BİZİMLE PAYLABİLİRMİSİNİZ
TTNET Avantajlar Dünyası

Revengeful

Emekli Yönetici
Hayır

kalender900

Üye
Hepsi sahtekar.Kan emici.

crazypaker

crazypaker

Üye
türkiyenin en iyisi SÜPERONLİNE bu böyle biline ama malesef heryere hizmet vermiyorlar sadece sitelere hizmet veriyolar buda bir handikap oluşturuyo ama sitede otursam direk süperonline alırdım hiç düşünmeden bikere tüm kabloları fiberoptik kablo ttnet gibi bakır kablo değil bu bile yeter telekomu geçmesi için;)

• Beğen
Tepkiler: ali601
maxirabit

maxirabit

Üye
hepsi kampanya süresince ucuz kampanyası bitince ttnetin fiyatından bile yüksek oluyor.

batuone

Üye
en iyisi vodefone cepnet alıp bigisayara bağlamak :oke:

• Beğen
Tepkiler: ali601 ve phasan

Revengeful

Emekli Yönetici
O hızla bilgisayara bağlanmak mı ? Şaka gibi..

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Smile ADSL Belki Ama Uydunet Kesin Rakip Olur ;)

tiryaki102

Üye
    Konu Sahibi
uydunet rakip olur süperonline rakip olur ama hizmet ve fiyat konusunda sınıfta kalırlar bence

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Uydunet Fiyat Bakımından Çok Uygun :) Ama Hizmet Bakımından Bilemem :)

maxirabit

maxirabit

Üye
Vodafone hızında sayfaları açana kadar artık kırk yıl geçer.

tiryaki102

Üye
    Konu Sahibi
anlaşılan vodafone sınıfta kalmış adsl konusunda

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
uydunet fiyat bakımından cok iyi ama hizmet cok kötü bence.Valla hepside birbirinden fena.Ama en iyisi icinden ttnet gibi:D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
TTnet'de Kazıklıyor Ama Yahu :(

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Rakip çokta atak yok :D

vic353

vic353

Üye
uydunetin hizmeti mi kötü :D ihtiyacınız yok ki hizmete. 5 aydır kullanıyorum daha 1 kere kopmadı alın 5 mbps limitsiz paket ttnetin 8 mbps sinden daha iyidir ttnet kadar kazıkçı kopup durur onun kadar kan emen lanet bişey yok

mysterydreams

Üye
Arkadaşlar ben koçnette çalışıyorum BiRi Adsl de, sınırlı paket : ilk 5 ay 9 tl vergiler dahil devamı 26 tl. Sınırsız paket 1 mbps : ilk 5 ay 15 devamı 45 tl. SINIRSIZ 8 MBPS HIZLI İNTERNET : ilk 5 ay 16 devamı 49 tl... Bu tarifelerde 24 ay zam yok kablosuz modem bedava ve ilk ay 250 dakika heryöne konuşma hediye ... Kapınıza kadar evrak ve modeminizi getiriyoruz transfer işlemlerini ücretsiz yapıyoruz online olarak... irtibat tel : 0545 515 53 53 ibrahim bey

.BlueTR

.BlueTR

Üye
ttnet i son derece kınıyor ve aşağılıyorum sürekli int 20-50 kbps ye düşüyor(Saat 200:00 dan sonra):off:

hakan.c

hakan.c

Üye
biri,smile falan ttnetin alt yapısını kullanıyorlar,performansda bir değişiklik olmaz ama daha avantajlı olabilir..

stainless steel

stainless steel

Üye
ttnet altyapısı sağlam o yüzden kullanılıyor

Üst Alt