sasua42
Üye
-
Konu Sahibi
-
kotayı mı aştın1-8 megabit netlimitsiz paketim var fakat 3 haftadır google ı zor açıyorum 3 haftadır arıyorum müşteri hizmetlerini 3 kere arıza kaydı bıraktım sonuç yok
indirme hızım 40 ı geçmiyor
upload hızım 0.10 civarı ki resim bile atamıyorum
1-8mbps olması gereken internet paketim şu an 756 kpbs
Saniyede mi 25-30 ? Bende öyleyim.internete giremiyorum ki ne kotayı aşması hem kotayı aşsam bile hızım en az 2 mbps olması gerekiyor şu an 496 kpbsşu an indirme hızım en fazla 25-30
kablolar sağlam mıinternete giremiyorum ki ne kotayı aşması hem kotayı aşsam bile hızım en az 2 mbps olması gerekiyor şu an 496 kpbsşu an indirme hızım en fazla 25-30
konyanın merkezindeyimSaniyede mi 25-30 ? Bende öyleyim.
Köyde mi ilçede mi şehirde mi nerede ikamet etmektesiniz ?
|
interden kendi evinizemi ayit yoksa başka birinden çekmemi bu sorun eğer yeni çıktıysa format atabilirsin.sağlam yav hatta üstüne güçlendirici de koydum modemle pc arasında güçlendirici var ttnet müsteri hizmetleriniaradım 2 hafta önce 6 megabit yaptılar hızımı 10 dakika sonra düşürdüler bunlar gibi firma olmaz olsun paramız ile rezil oluyoruz
konyanın merkezindeyim
dowload test:0.21[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]
Arayüz Durum Oran Sayısal Abone Hattı Çalışır Durumda 435 kbps / 368 kbps Yerel Alan Ağı Bağlantı Yok Kablosuz Yerel Ağ Aktif 54M
upload test:0.09
bu nedir ya
Benim telefonun interneti ile saniyede 1.8 mb indirme gordum hocam torrentte ama ttnet 20 civari 3 haftadir ariyorum ariza kaydi midir nedir 4 kere yaptim sonuç yok bildiğin kazık ci bi firmainterden kendi evinizemi ayit yoksa başka birinden çekmemi bu sorun eğer yeni çıktıysa format atabilirsin.
BEnim internet hızım
50gb 7mbps şuan da bu internet gördüm en hızlı indirme hızım 1,40 mb indirme hızı gördüm 100 gb dosya 2 dk indirdi .
büyük bir ihtimal ile kablolarda sorun vardır ara müşteri hizmetlerini arıza oluştur biraz da sövhayır hem hız aşırı düşük indirme hızı 20 kb/s civarı hem ping yüksek daha dün aradılar 1 ay oldu her hafta aradım yapmadılar dün aradı hızınız düşük filan inceleme yapılacak dedi lan 1 ay olmuş inceleme yapılıcak diyor hala 1 aydır internetim yok berbat bir firma!
Vallaha 6 kere konuştum son 4 konuşmam sert geçti ama sonuc 0büyük bir ihtimal ile kablolarda sorun vardır ara müşteri hizmetlerini arıza oluştur biraz da sövgelip evine baksınlar
ellerinde bir cihaz var onunla kabloya bakıp test ediyorlar eğer gerçekten düşük hız varsa tüm hattı kontrol ediyorlar
benim tahminin gelen hattında ek yeri vardır ve oksitlenme olmuştur genelde öyle olur başka çaren yok benimde başıma geldi
o zaman kendin kontrol et dostum eğer telefon hattın ana kutudan tek kablo ile evine kadar geliyorsa sorun kolay kolay çıkmaz eğer gelen hattı kesip bantlayıp sana hat verdiyseler kesin oradan sorun çıkar çünkü normalde caklar ile bağlantı yapılması lazım bizim Telekom cular elk kablosu bağlar gibi telefon kablosu bağlıyor hıyaar herifler benim başıma geldi o yüzden diyorumVall
Vallaha 6 kere konuştum son 4 konuşmam sert geçti ama sonuc 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?