TTNET E-Fatura Bilgilendirme

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
TTNET E-Fatura Bilgilendirme
TTNET E-Fatura sizlere tek tıkla, e-posta veya SMS ile faturanızı öğrenme kolaylığı sunuyor. Erişiminizle ilgili detaylar, kota ve ücret ayrıntıları, kısacası TTNET ADSL hizmetiyle ilgili herşeyi doğa dostu
E-Fatura'larınızda bulabilirsiniz.
TTNET olarak doğanın korunmasına katkıda bulunmak için başlattığımız e-fatura uygulamasıyla, son dönem faturalarınızı efatura.ttnet.com.tr adresinde, size özel hazırlanmış TTNET E-Fatura posta kutunuzda bulabilirsiniz. Buradan faturalarınızı kişisel
e-posta adresinize yönlendirebilir ya da SMS ile bilgilendirilmeyi tercih edebilirsiniz.
Başvurunuz esnasında tercih etmiş olduğunuz gönderim yöntemiyle sizlere göndermeye başlayacağımız aylık ADSL hizmet faturanızın içeriğinde aşağıdaki detaylar yer alacaktır:
Aboneliğinizin başladığı tarihten itibaren o ayın sonuna kadarki döneme ait Kısmi Aylık Erişim Ücreti
İçinde bulunduğunuz aya ait Aylık Erişim Ücreti
Bağlantı Ücreti/Taksiti (bağlantı ücretinin alındığı durumlarda)
Modem Ücreti (modem ücreti alınan kampanyalarda)
Netbook Ücreti (netbook alınan kampanyalarda)
Kota Aşım Ücreti (limitli paket aboneliklerinde aboneliğinizin başlangıç tarihinden o ayın sonuna kadar geçen süreye göre hesaplanan geçerli kotanızı aşmanız durumunda)
Aboneliğinizin başlangıç tarihinden aynı ayın sonuna kadarki dönem için Katma Değerli Servis Kısmi Aylık Kullanım Ücreti (katma değerli servis üyeliğiniz varsa)
İçinde bulunduğunuz aya ait Aylık Katma Değerli Servis Ücreti (katma değerli servis üyeliğiniz varsa)
İlk faturanız abonelik başlangıç tarihinizden ay sonuna kadar olan dönemi ve bir sonraki ayın tamamını kapsayacak şekilde düzenlenecektir. ADSL hizmet faturanız abonelik başlangıcını takip eden ay size gönderilecektir.
 

ErenMSC

Üye
Paylaşım için :tşk:
 


Üst Alt