TTnet Ne Yapıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
belki sınırlıya ceviririm. yıl bası geçsinde bir. bakalım fiyatlara göre karar vericem. :hmmm

gaffarson

gaffarson

Üye
belki sınırlıya ceviririm. yıl bası geçsinde bir. bakalım fiyatlara göre karar vericem. :hmmm

yeni tarfifelerde tablo doğruysa sınrsız yok ki zaten gördüğüm kadarıyla hepsi zaten kotalı sadece kotalar yüksek

Necmati

Necmati

Üye
aynen biz indircez çok merak ediyorum :hmmm

batuone

Üye
:gun1::gun1:ttnet i bombalıyalım:destere::destere: :sopa::sopa::catcat:

maxirabit

maxirabit

Üye
sözleşmeli modemler tahhütlüydü yani ödemezsen icraaya kadar gidiyor.Bide garip olanı diyelim ki 12 ay sözleşme yapmışsın 11.ay sözleşmeyi fes edersen modem parasını peşin alıyolar başıma gelmişti.Nasıl oluyor dedim sözleşmede yazıyordu eyer sözleşmeyi fes ederseniz modem ücreti peşin alınır hatta şukadar tl yazıyordu.Zaten bi üye oluyorsun sayfalarca kağıt imzalıyorlar.O da yetmezmiş gibi düz adsl aboneliği yani kampanyasız alırsan ona bile 12 taksite bölünmüş halde adsl bağlantı ücreti ödetiyor.Neyin bağlantı ücretini alıyorsa modemi alıyorum kablosunu ben ekliyorum.Geçende televizyonda çıktı bilmem hangi ülkeyle sözleşme yapacakmış turkcell herkeze daha ucuza int. gelicekmiş falan filan ucuza gelmediği gibi adamlar sınırsızı kaldırıyor azdı zaten ücreti demekki aldıkları para yetmemiş.

greenmile

greenmile

Üye
saçmalık ya bende bu adil kullanımı anlamıyorum sana adil gelmeyen bana adil gelebilir.Bıraktırmam limitsizi bir yere

qirL1903

qirL1903

Üye
Bir anlam veremedim böyle ne yapmaya çalışmışlar :hmmm

maxirabit

maxirabit

Üye
8mbit 15gb sonra limit aşımında 512kbit geçen tarifeden fazla geçiş olduğu için böyle sisteme geçiyorlarmış:s

Adil kullanım limiti tüm dünyada özellikle iletişim şirketleri tarafından kullanılan ve istismarı önleyici bir tedbir olarak uygulanan bir tedbir. Türk Telekom tarafından pazara sunulan ve sayısı 3.5 milyonu bulan 8 mbps'ye kadar tarifeler zaten bu şekilde kullanılıyor. Böylece illegal ADSL kullanımı ve ADSL paylaşımı gibi kullanıcıları zor durumda bırakacak konuların daha kontrollü bir şekilde yönetilmesi amaçlanıyor. Adil kullanım limiti aşıldığında herhangi bir ücret talep edilmiyor sadece belli bir oranda hız düşüşü sağlanarak ay başında hız yeniden yükseltiliyor.

Bu nasıl bir olaydır yaa:s kendilerini taşınabilir oparatörlerle bir tutuyorlar.Adil kullanım limitiymiş.kendileri çok adil pazar'da sanki!

Burak

Üye
internet kopuyor vs. diye ttnete dün sövdüm telefonda :)

telefondaki bayan kapayarak kurtulabildi küfürlerden :D

bugün sabah (ben okuldayken) türk telefomdan eve gelmişler.
ilk iş olarak modeme bakmışlar net yok :D evin yan tarafında ufak bir kutu var oradan geliyor telefon,net. ona bakmıslar.gecen gün kabloyu yenilemişlerdi. tekrar baska bir kablo takmıslar. birde o kutudan bir ayar yapmışlar.suanda internet uçuyor. ve eve geldiğimden beri (2 saat oldu geleli) hiç kopmadı ve çok hızlı :D

sizde sövün kurtulun :)

maxirabit

maxirabit

Üye
internet kopuyor vs. diye ttnete dün sövdüm telefonda :)

telefondaki bayan kapayarak kurtulabildi küfürlerden :D

bugün sabah (ben okuldayken) türk telefomdan eve gelmişler.
ilk iş olarak modeme bakmışlar net yok :D evin yan tarafında ufak bir kutu var oradan geliyor telefon,net. ona bakmıslar.gecen gün kabloyu yenilemişlerdi. tekrar baska bir kablo takmıslar. birde o kutudan bir ayar yapmışlar.suanda internet uçuyor. ve eve geldiğimden beri (2 saat oldu geleli) hiç kopmadı ve çok hızlı :D

sizde sövün kurtulun :)

ttnetin bi standartı o artık sövmezsen düzelmiyorlar:aha:

qirL1903

qirL1903

Üye
Burak yaa :kop: Baska seyden anlamıyorlar zaten :D

Barrack

Üye
fiyatlara 19.90 telefon ücretide ekleyin (:

forever uydunet , gsm mobile
ttnet :D gitbbitti kül oldu 0212 tarihe gömüldü :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt