TTnet mi Kablonet mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi İnternet Paketi Daha İyi

• TTnet

Kullanılan: 2 18.2%
  • Kablonet

Kullanılan: 9 81.8%

• Kullanılan toplam oy
    11
DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
TTnet mi Kablonet mi ?
Arkadaşlar şuan TTnet'in 8 mbps sınırsız ( 25 gb'ı geçince 1 mbps'e düşüyor ) paketini kullanıyorum aylık 59 lira. Kablonetin 1 mbps sınırsız paketi var download kaç olursa olsun hep 1 mbps o 29 lira. Şimdi ailem ücret nedeniyle kablonete geçmek istiyor fakat kablonet hakkında hiçbir bilgim yok . 7 senedir TTnet kullanıyoruz bu konuda sizden bir bilgilendirme istiyorum. Sık sık arızalar , kopmalar , yavaşlamalar yaşanır mı kablonette TTnet'ten daha mı iyi bir bilgilendirirseniz sevinirim.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ttneti sevmem pek ama ttnet i öneriyorum:D

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
kablonet o kadar mı kötü yani ? :D

omerynd

omerynd

Üye
Kardeşim eğer kablonet alma şansın varsa kaçırma derim. Her bölgede her mahallede yok tel dezavantajı o. Ben 2 yıldır kablonet 1 mb sınırsız kullanıyorum 1 kere bile bağlantım gitmedi. Müşteri hizmetlerini de arama gereği duymadım. Ttnet de sürekli bağlantı sorunları yapıyordum. Ayrıca tv de cabasi kaçırma derim. 1 mb de çok kötü değil. Işini görür 25 gb dan sonra 1 mb e düşüyorsa bağlantın hiç farketmez derim bir düşün

gaffarson

gaffarson

Üye
Şu an kablonetten bağlanıyorum ve kendi evimde TTnet kullanıyorum kıyaslama yapacak olursam bağlantı hızı burada sanki daha yavaş gibi ama genel olarak "öfff" dedirtecek derecede yavaş değil tabi ki. Bu fark kendi evimde router kullandığımdan da kaynaklanıyor tabi ki.

Kablonetin fiyattan tv ye kadar bir çok avantajı var ve ayrıca eğer ev telefonuna ihtiyacınız yoksa ama sırf internet için bağlattıysanız kablonette buna da gerek olmaması yani hava para ödememek adına büyük bir avantaj. TTnette de artık telefon kapatılabiliyor ama bildiğim kadarıyla değişen bir şey yok sabit aylık ücretini yine alıyorlar.

Sonuç olarak ben de kablonet diyorum. Düşünmenize bile gerek yok. Son olarak kablonet artık kablonet değil uydunettir. :)

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
Eskiden annem ve babam telekomda çalişiyorlardı. İnternet 8 megabit sınırsız bedavaydı :D Şimdi telekomdan ayrıldılar bi ara 8 megabit 4 gb kotalı denedik tabi her ay 13-15 gb kota doldugundan dolayı 70 liradan aşağı fatura gelmedi :D Sınırsız daha karlı dediler şimdi sınırsızdayım fakat arkadşalarının çoğu kablonete geçmişler annemler onlardan duymuş bizde geçelim diyor. Ayrıca evdeki televizyonların 3ü kablotv'ye bağlı ( biriside uyduya ) KabloTV sanırım aylık 14 lira alıyor , internetle birlikte bu fiyat ne kadar olur ? Ayrıca eve telefon gerekli yani sırf internet için telefon bağlatmadık bunuda bildireyim dedim. Yardım eden herkese çok teşekkür ederim bu gidişle kablonete geçiçez :D

gaffarson

gaffarson

Üye
Aylık 30 Lira diye biliyorum ancak kampanya devam ediyorsa ve 2 yıllık sözleşme olursa ilk 3 ay bedava ve modem hediyeli

tennpenny

Üye
uydunet varsa beklemek büyük hata. ancak bölgeden bölgeye de performansı değişiyor.

vic353

vic353

Üye
TT netin allah belasını versin diyebilirim :) her an kopar bişey indirirken çat kopar online oyun oynarken çat atar bi bakmışın net gitmiş. Kaçırma hemen uydunete geç. 5 mbps hız sınırsız 70 tl tt net 8 mbps der ama ben hiç görmedim o hızı gördüğünü. sen hiç durma geç uydunete 10 tl daha fazla ver hiç kopmadan geç uydunete

depechemode93*

Üye
ya ben daha dün kablonet bağlattım, daha önce süperonline fiber internet kullanıyordum. Hızı fena değil fakat bağlantı çok sık gidip geliyor. bazı sitelere giremiyorum. daha ilk günden bunu yaparsa işimiz iş yani..

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
Perfeckt UYDUNET

technoshark

technoshark

Üye
UyduNet TTNet'ten bile kötü öyle söyleyeyim sana :P: