TTNET Fatura ile ilgili Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

JuNKy__

JuNKy__

Üye
    Konu Sahibi
TTNET Fatura ile ilgili Sorun

• Arkadaslar benım sıze coooooooooooooook onemlı bı sorum var.Malumunuz internet fiyatları pahalı. Bizde günde 10 saat online oluyoruz. Benim internetim de limitli :ehe

• Limitsiz bi insana limitli paket alınca her ay kotayı aştık. :naughty: Faturaları goren ailem komaya girmeye basladı ve ben son bombayı patlattım 57tl lik fatura ile. Normal olarak yine komaya girdiler ve ttnet müşteri hizmetlerini aradılar. Onlar konusurken " Girilen siteleri de görcez demi?" diye bşi duydum ve 3.5 oldum bi anda :hmmm

Yani asıl sorum şu = TTNET'in herhangi bir servisi ile girilen siteleri görmek mümkün mü arkadaşlar?:good:

erko merko

erko merko

Üye
eğer öyle bişey mümkünse geçmiş olsun şimdiden :ehe

erko merko

erko merko

Üye
eğer öyle bişey mümkünse geçmiş olsun şimdiden :ehe

ihsanerto

Üye
evet görür istese seni bile görür ıp adresinden seni izliyor zaten dikkat et girdigin siteye

----------Eklendi @ 12:18:36 ---------- Yazıldı @ 12:17:46 ----------

kardeş sınırsıza geç kurtul bence girmedigim site yok nette 49 tl ödüyorum bol bol filim izliyorum

omerynd

omerynd

Üye
en güzeli sınırsız kullanmak ama girilen siteleri vermezler merak etme. sadece download boyutlarını paylaşırlar ki şu kadar indirme yapmış diye. korkun olmasın

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
JuNKy__ 'Varmı bir gelişme' Merak ettim sonra bizim başımızada gelmesinde

JuNKy__

JuNKy__

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınız için cok saolun arkadaslar daha fatura gelmedi gelince gorcez oluo mu olmuyomu :D ama gorunmez inş :D

Üst Alt