TTNET Aile Korumaya Hayır! bi bakın lütfen aciiiilll

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Android Police

Android Police

Üye
    Konu Sahibi
TTNET Aile Korumaya Hayır! bi bakın lütfen aciiiilll
arkadaşlar ttnet net8 var bizim evde ama babam aile koruma koymuş hiçbiyere girmiyo faceye girmiyo twitterada girmiyo bunu nasıl kaldırabiliz ben 192.168.2.1 yani modemin ip adresinden girebiliyorum şifreyi felan herşeyi biliyorum benim hem cepten hemde bilgisayardan buna bi çözüm bulmam lazım şimdiden teşekkürler

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bizdede var ben dns değiştirip girebiliyorum :)

Android Police

Android Police

Üye
    Konu Sahibi
benle yaşıtsın o interneti ne için kırmak istediğimizi ikimizde biliyoruz :ehe

- - - Eklendi - - -

konuya gelince çare buldum hotspot shield vpn imdadıma yetişti

m-eri

Üye
Ben söyleyim size bende işe yaramıştı. Şimdi netten ttnet tek şifre alın sonra ttnet online işlem merkezine girin tek sifreyle orada var.paket özellikleri falan oradan aile korumayı iptal edin ben öyle yaptım bilgisayarda olsan siteyide verirdim ama teldeyim sorun olursa özelden mesaj atın -:-)

Android Police

Android Police

Üye
    Konu Sahibi
ben söyleyim size bende işe yaramıştı. şimdi netten ttnet tek şifre alın sonra ttnet online işlem merkezine girin tek sifreyle orada var.paket özellikleri falan oradan aile korumayı iptal edin ben öyle yaptım bilgisayarda olsan siteyide verirdim ama teldeyim sorun olursa özelden mesaj atın -:-)

saol tek şifre var bende sadece ben biliyorum ama gerek kalmadi hotspot shield imdadima yetişti :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt