TTN Mobile (Türk Malı 3 Hatlı Cep Telefonu)

Sponsorlu Bağlantılar

luupuus

luupuus

Üye
    Konu Sahibi
TTN Mobile (Türk Malı 3 Hatlı Cep Telefonu)


internette gezinirken gördüm gerçekten türk malıysa süper bir firma işte buda sitesi modelleri inceleyin gerçekten hoşunuza gidecektir işte buda internet siteleri
3 hatlı modellerini cebitte duyurup satışa başlayacaklar telefonun özelliklerini özetleyecek olursak 3sim,java,msn,tv daha ne olsun javası olması süper böylelikle program yüklenebilir:oke::oke::oke:ayrıca ömür boyu garanti veriliyor.
Eğer fiyatı 350 ytl yi geçmezse almayı düşünüyorum bence sizde bi inceleyin.
Not:Firmayla hiçbir bağlantım yoktur telefonun türk malı oluşu ve özelliklerinden dolayı duyurmak istedim.
 


akula

akula

Üye
piranha icinde java lı demislerdi hiç bi halt yüklenmiyordu satıncaya kadar canım cıktı
 
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
TTN valla bu marka baya bi iddalı giriyo.neyin no oldugu belli.ohooo bana neler deiler bu çin malı telefonlara kimisi symbian 9.1 kimisi java merak edıyorum forumda hala bunu savunanlar mevcut mu:zong::zong::zong:
 
zahid12

zahid12

Üye
bence alınmaz bu telefon 3 hatı ne yapacan 2 hatlı garantili teller var onları al
 
XXPOXX

XXPOXX

Üye
Kötü telefon bi haftaya kalmaz bozulur iki hatlılar sorun çıkardı diye 3 hatlı üretiyorlar
 

yolcu173

Üye
:yuruharika ama fotoları yok galiba burda
 
kaan0

kaan0

Üye
bence isterse 5 hatlı olsun bi işe yaramaz bu adi telefonlar... Madem bu telefon işi bu kadar ucuz neden nokiacılar 2000 liraya kadar tel satıyo???
 

06Nurettin

Üye
buda yılan hikayesine döndü telefon yıllar önce tanıtımı yapıldı ama hala yok sanırım......
 
everest11

everest11

Üye
teşşeürler 3 hatlı guzelmıs ttn ana sayfası cogu zaman gıremıyoruz teknık servıs berbat
 

psychic26

Üye
Bazı arkadaşların yorumlarına bakıyorum bana komik geliyor :)) bazıları diyor neden nokiaya 2000 tl ye telefon satarken bazıları daha ucuza satıyor.. yok onlar pahalı kaliteli ucuz ise kalitesis felan...çok saçma bende trident wt2 var ve çok memnunum.. ıphone bile değişmem telefonu yani kusura bakmasınlarda 300 tl ye aldığım telefonla ıphone aynı şeyi yapıyor ve daha çok özellik sunuyorsa neden pahalı alıyımki.. bazı arkadaşlar şunu göremiyorlar fiyatları belirleyen kalite değildir markadır..siz kalite satın almazsınız markayı satın alırsınız.. mesela 10 tl ye bile kot bula bilirsin hatta 40 tl ye ( ben almıştım baya kaliteli çıkmıştı ) istersende +500 tl yede kot bulabilirsin. ama arasındaki fark nedir peki..kumaşmı.. hayır aynı kumaş..çalışanlarımı guru seviyesinde muhteşem kişiler yok onlarda normal işçiler.. yoksa kotlarda altın işlememi var yok onlarda sıradan kot..

peki mesele nedir..tabiki marka.. kısacası değerli olan markadır.. mesela bazı arkadaşlarım hiç özelliğini kullanmayacağı telefonlara sırf marka diye bi ton para sayarken hiç düşünemiyolar aynı işi yapan daha ucuz büççeli ve kaliteli mallar olabileceğine..

evet çin malı, belkide bizimkiler yaptı yada daha bi ton aksi düşünce ama bizler değilmiyiz o değerli marka telefonumuz ağrıza yapınca günlerce servis bekleyen.. alınca arıza yapıp servis yollarını arşınlayan.. bence önyargısız sadece kalite alın ve artık şu marka köleliğinden kurtulun..

Marka toplumu olmuşuz değeri kaliteye vermiyoruz kısacası....!
 

caneradil

Üye
xD:kop:
 


Üst Alt