TTNET Fiber Nerede?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
TTNET Fiber Nerede?
Artık TTNET FİBERNET hizmetini ve altyapı bilgilerinizi FİBER NEREDE uygulaması ile sorgulayabilirsiniz.

Bunun için tek yapmanız gereken, harita üzerinden search simgesini tıklayarak, adres bilgilerinizi girdikten sonra, FİBERNET işaretini yaşadığınız bina üzerine getirmeniz ve Fiber İnternet Sorgulama butonuna basarak sorgulamayı başlatmanız! Siz de bulunduğunuz adreste hangi internet hizmetini kullanabileceğinizi öğrenmek istiyorsanız, FİBER NEREDE uygulamasından faydalalanın!

Siz de bulunduğunuz adreste hangi internet hizmetini kullanabileceğinizi öğrenmek istiyorsanız, FİBER NEREDE uygulamasından faydalalanın!

Altyapıya ilişkin verilen bilgiler yapılan çalışmalara bağlı şekilde periodik olarak güncellenmektedir. Bu nedenle ekrana yansıyan bilgiler ile altyapı arasında farklılık oluşabilir. Detaylı bilgi için satış noktalarımıza başvurabilirsiniz.
'Fiber altyapısına dair verilen bilgiler yaklaşık değerlerdir. Tecrübe edeceğiniz hız değerleri şebeke altyapısı, bina/hane içi kablolama, hatların yoğunluğu, sunucuların veya bilgisayarınızın performansı gibi faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilecektir.'

 

Benzer Konular



Üst Alt