derya1978
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam denedim hepsi ile denedim hiç bir sitede sorun yok sadece e devlete girişte sorun var hata bu şekildeYandex tarayıcı dışında bir tarayıcı ile dener misin
Hocam VPN açmayı deneyin olur bence öyle yapınca.hocam denedim hepsi ile denedim hiç bir sitede sorun yok sadece e devlete girişte sorun var hata bu şekilde
Bu siteyle bağlantı kurulamıyor.
giris.turkiye.gov.tr ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü.
tarayıcadan değil tüm tarayıcıları denedim modemi aç kapat yapınca giriliyor sonra 5 dk kalmıyor giriş yapılamıyorTarayıcıdan kaynaklı veya dns ayarlarını kontrol edin
Sitede sorun vardırtarayıcadan değil tüm tarayıcıları denedim modemi aç kapat yapınca giriliyor sonra 5 dk kalmıyor giriş yapılamıyor
dns ayarlarıda yaptım normal otomatik dns ttnet yeni dns verdi denedim olmuyor
modemde arıza yok diğer tüm sitelerde hata yok hız testi normal çıkıyor hata yok
sadece e devlet hata var
devletim diğer sityesine girişlerdede soruın yok
sitede sorun yok cep telefon uygulamadan veya cep telefon tarayıcıdan giriş yapılıyorSitede sorun vardır
Ya da bakım yapılıuordur
Bende de oluyordu bir süre sonra düzeliyordu.
Telefondan da denedin mi
İnternet sağlayıcınız ile görüşün
kaç kere aradım bimiyorlarMüşteri hizmetlerini ara hocam oradan engellemişler herhalde
Telefondan aynı ağa bağlanıp girince açılıyor mu hocam?kaç kere aradım bimiyorlar
bilgisayardan olabilir miş
evet ayni wifi ağından açılıyor hem uygulamadan hemde telefonun tarayacıdanTelefondan aynı ağa bağlanıp girince açılıyor mu hocam?
DPI, VPN ya da DNS gibi bir şey var mı pc de çalışan?
WARP açıp tekrar dener misin hocam?evet ayni wifi ağından açılıyor hem uygulamadan hemde telefonun tarayacıdan
vpn yok dns yok otomatik
Mesaj birleştirildi:
üstelik android box cihazımda var ordan tarayıcıdan e-devlet açılıyor çok ilginç çok saçma geldi bana evde gelirken sorun yoktu yazlığa gelince denedim ilaçları kontrol edeyim dedim yok açmıyor evde anında açıyuordu
WARP NEDİR HOCAMWARP açıp tekrar dener misin hocam?
WARP cloudflare denen bir şirket tarafından sunulan bir araç.WARP NEDİR HOCAM
güvenli internet kapalı durumda ttnet müşteri hizmetleri ile 2 / 3 kere görüştümWARP cloudflare denen bir şirket tarafından sunulan bir araç.
VPN gibi. Sizi güvenli ağına bağlayıp oradan çekiyor internete.
Güvenli internet ayarı varsa onu da kapatmayı dene hocam bir de online işlemler üzerinden ayrıca.
Bu arada bu genel bir sorun herhalde ttnet genelinde bugün başka devlet sitelerini de açamayanlar geldi bana forum dışından.
Mesaj birleştirildi:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Warp'ı denediniz mi peki hocam?güvenli internet kapalı durumda ttnet müşteri hizmetleri ile 2 / 3 kere görüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?