TTNET Nokia Netbook Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tiryaki102

Üye
    Konu Sahibi
TTNET Nokia Netbook Kampanyası
TTNET Nokia Netbook Kampanyası

Nokia Booklet 3G TTNET'le Türkiye'de
Üstelik isteyene 500 MB Akıllı 3G Paketi ayda sadece 6,99 TL
Nokia'nın ilk ve tek mini dizüstü bilgisayarı Nokia Booklet 3G, TTNET'lilere özel Türkiye'ye geldi. Şık tasarımı, kolay kullanımı ve teknolojisiyle, dünyanın en hafif en ince bilgisayarlarından Nokia Booklet 3G'ye 63TL taksitle sahip olabilirsiniz.
12 saate varan uzun pil ömrüne, hafif bir kasa ve şık tasarıma sahip olan cihaz, internete sürekli bağlı olmak isteyen aktif internet kullanıcılarının kullanmaktan büyük keyif duyacağı bir ürün olacak. Nokia Booklet 3G, 20mm'den ince boyutuyla şimdiye kadar üretilmiş en ince Netbook bilgisayarlardan birisi olarak tanımlanıyor.
Windows 7 Hom Premium işletim sistemi ve Intel işlemcisiyle üstün performans sunan Nokia Booklet 3G Netbook ile internete, dahili WLAN, WWAN özelliği ile WiFi üzerinden veya hücresel şebeke bağlantısı olan her yerden sınırsızca bağlanabilinecek. İnternetin keyfini doyasıya yaşayabilmek için kategorisindeki en ideal ürün olma özelliğini taşıyan cihaz, siyah ve beyaz alternatifleri ile TTNET tarafından satışa sunuluyor.​
TTNET Nokia Booklet 3G Kampanyası Başvuru



TTNET Faturasına: 24 ay 63TL Taksitle Nokia Booklet 3G Ürün Özellikleri Marka & Model İşletim SistemiWindows 7 Home Premiumİşlemci türüIntel® Atom™ Z530, 1.6 GHzAğırlık1250grEkran boyutu10.1” EkranWeb Kamerası1.3 MP KameraGeniş bant kablosuz WiFi: 802.11 b/g/nDahili bellek1 GB DDR2 RAMDahili sürücü120 GB Hard DiskHarici G/Ç bağlantı noktalarıDahili 3G Modem, 3 x USB 2.0, SD Kart okuyucu


TTNET Faturasına: 24 ay 63TL Taksitle
Kampanya stoklarla sınırlı olup, TTNET Kampanya koşullarında her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar.

Kampanyadan mevcut ve yeni tüm TTNET aboneleri yararlanabilir.

Bireysel müşterilerimiz kampanya kapsamında yalnız 1 adet Nokia Booklet 3G alabilmektedir. Tüzel müşterilerimiz ise kampanya kapsamında en fazla 5 adet Nokia Booklet 3G alabilirler. Birden fazla Nokia Booklet 3G almak istiyorsanız her bir ürün için ayrı kampanya katılım taahhütnamesi ile başvurmanız gerekmektedir. Ayrıca satın alma anında bağlı olduğunuz vergi dairesini ve vergi numaranızı satış temsilcisine bildirerek kayıt ettirmeniz gerekmektedir. Tercihinize göre 24 aylık taksit süresi dolmadan TTNET aboneliğinizi iptal ettirmeniz durumunda: Eğer herhangi bir taksit ödemesi yapmadıysanız TTNET tarafından taksitli satışı yapılan bilgisayarın toplam satış bedelini, eğer bilgisayara ilişkin taksit ödemesi yaptıysanız, toplam satış bedelinden kampanya veya kullanmakta olduğunuz paket aboneliğinizin sona erdiği tarihe kadar "bilgisayar ücreti" olarak yapmış olduğunuz taksit ödemeleri düşüldükten sonra kalan tutar son faturanıza yansıtılacaktır. Ayrıca, varsa ödenmemiş aylık ücret, bağlantı ücreti taksitleri, varsa ödenmemiş modem ücreti tahsil edilecektir.

Nokia Booklet 3G için ödeyeceğiniz bedel 24 ay boyunca KDV dahil 63TL'dir. Kampanya'dan kaynaklanan Damga Vergisi (10,57TL) bir defaya mahsus ilk faturanıza yansıtılacaktır. Kampanyadan, yeni abonelerimizden ve satışa açık ADSL, VDSL2 ve İşyerim paketlerini kullanan mevcut abonelerimizden kampanya katılım koşullarını taşıyanlar yararlanabilir. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

AVEA işbirliği ve altyapısı ile sunulan 500 MB'lık taahhütsüz Akıllı 3G paketini almak isterseniz ilk 500MB kullanım için ayda sadece 6,99TL, 2GB'da kadar her ek 500MB kullanım için 7TL ödemeniz gerekmektedirAkıllı 3G Paketi fiyatına KDV ve ÖİV dahildir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt