TTNET HAZIRNET Paketi

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
TTNET HAZIRNET Paketi
TTNET'le istediğiniz anda internetiniz olsun, kullandığınız gün kadar ödeyin!
Bağlantı ücreti, aylık sabit ücreti ve taahhüdü olmayan sınırsız HAZIRNET 2,5 TL'ye TTNET'le evinizde!
Üstelik isteyene TTNET aboneliği boyunca modem kullanımı ücretsiz.
İnternete her gün ihtiyaç duymayan ama internetsiz de yapamayanlara, kullandığınız gün kadar ödeyeceğiniz internet paketiniz, TTNET 'ten Sınırsız HAZIRNET!
Tüm Türkiyede TTNET e gelen yeni müşterilere, bağlantı ücreti ve aylık ücret ödemeden, taahhütsüz sınırsız internet günde sadece 2,5 TL ye! Üstelik modem'e de aboneliğiniz boyunca para ödemeyeceksiniz.

Tarife PaketiBağlantı HızıGünlük Kullanım
Kota
Aylık Adil Kullanım Noktası1Süre2Aylık Sabit Ücret3Günlük Tarife Ücreti3
HAZIRNET1 MbpsSınırsız6GB1 GünYokTL2,5
[THEAD] [/THEAD]
[TBODY] [/TBODY]
1) Aylık adil kullanım noktası 6GB'dır. Aylık 6 GB'ı geçen kullanımlarda, ayın geri kalan günleri için internet erişim hızı 1 Mbps'den 256 Kbps'ye düşürülecektir.

2) Günlük kullanımda 03:00 - 02:59 saat aralığı baz alınacaktır.

3) Yukarıda belirtilen fiyatlara %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir. Paket ücretlerine ilk bağlantı ücreti dahildir. Günlük (03:00 - 02:59 arasında) sınırsız internet kullanımı 2,5 TL dir.Söz konusu ücret her kullanım yapılan gün için geçerlidir. Bağlantı ücreti ve Aylık paket ücreti Hediyedir. Yalın İnternet olarak da HAZIRNET Tarifesinden yararlanmak mümkündür. Yalın İnternet ile HAZIRNET tarifesinden yararlanmak isteyen aboneye, sabit telefon abonesi değil ise Yalın internet aylık erişim ücreti (tüm vergiler dahil 15 TL) ve Yalın İnternet Devre Hazırlama Ücreti (1 defalık tüm vergiler dahil peşin 8 TL); sabit telefon abonesi ise Yalın İnternet aylık erişim ücreti (tüm vergiler dahil 15 TL) faturalandırılır.

Müşterilerimize isterlerse kablosuz en fazla 1 adet TTNET modeminden ücretsiz (kullanım hakkı) sunulmaktadır.

HAZIRNET tarifesindeki ücretsiz (kullanım hakkı) modemlerden alan aboneler, TTNET aboneliklerini sona erdirdiklerinde, tarife kapsamında almış oldukları ücretsiz TTNET modemler iade edilemez ise kablosuz modem için 125 TL faturalandırılır. (ücretlere tüm vergiler dahildir.)

için tıklayın.

Ücretsiz (kullanım hakkı) sunulan modemler;

Kablosuz Modemler (1port modemler):

  • AIRTIES
  • Huawei
  • ZyXEL
 

Benzer Konular



Üst Alt