Bilader sertifikayı sildim. ttwifi net olan yere gittim aynen şöyle oluyor internet bağlantısı kontrol ediliyor diyor wlan yazıyor yanındada ttnet 5. yılı kutluyor diyor. fakat hiçbirzaman açılış sayfası veya başka sayfa gelmiyor hep bağlanıyor yazısı çıkıyor ve orada takılıyor..(bu arada sertifikayı herhangibir şifre girmeden indiriyor ondan sonra bunlar oluyor) ne yaptımsa olmadı diğer ağlara bağlanabiliyorum ama ttnet asla telefonu alalı 1,5 yıl oldu hiçbir zaman ttnete wifiye bağlanamadım nokia 5800 nedendir sence fabrika ayarlarına geri dönemiyorum çünkü güvenlik kodu istiyor. problem nedir nasıl bir ayar yapayım...
----------Eklendi @ 14:51:10 ---------- Yazıldı @ 14:44:57 ----------
Bilader sertifikayı sildim. ttwifi net olan yere gittim aynen şöyle oluyor internet bağlantısı kontrol ediliyor diyor wlan yazıyor yanındada ttnet 5. yılı kutluyor diyor. fakat hiçbirzaman açılış sayfası veya başka sayfa gelmiyor hep bağlanıyor yazısı çıkıyor ve orada takılıyor..(bu arada sertifikayı herhangibir şifre girmeden indiriyor ondan sonra bunlar oluyor) ne yaptımsa olmadı diğer ağlara bağlanabiliyorum ama ttnet asla telefonu alalı 1,5 yıl oldu hiçbir zaman ttnete wifiye bağlanamadım nokia 5800 nedendir sence fabrika ayarlarına geri dönemiyorum çünkü güvenlik kodu istiyor. problem nedir nasıl bir ayar yapayım... ayrıca dediğin sayfayı yalın olarak yazdım fakat sertifika sayfası gelmiyor, indiriyor direk sertifikayı şifre mifre sormuor...bende wirofoın var telefonda acaba onunla bir çakışmamı yaşıyor ne oluyor anlamadım ki